Canım hiç stres yapma inşallah salı gününe kadar iyice büyür rahat rahat dinlersinGittim kızlar doktora devlet hastanesine karından baktı cihaz çok iyi değil bir de Vajinal ultrasonla bakalım dedi bebek dün karından 6,6 mm olarak ölçülmüştü bugün 6,9 mm olarak ölçüldü Vajinal olarak . Doktor bizim sınırınız 7 mmdir ondan sonra net bir kalp atışı bekleriz aslında bu hafta da duyan da var duymayan da endişe edilecek birşey yok pazartesi salıya kadar bekliceksin başka şansın yok dedi. Büyümüş mü kalbi atıyor mu bakarız dedi . İlginç bir şekilde dünden beri mide bulantılarım ve kusmalarım arttı kafamı kaldıramıyorum yani. İnşallah bir mucize olur beklemedeyim şimdilik . Kanmam ağrım yok çok şükür. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Ayyyy sana o kadar çok dua ettim kiiii. İçime umut doldu şuan, eğer kötü bi durum olsaydı bugün çok net söylerdi doktor. Senin bebişin büyüyecek stresini minimumda tutmaya çalış. Boşu boşuna bebek etkilenmesin Rabbim can verdiyse kim ne derse desin atacak o kalp. çok ufak zaten dahaGittim kızlar doktora devlet hastanesine karından baktı cihaz çok iyi değil bir de Vajinal ultrasonla bakalım dedi bebek dün karından 6,6 mm olarak ölçülmüştü bugün 6,9 mm olarak ölçüldü Vajinal olarak . Doktor bizim sınırınız 7 mmdir ondan sonra net bir kalp atışı bekleriz aslında bu hafta da duyan da var duymayan da endişe edilecek birşey yok pazartesi salıya kadar bekliceksin başka şansın yok dedi. Büyümüş mü kalbi atıyor mu bakarız dedi . İlginç bir şekilde dünden beri mide bulantılarım ve kusmalarım arttı kafamı kaldıramıyorum yani. İnşallah bir mucize olur beklemedeyim şimdilik . Kanmam ağrım yok çok şükür. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Kızlar bende sık idrara çıkma hiç yok maşallah diyimAy evet benim de sıklaştı. Sabah asm deki ebeyle görüştük. Sıklaştı 6 saatte bir gidiyorum dedim. Şimdiden başlamaz normali 6 saat zaten sen önceden anormalmişsin dedi. Ama bariz sıklaştı üşeniyorum bazen
bozuluyor tabi benim ilk gebeliğimde kalp durduğu gibi kesenin şekli değişmişti. öyle düzgün kalmadı yaniBimiyorum ki kuzum acaba kalbim durunca kese bozuluyor mu ki
az su içiyorsundur biraz zorlamaya çalış kendini. idrar rengin berrak çıkana kadar su iç. bende tiksine tiksine içiyorum ama leblebi yiyorum üstüneKızlar bende sık idrara çıkma hiç yok maşallah diyimbulantı kusma şişkinlik her şey var bi o yok. Su içemiyorum ondan mı acaba gebelikten önceki gibi yani hiç sıklaşma olmadı
10+5tikHayırlı olsun öncelikletam olarak kaç haftalıkken öğrenmiş oldunuz acaba
Şöyle oluyor erkekte eğer sma taşıyıcılığı çıkarsa kadını da çağırıp onda da varmı taşıyıcılık diye bakılıyor. İki kişi de taşıyıcıysa çocuğun SMA olma ihtimali bar tüp bebek gerekiyor. Ama erkekte taşıyıcılık yoksa kadında var yok farketmiyor. Çünkü çocuğun hasta olması için ikisinin de taşıyıcı olması gerekiyor. Büyük ihtimalle bazı Asm lerde tekrar çağırma olmasın diye iki kişiden birden alıyorlar.yine bir garip yorum daha hey allahım herkes ayrı telden çalıyor bu asm çalışanları farklı yerlerde mi eğitim alıyor anlamıyorum
Canım olumsuz bi şey yok bence zaten küçükmüş bebiş duyulur inşallah. Hem belirtilerin de arttığına göre beta hcg artıyor demektir hala kalbi dursa artması dururdu ve kasık ağrıları lekelenme falan olabilirdi belki. Zaten gelişimi de durmamış büyümüş. Şuan endişelenme bekle bence valla bana kürtaj günü aldırıyorlardı bi doktora güvenme asla zaten. Kalp için 10.haftaya kadar bekliyorlar. İnşallah duyulur sağlıklıdırGittim kızlar doktora devlet hastanesine karından baktı cihaz çok iyi değil bir de Vajinal ultrasonla bakalım dedi bebek dün karından 6,6 mm olarak ölçülmüştü bugün 6,9 mm olarak ölçüldü Vajinal olarak . Doktor bizim sınırınız 7 mmdir ondan sonra net bir kalp atışı bekleriz aslında bu hafta da duyan da var duymayan da endişe edilecek birşey yok pazartesi salıya kadar bekliceksin başka şansın yok dedi. Büyümüş mü kalbi atıyor mu bakarız dedi . İlginç bir şekilde dünden beri mide bulantılarım ve kusmalarım arttı kafamı kaldıramıyorum yani. İnşallah bir mucize olur beklemedeyim şimdilik . Kanmam ağrım yok çok şükür. