Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aa benim normal zaman olarak 98günüm kalmıs 26+0 ım daha. Yüzün altına siz ineli cook olmısturda grupda en arkalardan gelenlerden biriyim. Burayo takip edince daha ondeymişim gibi geliyorum kendime. Demin şok oldum ben 27 artı degilmiydim yaa diyorumkafalara gel

Kızlar uyanır uyanmaz midesi kazınan var mı? Ben sürekli böyleyim sanki 2 gündür birşey yememiş gibi uyanıyorum

Sende mi tüm geceyi uyanık geçirenlerdensin bacım sabah 5ler 6lar benim saatlerim

Enfeksiyon için aldığım fitilin ilkini üç gün önce ikincisini de yatmadan yaptım aşırı kaşıntı yanma yaptı bunun hakkında fikri olan var mı
Hamilelikte o bölge çok hassas olduğu için fitil tahriş yapabiliyormuş. Normal zamanda kullansan bu etkiyi yapmaz mesela. Eğer cok kötü olursan devamını kullanma bence doktoruna danısıp

Valla kuzum uyuyana kadar kötüydüm de sabah bi tık daha iyi uyandım. Yediğim içtiğim fazla geldi heralde anlamadım her günümüz ayrı bi olay
Eğer çok iyi yediysem akşam ful karnım gerilmiş taş gibi olmuş oluyor benim de bu nerdeyse 1 aydır böyle benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…