Bizimkisi uykucu çıktı asla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
ay boşver boşver saç ısıdan biraz uzak kalmış olur bu bahaneyle. ben işe geldiğim için mecbur düzleştiriyorum ama bi dinlendirmek istiyordum saçlarımı
doğuma kadar şöyle sağlıklı uzasa, rapunzel bi anne olsammmm
ayyyy arkadaşlar benim mütemadiyen uykum var djdjdj bu arada hiç relax değilim hala 11+0 djdjdj yarın başka bi doktora randevu aldım ultrasonla görmek için ama eşimi ikna edebilirsem giderim ki büyük ihtimalle edemem…..
kizlar izninizle ben aglamak istiyordum ama yarin kontrol var en son 7+5 de doktorda olmustum yarin 11+6 olacak nerdeyse 4 hafta cok heyecanliyim panik stress yavastan yukleniyor bana birde stress mideme bagirsaklarima vurdu
İnanir misiniz haftalar sonra esimle beraber mutfaga girdik iki tencere yemek ve sipsak petibor pasta yaptik ben sok ay elim ayagim oldu vallahi cocuk su icmeye gelmisti mutfaha kiyamadi once patatesleri soyuveriyim dedi kolunu kaptirdi akdjdjdj tiksinmeden altlarini kapadim iki gunluk yemek hazir cok mesudum skfjfjfj
İnanir misiniz haftalar sonra esimle beraber mutfaga girdik iki tencere yemek ve sipsak petibor pasta yaptik ben sok ay elim ayagim oldu vallahi cocuk su icmeye gelmisti mutfaha kiyamadi once patatesleri soyuveriyim dedi kolunu kaptirdi akdjdjdj tiksinmeden altlarini kapadim iki gunluk yemek hazir cok mesudum skfjfjfj
Sagol canim insallah tiksinmeden de yerim bakalim buna sukur diyorum ayyy mac mi var aksam ya ben kizilcik izleyecektim shfjfjfj neyse kocam odasinda izlesin yallah odana ksfjfjf
Günaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz ben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
Merhaba benim 0+ eşim A+ benim de bilgim yoktu ama 5 yaşında bir oğlum var o da A+ olduğunda AB0 uyuşmazlığı diye geçiyor sarılık oldu ama yenidoğan sarılığı gibi değil daha uzun sürüyor fototerapi almıştı. Sarılık açısından takip etmek lazım sanırım başka bir aksilik yaşamadık. Aklınızda olsun ama bunu takıp üzülmeyin bence
Sagol canim insallah tiksinmeden de yerim bakalim buna sukur diyorum ayyy mac mi var aksam ya ben kizilcik izleyecektim shfjfjfj neyse kocam odasinda izlesin yallah odana ksfjfjf