Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kuzu sola yatıyorum bakıyorum sola toplanmış sağa dönüyorum sağa toplanmış bugün ben de bi düşündüm bi problem mi bu diye. İstersen biraz yürü temiz havaya çık iyi gelir

Ay paket bitiren sigaracılardan değilim ama bir arkadaşımla buluştuğumda da içtiğim olurdu,çok tatlı gelirdi.hiç kullanmadım hamilelikte,şimdi şu ara özeniyorum.Kola da aynı şekilde kafama asit dikmek istiyorum ben hamileyim diyorum sonra tatlı çok yemek istiyorum neyse az yiyeyim diyorum hep bu döngüdeyim.Bir de ağlamak var işte oto boka çok güzel ağlıyorum neye ağladım ağlanacak bir şey de değil diyorum

Biraz yürüdük ettik iyi geldi sanki ama uzanınca yeniden hortluyor ağrılar. Gerçekten doğurunca sinir boşalmasıyla karısık sevinç gözyaşları dökücem ya

Kuzu sola yatıyorum bakıyorum sola toplanmış sağa dönüyorum sağa toplanmış bugün ben de bi düşündüm bi problem mi bu diye. İstersen biraz yürü temiz havaya çık iyi gelir
Öyle yaptım ya biraz iyi geldi inşallah gece rahat uyurum da hepten sinirlerim bozulmaz :/ bugün tepeden tırnağa ağrımayan yerim kalmadı resmen karnım da taş gibi olunca bütün keyfim kaçtı

Öyle yaptım ya biraz iyi geldi inşallah gece rahat uyurum da hepten sinirlerim bozulmaz :/ bugün tepeden tırnağa ağrımayan yerim kalmadı resmen karnım da taş gibi olunca bütün keyfim kaçtı
İnşallah bebişim yatmadan sevdiğin bir diziyi ya da dinlendirici müzik aç onu izleyerek uyu ben öyle yapıyorum kafam dağılıyor, yarın böyle olmayacak daha rahat edeceğin bir gün olacak hiiiçç stres yapma

Enfeksiyon için aldığım fitilin ilkini üç gün önce ikincisini de yatmadan yaptım aşırı kaşıntı yanma yaptı bunun hakkında fikri olan var mı

Ben ayda bir gidiyorum artık ona da çalışabilir raporu için gidicem gibi daha çok

Egzersiz lazım canım pilates topu varsa daha kolay olur.

Düzenli olarak haftada 2 3 gün pilates yapıyorum zaten ama iki gündür çok fena

Benim geçtiğimiz haftalarda iki kere oldu bende endişelenmiştim ama biraz araştırma sonucu normal olduğuna kanaat getirdim

Günaydın bacılar herkese ağrısız sızısız bebeği bol hareketli bir gün dilerim plaka saymaya başladık şafak bugün osmaniye
Sezeryan yapacaklar için çoktan başlamıştı haklısın benim 10 gün öncesi 1 Kasıma şimdilik anlaştığımıza göre 69/Bayburt’tan selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…