- 19 Aralık 2023
- 1.520
- 864
- 43
Kuzu sola yatıyorum bakıyorum sola toplanmış sağa dönüyorum sağa toplanmış bugün ben de bi düşündüm bi problem mi bu diye. İstersen biraz yürü temiz havaya çık iyi gelirKızlar ben bugün çok rahatsızım ya. Sırtım kasığım bacaklarım heryerim ağrıyor. Uzanıp dinleneyim diyorum bebek bi tarafa toplanıyor. Öfff içim şişti vallahiyediğim içtiğim mi çok geldi anlamadım ki nstye de daha yeni girdim bisey cıkmadı ama yine böyle olunca korkuyorum
Ozellikle temizlik yaparkenKızlar arada hamile olduğunuzu unuttuğunuz oluyor mu sizin de
Açlık 90 , tokluk 130 geçmemesi lazım canımKızlar eczaneden şeker ölçme cihazı aldım. Bunun açken tokken kaç çıkması gerekiyor?
Havaların da etkisi vardır arada bana da geliyorlar. Üzüldüğün başka şey olunca etkisi katlanıyor ben de yaşadım bi kaç gün önce ama bugün iyiyim. Az kaldı sigarayı bilmiyorum ama kola içilir herhalde emzirirken
Peki kahvaltıdan 1 saat sonra mı ölçüyoruz?Açlık 90 , tokluk 130 geçmemesi lazım canım
Biraz yürüdük ettik iyi geldi sanki ama uzanınca yeniden hortluyor ağrılar. Gerçekten doğurunca sinir boşalmasıyla karısık sevinç gözyaşları dökücem ya3. Trimester içimizden geçti. Herkes bir köşede acısını yaşıyor resmen. Tansiyonlar şekerler ağrılar sızılar. Grupça yıldıkkkk vallahi çilekçim.. hamilelik benden net 10 yaş attı.
Daha öncede yaşamıştın benzer toplanmaları bebek iyiydi kuzum. Biraz dinlen geçer inş.
Öyle yaptım ya biraz iyi geldi inşallah gece rahat uyurum da hepten sinirlerim bozulmaz :/ bugün tepeden tırnağa ağrımayan yerim kalmadı resmen karnım da taş gibi olunca bütün keyfim kaçtıKuzu sola yatıyorum bakıyorum sola toplanmış sağa dönüyorum sağa toplanmış bugün ben de bi düşündüm bi problem mi bu diye. İstersen biraz yürü temiz havaya çık iyi gelir
2 saat sonra ölçebilirsinPeki kahvaltıdan 1 saat sonra mı ölçüyoruz?
Bende alet aldım bugün ölçmeye başladımPeki kahvaltıdan 1 saat sonra mı ölçüyoruz?
Henüz istediğim gibi bulamadım ama üzerinede pek düşmedimmantıklı hangi marka aldınız acaba
Bende süt sağma makinası küvet ama set olanlardan emzik ne bulduysam attım sepeteAl kız, ben oyuncak moyuncak ne var ne yok aldımsophie la girafe da uygundu
İnşallah bebişim yatmadan sevdiğin bir diziyi ya da dinlendirici müzik aç onu izleyerek uyu ben öyle yapıyorum kafam dağılıyor, yarın böyle olmayacak daha rahat edeceğin bir gün olacak hiiiçç stres yapmaÖyle yaptım ya biraz iyi geldi inşallah gece rahat uyurum da hepten sinirlerim bozulmaz :/ bugün tepeden tırnağa ağrımayan yerim kalmadı resmen karnım da taş gibi olunca bütün keyfim kaçtı
Gebe okulunda yarım kundak önerildi yenidoğan içinkızlar uyku tulumu konusu kafamı karıştırdı. bebişleri uyuturken nasıl yapcaz, üstlerini örtmeyin diyolar uyku tulumu mu kullanmamız gerekiyor doğar doğmaz, bu konuda tecrübeli annişlerr yardım edinn
Teşekkür ederim2 saat sonra ölçebilirsin
sağol canım gördüm onu bakıyımmBen üstünü örtmemek için owlii diye bir markanın hem uyku tulumu hem de kundak olan bir ürününü aldım incele istersen canımtecrübesizim ama bir taşla iki kuş vuracağı için mantıklı geldi bana
Ben de sabah başlayacam bakalım nasıl çıkacakBende alet aldım bugün ölçmeye başladım
Açlık 94-tokluk 140
Yemekten 1 saat sonra ölçüyorum
teşekkür ederimGebe okulunda yarım kundak önerildi yenidoğan için
Ben ayda bir gidiyorum artık ona da çalışabilir raporu için gidicem gibi daha çok
Egzersiz lazım canım pilates topu varsa daha kolay olur.
Benim geçtiğimiz haftalarda iki kere oldu bende endişelenmiştim ama biraz araştırma sonucu normal olduğuna kanaat getirdimKızlar durduk yere burnu kanayan oldu mu? Biraz endişelendirdi beni
P.tesi kontrolüm var soracağım.
Bir de geçen hafta ilk kez ödem oldu ayaklarım. Buz falan koydum ertesi güne geçti ama hissiyatı çok sevimsizdi.
3. Trimestera daha önce hiç ulaşamamistim. Böyleymiş demek ki
Sezeryan yapacaklar için çoktan başlamıştı haklısın benim 10 gün öncesi 1 Kasıma şimdilik anlaştığımıza göre 69/Bayburt’tan selamlarGünaydın bacılar herkese ağrısız sızısız bebeği bol hareketli bir gün dilerim plaka saymaya başladık şafak bugün osmaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?