Yaaaaa ne mutlu ilk bebis olunca böyle heyecanlı oluyor bizim üçüncü olunca tepkileri görmen lazımdı simosss
Ahhhh ahhhh her bebek mağazasına girince kendimi kız reyonunda bulmam peki erkek reyonundan çok kız reyonunda vakit geçiriyorum Allahimmm sen konuyu biliyorsun çok amin sağlıkla hayırlısıyla insallah
Herkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben de gunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor
Herkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben de gunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor
Canım anneler günaydın güzel bir gun, mutlu umutlu haberler alacağımız bir hafta olsun mide bulantısı olan annelerime geçmiş olsun umarım biran önce geçmesini diliyorum randevusu olanlar bizleri de haberdar etsin mutlaka üzerimize usg görüntüsü atın
Hem de nasıl yarattı 5 dakika geçmiş hala şaka olduğuna inanıyorlar hatta annem
Ne gerek vardı falan dedi eee dedim senin de üç tane ne gerek vardı kayinvalidem daha ilimli karşıladı ama herkes çok şaşırdı çünkü kimse beklemiyordu
günaydınlar canım kızlar randevusu olanlardan güzel haberleri bekliyoruz. Gece tuvalet seansı bende de var yaa gece 3de birde sabah 7 de kalktım bugün sonra da 8de uyanıyorum zaten iş için. Neyseki yataktan kalkmak zorunda kalmıyorum yata yata çalışıyorum
Hem de nasıl yarattı 5 dakika geçmiş hala şaka olduğuna inanıyorlar hatta annem
Ne gerek vardı falan dedi eee dedim senin de üç tane ne gerek vardı kayinvalidem daha ilimli karşıladı ama herkes çok şaşırdı çünkü kimse beklemiyordu
Ahahaah ay cok iyi annen seni dusunmustur otomatik nasil bakacaksin zorlanir misin filan diye, o da kendi yavrusuna kiyamadigindan sok olmustur yoksa dogunca en cok o sevecek kesin anneanneler bir baska oluyor
günaydınlar canım kızlar randevusu olanlardan güzel haberleri bekliyoruz. Gece tuvalet seansı bende de var yaa gece 3de birde sabah 7 de kalktım bugün sonra da 8de uyanıyorum zaten iş için. Neyseki yataktan kalkmak zorunda kalmıyorum yata yata çalışıyorum
Ahahaah ay cok iyi annen seni dusunmustur otomatik nasil bakacaksin zorlanir misin filan diye, o da kendi yavrusuna kiyamadigindan sok olmustur yoksa dogunca en cok o sevecek kesin anneanneler bir baska oluyor
gunaydin kizlar kan sulandirici iyne yaparken yerinden kan cikmasi normalmi acaba ? 4 5 damla gibi cikti pamukla bastirdim durdu. belki gereksiz endise ama beni endiselendiren kanla birlikte ilac cikarmi ki acaba ilaci iceride kalmaz diye dusundum