Evet evet ilk başta ben de bi irkildim ama sonradan şükrettim boşver saf sulugöz olacağına güçlü kuvvetli olsun bizi de yüceltir bu durum. Benim annem hayatımda hiç çilek bu işin altından kalkar mı diye düşünmedim der, ne büyük nimet bi anne için
Cok sukur canim buna sukur ilk denemede oldu en azindan filan diye avunuyorum kendi capimda ajjdjdd
Vallahi uc gunluk omur gulup gecmek lazim cogu seyi sonra bi bakiyorsun derdin ezmis gecmis gunler gecmis gitmis sen oyle kukumav kusu gibi derdinle yaniyosun
Aslında doğrusu Aybike. Türkçe'de Bike kadın demek çünkü. Bi kere Moğolistan ya da Özbekistan tam hatırlayamıyorum oralı birisiyle konuşmuştum Büke yanlış demişti. Aybike olmali demisti. Hatta bi hikaye varmıs oralarda. 3 kiz kardesi anlatan. Ortanca kardeşin adı Tasbike en küçük kardeş Aybike'ymis. En büyük kardeşin adını unuttum. Hikayeyi de hatırlamıyorum. Küçüktüm biraz.
Amin . Ben ikinciyle ilgili konuşunca benimki sen bunu bi tecrübe et bakalım sonra ne diyeceksin diyor Biz de şimdi bu güzel duygularla ikinciye göz diktik
Amin . Ben ikinciyle ilgili konuşunca benimki sen bunu bi tecrübe et bakalım sonra ne diyeceksin diyor Biz de şimdi bu güzel duygularla ikinciye göz diktik
Evet evet ilk başta ben de bi irkildim ama sonradan şükrettim boşver saf sulugöz olacağına güçlü kuvvetli olsun bizi de yüceltir bu durum. Benim annem hayatımda hiç çilek bu işin altından kalkar mı diye düşünmedim der, ne büyük nimet bi anne için