Hshshdjd oynuyon bebegm.. hemde nasıl.. zorla.. gözyaşıyla.. yinede pynuyon ben top veriyom biz koyu gs liyiz eşimle, bosuna erkek doğurmadk bari gitsin gs de topcu olsn shdjdjdjd
Hshshdjd oynuyon bebegm.. hemde nasıl.. zorla.. gözyaşıyla.. yinede pynuyon ben top veriyom biz koyu gs liyiz eşimle, bosuna erkek doğurmadk bari gitsin gs de topcu olsn shdjdjdjd
Bizim de evin en sevilen erkek bebosu ciro ama hani ben o kadar esmerim ki mumkun degil ole bi sariligin bizden cikmasi shdjdjdjdj umut fakirin ekmegi iste napican
Bizim de evin en sevilen erkek bebosu ciro ama hani ben o kadar esmerim ki mumkun degil ole bi sariligin bizden cikmasi shdjdjdjdj umut fakirin ekmegi iste napican
Bebisim öle deme, benm eşim esmer yani baya baya kara kaşlı gözlü, ben değilim ama o öyle. Kilit ekranıma kendi bebeklik fotomu koydm kerem benim kopyam oldu ahsldjssşndf yani kilit fotomuzu iyi ayarlıyoruz kıslarr tavsiye
Kız ben hayatımın şokunu yaşadım herhalde dün valla kız dedi yaa sanki tüm bebekler erkek olacakmış gibi ne kızı hocam dedim adama ajajaja ayyy rezillik
Kız ben hayatımın şokunu yaşadım herhalde dün valla kız dedi yaa sanki tüm bebekler erkek olacakmış gibi ne kızı hocam dedim adama ajajaja ayyy rezillik
Eşim diyo ki dur Allah aşkına bişey alma erkektir belki sen bişey alınca cinsiyet dönüyor diyo tövbe yarabbim ne biçim konuşuyon dönme mi bu çocuk dedim ne alaka bi doğursaydın da şu hallerin bitseydi diyo
Kıssslarmm biraz motivasyon amaçlı bu fotoyu buraya salıyorum, yaklasık 6 ay sonra böyle mis kokulu bebişlerimizle olucaz inşallahhh yeni doğmuş bir keroş