Neden 10 gün sonra çağırdı kalp atışını daha net duymak için mi? Biz de geçen cuma gittik 6+0dı doktorum allem etti kallem etti o sesi duyayım diye bayağı uğraştı, duydum kalp atışını da. Haftaya gel daha net duyarız dedi. Cuma tekrar gideceğim. Ben özele gidiyorum bu arada. Ama böyle erken haftalarda kalp dinletmeyen doktorları görünce benim doktorum neden o kadar uğraştı acaba bebeğe zararı olur mu diye tedirgin oldum istemeden.7+1’den selamlar kızlar. Pazartesi günü doktora gittim. Cihaz bozuk diye ultrason görüntüsü veremedi ama keseyi, yolk kesesini ve bebeği gördük. Kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Belki daha çok küçük diyedir. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sizce 10 gün sonra kalp atışını duyar mıyım? Devlet hastanesine gidiyorum şu an. Devlet hastanesine giden arkadaşlarımız var mı aramızda? Yoksa çoğunluk özel hastaneye mi gidiyor?
Canim selam, randevum 15.00
Bildin canikom15 deydi onun randevusu
Bekliyoruz o haldeCanim selam, randevum 15.00
o kısım kaçmış gözümden sorryy15 deydi onun randevusu
Herkesin randevu saatini biliyorum kendimin gibi heyecanlanıyorum yaBildin canikomay heyecan yaptim simdiden niye boyle oldum ya, ilk kez gidiyor gibiyim ajdjdj
Aslında ilk başta ikili ve üçlü tarama burada yapılmıyor. Şehir hastanesine git. Sonuçlarına yine istersen ben bakarım dedi. Sonra ben ultrason görüntüsü vermeyecek misiniz deyince cihazım bozuk. 10 gün sonra gel bebeği daha net görürüz cihazım düzelmiş olursa da görüntüyü veririm dedi. Telefonla çekeriz dedi. Kalp atışını görüyorum deyince neden dinletmediğini sormadım açıkçası. Bir kimyasal gebelikten sonra ilk hamileliğim bu. TecrübesizimNeden 10 gün sonra çağırdı kalp atışını daha net duymak için mi? Biz de geçen cuma gittik 6+0dı doktorum allem etti kallem etti o sesi duyayım diye bayağı uğraştı, duydum kalp atışını da. Haftaya gel daha net duyarız dedi. Cuma tekrar gideceğim. Ben özele gidiyorum bu arada. Ama böyle erken haftalarda kalp dinletmeyen doktorları görünce benim doktorum neden o kadar uğraştı acaba bebeğe zararı olur mu diye tedirgin oldum istemeden.
Hatta ikili ve üçlü taramanın hangi haftalarda yapıldığına internetten bakabilirsin. Randevu almak için erken gitmen gerekiyor dedi. Aslında iyi bir doktor ama genelde her bilgiyi internetten bulabileceğimi söylüyor. Kendisini pek yormuyor anlatarakAslında ilk başta ikili ve üçlü tarama burada yapılmıyor. Şehir hastanesine git. Sonuçlarına yine istersen ben bakarım dedi. Sonra ben ultrason görüntüsü vermeyecek misiniz deyince cihazım bozuk. 10 gün sonra gel bebeği daha net görürüz cihazım düzelmiş olursa da görüntüyü veririm dedi. Telefonla çekeriz dedi. Kalp atışını görüyorum deyince neden dinletmediğini sormadım açıkçası. Bir kimyasal gebelikten sonra ilk hamileliğim bu. Tecrübesizim
Benim kimyasal falan da yok direkt ilk gebeliğimAslında ilk başta ikili ve üçlü tarama burada yapılmıyor. Şehir hastanesine git. Sonuçlarına yine istersen ben bakarım dedi. Sonra ben ultrason görüntüsü vermeyecek misiniz deyince cihazım bozuk. 10 gün sonra gel bebeği daha net görürüz cihazım düzelmiş olursa da görüntüyü veririm dedi. Telefonla çekeriz dedi. Kalp atışını görüyorum deyince neden dinletmediğini sormadım açıkçası. Bir kimyasal gebelikten sonra ilk hamileliğim bu. Tecrübesizim
Bende devlete gidiyorum, haftaya 7 haftalık olacak o zaman duymayı planlıyorum bende7+1’den selamlar kızlar. Pazartesi günü doktora gittim. Cihaz bozuk diye ultrason görüntüsü veremedi ama keseyi, yolk kesesini ve bebeği gördük. Kalp atışı var dedi ama dinletmedi. Belki daha çok küçük diyedir. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sizce 10 gün sonra kalp atışını duyar mıyım? Devlet hastanesine gidiyorum şu an. Devlet hastanesine giden arkadaşlarımız var mı aramızda? Yoksa çoğunluk özel hastaneye mi gidiyor?
Özele gitmek istemiyorsanız şehir hastanesi de daha iyi bir tercih bence, ultrason cihazı bozuk kadın doğum doktoru mu olur nasıl bilcez biz bebişin durumunuHatta ikili ve üçlü taramanın hangi haftalarda yapıldığına internetten bakabilirsin. Randevu almak için erken gitmen gerekiyor dedi. Aslında iyi bir doktor ama genelde her bilgiyi internetten bulabileceğimi söylüyor. Kendisini pek yormuyor anlatarak
İnşallah büyüyordur . Durduk yere bulantılar çoğazlmaz iyi olmasa heraldeEvet kesen de güzel duruyor iyiki gütmişsin bu doktora da bak. Bazıları için hemen kürtaj demek ne kadar kolay geliyor. Bebeğin de büyümüş mü sanki biraz 6,6 dan 6,9 a çıkmış.
Öyle yapıyorum artık bol bol dinlenip uyucam 2 gündür uyku girmiyordu gözümeTamam üzme artık kendini. Ne sana faydası var ne de bebeğe. Ben bu forumda 10. Haftada kalp atışı duyan bile gördüm. Evdeysen aç bi film yanına da bi ayran yap uzan keyif yap. Bebek de hiç stres hormonundan etkilenmesin
Oyle oluyor gercekten su an ben de sizin cumayi bekliycem kendiminki gecicek ya bugunHerkesin randevu saatini biliyorum kendimin gibi heyecanlanıyorum ya
6 hafta nasıl dayandınızkızlar ben en son 6+5 de ultrasona girmiştim fetal'in sonucu 15 günü bulabilirmiş 13 haftalığa kadar beklemeye sabrım kalmadı yarına randevu aldım 6+5 de nokta kadar biseydi yarın 12.haftama giriyorum sanırım baya bebeği görebilicem buraya da atarım
valla nasıl dayandım bilmiyorum fetal 1 haftada çıkıyor olsa dayanacaktım ama 15 gün daha sabrım kalmadı6 hafta nasıl dayandınızacil taktikkk
Bende aynıyım benegımjn kalp atışlarını duyana kadar burdakı hamıs arkadaslarım guzel msjlarını okumaya verdım kendımı bırı doktora gıtsınde guzel bı haber alalım ıstıyorum bır hafta geçmeyecek yoksaOyle oluyor gercekten su an ben de sizin cumayi bekliycem kendiminki gecicek ya buguncok seviyorum birileri gitsin bebegini gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?