Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayy ben erkek hissediyorum başından beri ama biraz makarna ve ekmeğe düştüm bulantıyı tutuyor diye karbonhidrat bağımlısı olacak bebiko
kız hiç sorma ya hergün olsa makarna yerim ama kocamın korkusuna yiyemiyorum. bitek onu midem bulanmadan yiyebiliyorum

Bizim doktor benim isteğim üzerine güzel fotoğraf yakaladı sağolsun ya. Canım benim sadece dedim ki resimde belli olur mu net olarak, sen iste yeter ki dedi Allah ondan razı olsun iyi ki denk gelmişim
Valla en buyuk sansim doktorum diyorum ben de hep

Benim bir 20 gündür galiba lekelenmem ve kanama alanım vardı dün kaybolmuştu çok şükür ama lekelenme çok nadir devam ediyor aman onu da önemsemiyorum alıştım napiyim üzülme kız nazlanıyorlar doktor o da bunun nazı dedi

Simit sipariş verdim kendime az önce bende çok yiyorum valla ama napabilirim yani acıkıyoruZ göbüş çıkmış
Sabah hem borek hem sandvic hem iki yumurta yedim nasil acikmisim var ya normalde hic istahim yokmus gibi daha da artti yolun sonu hayrolsun yuvarlanarak doguma varirim gibi

Sabah hem borek hem sandvic hem iki yumurta yedim nasil acikmisim var ya normalde hic istahim yokmus gibi daha da artti yolun sonu hayrolsun yuvarlanarak doguma varirim gibi
Ahahaj evet galiba öyle olacak

Kizlar ben fetaldna icin anlastim bugun, yarin oglen hemsire gelip kan alacak. Natera Panorama firmasiyla anlastik, Amerikaya gidecekmis iki tup kan alinacak dendi. Insallah cocugumun herseyi sagliklidir sorunsuz tertemiz gelir sonucumuz
Hangi paketi seçtin ne kadar dediler canım.
MelinaTur canımm nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor yine alışverişlere mi daldın ne yaptın
Yok kuzum ne alışverişi 3 gündür Prilamı basıp işe gidiyorum, ekmek parası bebek geliyor zaman zaman yogun stresli dönemlerde hep yakınırdım aman kimin için bu kadar çalışıyoruz deli gibi, kime bırakıcam derdim. Şimdi eşim kırk kere iyi değilsen kal evde demesine rağmen, çocuguma kalk annem gidelim diyorum işimizin gücümüzüb başına, çok şükür gün nasıl geçiyor anlamıyorum eve gelince de yorgunluk çöküyor tabi, dün akşam epey sayfa okudum çok şükür topikte genel durum yolunda, panikler yerine

Kanamam yok çok şükür inşallah nazdır ona razıyım ama bir düşük yapmıştım 10 haftalıkken o yüzden paranoyaklaşıyorum kaybetmekten korkuyorum bana tavsiye edebileceğin başka bir şey var mı

aynıyım ama ben kusuyorum bi de en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum sadece sabah tost yiyorum o kadar su da içemiyorum

Hangi paketi seçtin ne kadar dediler canım.
Canim doktor embriyonun zaten genetikli olmasindan ve yasimin 31 olmasindan oturu temel olanin yeterli gelecegini belirtti israrla, biz de onu yaptirdik. Bugun gelip aldilar kanimi, 21750₺ odedim. Bakilanlar da şunlar tam olarak

Benim var kaşar peyniri ye tutunmasını kolaylaştırır gelişimi içinde kaju ye çiğ olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…