Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok şükür canım doktor bebek iyi dedi. Ben içerde ultrasona hazırlanırken eşim doktora çok stresli biraz konuşurmusunuz demiş. ölçümleri uyumlu bir karın çevresi alt sınıra yakın bunu da chatcpt yorumladı:))). 903 gram. Şimdi kardiyolojiyi bekliyorum ilaç dozunu bakalım kaça çıkaracak.
Benim oğlan daha önceleri eliyle yüzünü kapatıyordu. Bugün hem eli hem ayağı ile kapanmış. Göstermiyor nazlı çocuğum

C cilekcanavari

Günaydin kızlar. Doktorunuz artık kaç haftada bir çağırıyor. Ben haftaya cuma gideceğim 1 ay olmuş olacak. Ne zaman kısalacak bu kontrol rutinleri?
En son ay da birdi artık 3 haftada bire çekti 29 Ağustos da gidicem 3. Hafta olmuş oluyor. Nst ile bakıcak duruma göre çağırır artık herhalde

Günaydin kızlar. Doktorunuz artık kaç haftada bir çağırıyor. Ben haftaya cuma gideceğim 1 ay olmuş olacak. Ne zaman kısalacak bu kontrol rutinleri?
Beni yine 1 ayda çağırdı ya 32. Haftanda gel dedi 1 ayda bir sürü problemim oluyor hiç sevmiyorum cok uzun aralık

Bak bide kilo almıyor mu diyordun paşalar gibi büyümüş oğluşun maşallah subhanallah
Şimdi rahat bi nefes al sakin sakin geçir günlerini

Miktarı yüksek mi? Sıkı takip yapılır kuzum ne dedi doktor tam olarak

Eser miktarda çıktı şuan. Doktor sadece takip edeceğiz dedi. Bakalım cuma günü randevum var dı devlette. Orada da veririm tekrar. İnş tek seferlik böyle çıkmıştır.

Buarada bugün doktora erken doğum olursa hastane yeterli mi diye sordum. Beni çok rahatlattı. 36 dan sonra alabiliriz dedi. Ama özellikte 33 haftadan sonra bebek yaşam sınır yüksek oluyormuş.

Cok geçmiş olsun eser miktardaysa inş takiple sağlıklaa geçsin. Oyy bebişleri görmek cok iyi geliyor yaa ayda bir uzun cidden ama bir sıkıntı olmadığını da gösteriyor sanki deöi yoksa dr gel bakalım der

Kızlar manisa da yaşayan var mı ben celal bayar üniversitesinde hoca tavsiyesi almak istiyorum riskli gebelik bakan. İzmir de zehra ince ye gittim geçen hafta ilk doğumumda oradaydık cok memnundum. Simdi akhisar dan oraya gitmek cok zor.

Kızlar idrar da protein çıktı şimdide. doktor takip edeceğiz dedi ama iyice korkuyorum
Merhaba, geçmiş olsun, benim de geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonu+idrarda protein çıkmıştı. Benim değerim 2 ydi korkmuştum bayağı, doktor enfeksiyona bağlı olabileceğini söyledi. Monurol içtikten sonra tahlil verdim protein değeri 0 oldu. Eğer tansiyon vs. Başka bir durum yoksa enfeksiyondan da olabilir, takiple geçer diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun

Tedavisi var mı acaba geçmiş olsun canım

Tedavisi ile ilgili birşey söylemedi sadece takip edeceğiz dedi. Hiç bilmiyorum canım çok saol.
Yaklaşık 10 gün önce test verdiğimde idrar da enfk. Vardı ama protein yoktu. Herhangi bir ilaç falan içmedim. Bugün enfeksiyon var denemez 2-3 Lokosit çıkmış ama protein eser miktarda. Anlamadım bende. Muhtemelen cuma tekrar vereceğim.
Tansiyonum var normalde ama ilaçla kontrol altında tutuluyor

Canım geçen bende de böyle çıktı. Eser yazıyordu başka yerde tekrarladım testi çıkmadı. Bazı cihazlar eser miktar arızası verebiliyormuş. İnşallah öyledir. Ha öyle değilse bile için rahat olsun bana doktor tansiyonda sıkıntı olmadığı sürece eseri önemsemiyoruz demişti

Anladım çok geçmiş olsun, yüksek değilse takibini yaparlar geçer inşallah

Ben ayda bir gidiyorum artık ona da çalışabilir raporu için gidicem gibi daha çok
Egzersiz lazım canım pilates topu varsa daha kolay olur.

Şu 33ten sonrasına erişsek de kurtulsak şu psikolojiden ya
Eser miktardaysa çok önemli değildir kuzum belki enfeksiyondan kaynaklıdır bi daha cıkmaz bencr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…