- 22 Kasım 2022
- 3.481
- 3.810
- 63
kız hiç sorma ya hergün olsa makarna yerim ama kocamın korkusuna yiyemiyorum. bitek onu midem bulanmadan yiyebiliyorumAyy ben erkek hissediyorum başından beri ama biraz makarna ve ekmeğe düştüm bulantıyı tutuyor diye karbonhidrat bağımlısı olacak bebiko
Valla en buyuk sansim doktorum diyorum ben de hepBizim doktor benim isteğim üzerine güzel fotoğraf yakaladı sağolsun ya. Canım benim sadece dedim ki resimde belli olur mu net olarak, sen iste yeter ki dediAllah ondan razı olsun iyi ki denk gelmişim
Benim bir 20 gündür galiba lekelenmem ve kanama alanım vardı dün kaybolmuştu çok şükür ama lekelenme çok nadir devam ediyor aman onu da önemsemiyorum alıştım napiyim üzülme kız nazlanıyorlar doktor o da bunun nazı dediAyy Allah razı olsun im biraz olsun rahatladıminnacık falan dedi de ne bileyim ultrasonda öyle mini minnacık görünmedi gözüme çok korktum ben de
Peki ne kadar sürede kapandı? İki kontrol arasında ne kadar beklediniz
Bana şimdi kanama alanı dedi ya her gün gidesim var
Hadi bakalıııııım tamamen hamile karnı olmuş maşallah yaaaaaa
Bana haftaya gelme artık yeter dedi iki hafta sonra gideceğim offf çok varHaftaya yazarız inşallah kimin nesi oluyor
Sabah hem borek hem sandvic hem iki yumurta yedim nasil acikmisim var yaSimit sipariş verdim kendime az önce bende çok yiyorum valla ama napabilirim yani acıkıyoruZgöbüş çıkmış
Ahahaj evet galiba öyle olacakSabah hem borek hem sandvic hem iki yumurta yedim nasil acikmisim var yanormalde hic istahim yokmus gibi daha da artti yolun sonu hayrolsun yuvarlanarak doguma varirim gibi
Oyy allahım bütün usg lere kendi bebeğimmiş gibi bakıyorum yaa maşallah sanaaBen de atıyım size bebemi o zaman
Gebeşş diye ben ajdjdjdjHadi bakalıııııım tamamen hamile karnı olmuş maşallah yaaaaaa
Hangi paketi seçtin ne kadar dediler canım.Kizlar ben fetaldna icin anlastim bugun, yarin oglen hemsire gelip kan alacak. Natera Panorama firmasiyla anlastik, Amerikaya gidecekmis iki tup kan alinacak dendi. Insallah cocugumun herseyi sagliklidir sorunsuz tertemiz gelir sonucumuz
Yok kuzum ne alışverişi 3 gündür Prilamı basıp işe gidiyorum, ekmek parası bebek geliyor
Oh sefamız olsunkız hiç sorma ya hergün olsa makarna yerim ama kocamın korkusuna yiyemiyorum. bitek onu midem bulanmadan yiyebiliyorum
Şimdiden bu kadar seviyoruz doğdukları zaman herhalde hepimizin sütü akar ahajsj sevgimizdenOyy allahım bütün usg lere kendi bebeğimmiş gibi bakıyorum yaa maşallah sanaa
Kanamam yok çok şükür inşallah nazdır ona razıyım ama bir düşük yapmıştım 10 haftalıkken o yüzden paranoyaklaşıyorum kaybetmekten korkuyorumBenim bir 20 gündür galiba lekelenmem ve kanama alanım vardı dün kaybolmuştu çok şükür ama lekelenme çok nadir devam ediyor aman onu da önemsemiyorum alıştım napiyim üzülme kız nazlanıyorlar doktor o da bunun nazı dedi
benim de geceleri resmen x2 bulanıyo açlıktan mı acabaBen gece yatmadan içiyorum açlığa tokluğa bakmadan biraz hafifletiyor bulantımı en azından zorla da olsa yiyebiliyorum
Olabilir valla bende de tam tersi saat 16.00’a kadar bulantıdan çok çekiyorum hiçbir şey yiyemiyorum akşam da midem çöp gibi her şeyi yiyesim varbenim de geceleri resmen x2 bulanıyo açlıktan mı acaba
aynıyım ama ben kusuyorum bi de en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum sadece sabah tost yiyorum o kadar su da içemiyorumBende bir kaç gündür çok fenayım, sürekli geçmeyen bir bulantım var ben kusamıyorum gece uyuyamadım bile bazen bulantıyla uyanıyorum o derece ama kusma felan yok kuru bulantı. Yemekte yapamıyorum kokuya karşı çok hassaslaştım kızımda hiç böyle olmamıştım
Kalbimiz onlarla atıyorŞimdiden bu kadar seviyoruz doğdukları zaman herhalde hepimizin sütü akar ahajsj sevgimizden
Canim doktor embriyonun zaten genetikli olmasindan ve yasimin 31 olmasindan oturu temel olanin yeterli gelecegini belirtti israrla, biz de onu yaptirdik. Bugun gelip aldilar kanimi, 21750₺ odedim. Bakilanlar da şunlar tam olarakHangi paketi seçtin ne kadar dediler canım.
Benim var kaşar peyniri ye tutunmasını kolaylaştırır gelişimi içinde kaju ye çiğ olarakKanamam yok çok şükür inşallah nazdır ona razıyım ama bir düşük yapmıştım 10 haftalıkken o yüzden paranoyaklaşıyorum kaybetmekten korkuyorumbana tavsiye edebileceğin başka bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?