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Ayyyy sana o kadar çok dua ettim kiiii. İçime umut doldu şuan, eğer kötü bi durum olsaydı bugün çok net söylerdi doktor. Senin bebişin büyüyecek stresini minimumda tutmaya çalış. Boşu boşuna bebek etkilenmesin Rabbim can verdiyse kim ne derse desin atacak o kalp. çok ufak zaten daha
ne kadar teşekkür etsem az sizebozuluyor tabi benim ilk gebeliğimde kalp durduğu gibi kesenin şekli değişmişti. öyle düzgün kalmadı yani
Senin bir tüp kan feda olmuş gibiHatta doktor ilk önce eşinizden almam yeterli dedi sonra ebe gidip doktoru uyardı hem anne hem babadan alıyoruz gebelikte deditıp bilimine bir tüp kanım feda olsun boşa verdiysem de
Beklicem kuzum Allah büyük ümit kesilmez tabi. Ben elimden geleni yapayım da yine kötü bir durum olursa o zaman allahtan geldi ona döndü der kalbimi ferahlatırım . Şimdilik biraz daha moralimi yüksek tutmaya calisiyorum eğer iyiyse etkilenmesin en azındanCanım olumsuz bi şey yok bence zaten küçükmüş bebiş duyulur inşallah. Hem belirtilerin de arttığına göre beta hcg artıyor demektir hala kalbi dursa artması dururdu ve kasık ağrıları lekelenme falan olabilirdi belki. Zaten gelişimi de durmamış büyümüş. Şuan endişelenme bekle bence valla bana kürtaj günü aldırıyorlardı bi doktora güvenme asla zaten. Kalp için 10.haftaya kadar bekliyorlar. İnşallah duyulur sağlıklıdır
Bak o da kese güzel demiş. Progesteronun kaç kuşum o da baya bi yol gösterir sanane kadar teşekkür etsem az sizeİnşallah daha güzel haberlerle gelirim haftaya . Bir tık inancım umudum yükseldi bu doktor sayesinde . Kadın kendi de dedi daha önce hiç duymadığın kalp atışına durmuş diyemezsin . Belki daha atmaya başlamadı neden bu kadar kürtaj yanlısı bu doktorlar dedi . Allah var ilgilendi karından baktı vajinal baktı . İyi bir insanmış olumsuz konuşup seni üzmem bana fayda sağlamaz ama sana zararı dokunur kesin bir durum olmadan kötüye yormak hastaya haksızlık dedi . Şaşırdım özeldeki bu kadar insaflı değildi . Kesen güzel dedi hatta resmini tekrar verdi atayım size de .
Evet kesen de güzel duruyor iyiki gütmişsin bu doktora da bak. Bazıları için hemen kürtaj demek ne kadar kolay geliyor. Bebeğin de büyümüş mü sanki biraz 6,6 dan 6,9 a çıkmış.ne kadar teşekkür etsem az sizeİnşallah daha güzel haberlerle gelirim haftaya . Bir tık inancım umudum yükseldi bu doktor sayesinde . Kadın kendi de dedi daha önce hiç duymadığın kalp atışına durmuş diyemezsin . Belki daha atmaya başlamadı neden bu kadar kürtaj yanlısı bu doktorlar dedi . Allah var ilgilendi karından baktı vajinal baktı . İyi bir insanmış olumsuz konuşup seni üzmem bana fayda sağlamaz ama sana zararı dokunur kesin bir durum olmadan kötüye yormak hastaya haksızlık dedi . Şaşırdım özeldeki bu kadar insaflı değildi . Kesen güzel dedi hatta resmini tekrar verdi atayım size de .
Bakılmadı ona zaten sıra bile alamadım rica ile aldı doktor acil durum diye anlatıncaBak o da kese güzel demiş. Progesteronun kaç kuşum o da baya bi yol gösterir sana
15 deydi onun randevusu
Ahshhsjs alıştık zaten vermeyeSenin bir tüp kan feda olmuş gibiBizde iki hafta önce verdik benim hamile olduğumu da söyledik almadılar benden
Tamam üzme artık kendini. Ne sana faydası var ne de bebeğe. Ben bu forumda 10. Haftada kalp atışı duyan bile gördüm. Evdeysen aç bi film yanına da bi ayran yap uzan keyif yap. Bebek de hiç stres hormonundan etkilenmesinBakılmadı ona zaten sıra bile alamadım rica ile aldı doktor acil durum diye anlatınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?