Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Neden 10 gün sonra çağırdı kalp atışını daha net duymak için mi? Biz de geçen cuma gittik 6+0dı doktorum allem etti kallem etti o sesi duyayım diye bayağı uğraştı, duydum kalp atışını da. Haftaya gel daha net duyarız dedi. Cuma tekrar gideceğim. Ben özele gidiyorum bu arada. Ama böyle erken haftalarda kalp dinletmeyen doktorları görünce benim doktorum neden o kadar uğraştı acaba bebeğe zararı olur mu diye tedirgin oldum istemeden.

Aslında ilk başta ikili ve üçlü tarama burada yapılmıyor. Şehir hastanesine git. Sonuçlarına yine istersen ben bakarım dedi. Sonra ben ultrason görüntüsü vermeyecek misiniz deyince cihazım bozuk. 10 gün sonra gel bebeği daha net görürüz cihazım düzelmiş olursa da görüntüyü veririm dedi. Telefonla çekeriz dedi. Kalp atışını görüyorum deyince neden dinletmediğini sormadım açıkçası. Bir kimyasal gebelikten sonra ilk hamileliğim bu. Tecrübesizim

Hatta ikili ve üçlü taramanın hangi haftalarda yapıldığına internetten bakabilirsin. Randevu almak için erken gitmen gerekiyor dedi. Aslında iyi bir doktor ama genelde her bilgiyi internetten bulabileceğimi söylüyor. Kendisini pek yormuyor anlatarak

Benim kimyasal falan da yok direkt ilk gebeliğim insan buluttan nem kapıyor valla böyle olunca da. Ama tavsiyem en azından erken haftalarda için rahatlasın diye özele gitmek daha doğru. Ultrason farkı bariz belli oluyor en azından benim öyleydi.

Bende devlete gidiyorum, haftaya 7 haftalık olacak o zaman duymayı planlıyorum bende

Özele gitmek istemiyorsanız şehir hastanesi de daha iyi bir tercih bence, ultrason cihazı bozuk kadın doğum doktoru mu olur nasıl bilcez biz bebişin durumunu

Benim idrarım da sabahları çok koyu oluyor ya. Zorlasam da kendimi anca 1 1,5 lt arası içiyorumdur. Maalesef suyla aram kötü

Evet kesen de güzel duruyor iyiki gütmişsin bu doktora da bak. Bazıları için hemen kürtaj demek ne kadar kolay geliyor. Bebeğin de büyümüş mü sanki biraz 6,6 dan 6,9 a çıkmış.
İnşallah büyüyordur . Durduk yere bulantılar çoğazlmaz iyi olmasa heralde

Öyle yapıyorum artık bol bol dinlenip uyucam 2 gündür uyku girmiyordu gözüme

kızlar ben en son 6+5 de ultrasona girmiştim fetal'in sonucu 15 günü bulabilirmiş 13 haftalığa kadar beklemeye sabrım kalmadı yarına randevu aldım 6+5 de nokta kadar biseydi yarın 12.haftama giriyorum sanırım baya bebeği görebilicem buraya da atarım

6 hafta nasıl dayandınız acil taktikkk

Oyle oluyor gercekten su an ben de sizin cumayi bekliycem kendiminki gecicek ya bugun cok seviyorum birileri gitsin bebegini gorsun
Bende aynıyım benegımjn kalp atışlarını duyana kadar burdakı hamıs arkadaslarım guzel msjlarını okumaya verdım kendımı bırı doktora gıtsınde guzel bı haber alalım ıstıyorum bır hafta geçmeyecek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…