Kızlar doğuma yakın ilişki yasakları tekrar geliyor dimi ya ne zaman başlıyor doktoru bir şey diyen oldu mu?
R rose-bahar ben spermdeki bi şey erken doğumu tetiklediği için son haftalar yasak diye biliyorum. hatta hala doğumu başlamayana haftası dolana ilişki öneriyolar doğumu başlatmak için. ama tabii siz bilirsiniz yine deCanım neden gelsin ki aksine son hafta çok destekliyici olduğu için sık öneriliyor,doktorum tehlike olmadığı sürece 9 ay sıkıntı görmedi benim.
Ay bu doğru mu ya doğruysa çok sevinirim çünkü insüline rağmen bugün pazar kahvaltısı benim kaçamak kahvaltım ondan sonra tokluk 118 çıktı ama akşam karnabahar haşlama ve zeytinyağlı salata yememe rağmen tokluk 150 çıktı yediğim içtiğimden alakasız bu değerler kesinlikle dedim vücudun kendi kendine yaptığı bir şey moralimi bozuyor 32 den sonra düzelecekse sabretmek daha kolay olur yaHaline şükür etdeğerin normal sınırlarda
Benim ki 116 çıktı
Ama benden ileri haftalarda olan bi arkadaşıma Doktoru 28-32 haftalar arası plesenta farklı hormon üretiyor şekeri yükseltiyor bu haftalardan sonra düzene girer demiş ..
Ona istinaden bekliyorum bakalımbenim tokluk normal çıktı 112
açlıkta sorun var ona daha çok dikkat etmem gerek
Bir ebe dedi ki doğuma kadar korunmalı ilişki doğum başlasın diye korumasız ilişki öneriyoruz dediler bir de kasılmanın en başında ilişki olabilir açılmayı kolaylaştırıyormuşR rose-bahar ben spermdeki bi şey erken doğumu tetiklediği için son haftalar yasak diye biliyorum. hatta hala doğumu başlamayana haftası dolana ilişki öneriyolar doğumu başlatmak için. ama tabii siz bilirsiniz yine debu sorunun uzmanına danışmak istiyorum ayrıca C cilekcanavari hocam ne diyosun????
Vallahi bilimsel gerçek bu haftalar arası direnç oluyormuş doktor söylemişAy bu doğru mu ya doğruysa çok sevinirim çünkü insüline rağmen bugün pazar kahvaltısı benim kaçamak kahvaltım ondan sonra tokluk 118 çıktı ama akşam karnabahar haşlama ve zeytinyağlı salata yememe rağmen tokluk 150 çıktı yediğim içtiğimden alakasız bu değerler kesinlikle dedim vücudun kendi kendine yaptığı bir şey moralimi bozuyor 32 den sonra düzelecekse sabretmek daha kolay olur ya
Yemek yiyorsun ama ağır şeyler değilAy mümkün mü 5’ten sonra yememek hamilelikte. O da aşırı olmasın kızlar kaş yaparken göz çıkarmış gibi
Canım neden gelsin ki aksine son hafta çok destekliyici olduğu için sık öneriliyor,doktorum tehlike olmadığı sürece 9 ay sıkıntı görmedi benim.
R rose-bahar ben spermdeki bi şey erken doğumu tetiklediği için son haftalar yasak diye biliyorum. hatta hala doğumu başlamayana haftası dolana ilişki öneriyolar doğumu başlatmak için. ama tabii siz bilirsiniz yine debu sorunun uzmanına danışmak istiyorum ayrıca C cilekcanavari hocam ne diyosun????
Hastaneye yetişiriz inşBir ebe dedi ki doğuma kadar korunmalı ilişki doğum başlasın diye korumasız ilişki öneriyoruz dediler bir de kasılmanın en başında ilişki olabilir açılmayı kolaylaştırıyormuş
Ben cinsellik koçunuz olarak diyorum ki hergün sevişin ama kukuları spermden koruyun.R rose-bahar ben spermdeki bi şey erken doğumu tetiklediği için son haftalar yasak diye biliyorum. hatta hala doğumu başlamayana haftası dolana ilişki öneriyolar doğumu başlatmak için. ama tabii siz bilirsiniz yine debu sorunun uzmanına danışmak istiyorum ayrıca C cilekcanavari hocam ne diyosun????
Benim bebikto da çılgınlar gibi delirmiyor bu aralar sakin sakin oynaşıyor. Normaldir heralde ya düzenli hareket ettiği sürece şiddetinin bi önemi yok diyolar. Zaten yerleri daraldıkça azalacakmış hareketKizlar iki gündür benim bebenin hareketleri cılızlaştı sanki karnıma pıt pıt vurunca hareket ederdi şimdi uzun uzun ugrasmama rağmen zar zor hareket ediyor eskisi gibi güçlü değil sanki bir de midemin oralarda ve sağıma doğru hissediyorum hareket ettiği zaman sizde de oluyor mu bu kız beni korkutuyor
Ben çözüm bulamadım cılgınlar gibi başım ağrıyor klima yapıyor bunu sanırımBurun tıkanıklığı ve kanamasıyla ilgili napıyorsunuz kızlar? Benim hayat kalitem feci düştü bu yüzden ya. Nefes alamıyorum başım ağrıyor artık
Ay ağzımdan nefes alıyorum geceleri horluyor bile olabilirim cazibe mazibe kalmadı djdjdj klimasız olmuyor ama çöl etti burnumu yaBen çözüm bulamadım cılgınlar gibi başım ağrıyor klima yapıyor bunu sanırımizmir sıcağında da klimasız durulmuyor. Valla gözaltlarım çöktü cazibem uçtu gitti terketti beni dkdjdkjd
Eşim de diyor ağzın açık uyuyorsun diyeAy ağzımdan nefes alıyorum geceleri horluyor bile olabilirim cazibe mazibe kalmadı djdjdj klimasız olmuyor ama çöl etti burnumu ya
Ay ben de ya bazen diyorum 36 37de de gelebilir sonra sağlıkla gelsin diye tövbe çekiyorum djxjxjsjBeklenen tarihime göre erken mi doğurucam geç mi merak ediyorumbenim merakların cinsliği
Başka bir ilginçlik de benden gelsin sol yanıma yatınca ki hep öyle yatmaya çalışıyorum salyam akıyor ajsjdjsjsAy ağzımdan nefes alıyorum geceleri horluyor bile olabilirim cazibe mazibe kalmadı djdjdj klimasız olmuyor ama çöl etti burnumu ya
iyi yaptın ya ben de kapadım da esse bide jdjdjd 2 haftaya esmeye başlar inş bacımEşim de diyor ağzın açık uyuyorsun diyeaz önce klimayı kapattım camı pencereyi açtım valla belki başımın ağrısı hafifler diye
Kıyamam bak o da ilginçmiş sjsjsjs burun tıkanıyor tabi ondanBaşka bir ilginçlik de benden gelsin sol yanıma yatınca ki hep öyle yatmaya çalışıyorum salyam akıyor ajsjdjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?