Kiz bize de surpriz oldu ztn neyse yetismis pasta kizlar teslim almislarYa bugün kimseden cinsiyet ya da fetal sonucu beklemiyodum, hastalık hali de gelince kaçırmışım herseyigirdim okudum sayfandan pasta yetişti mi
Ay çok heycanlı yaaa allahım nasıl iyi geldi bugün bu haber
Ben de öyleyim mide bulantım bugün çok fazlaydı,doktora öylesine prilam yazdırmıştım şimdi onu içecem bugün bulantı beni yordu,8.haftaya girmek üzereyim.Ben de bugün hamileliğin başından beri en zor ikinci günümü geçirdim sanırım. İki keredir tansiyonum düşüyor. Mide bulantısı biraz fazla. Pazartesi günü kontrole gideceğim için acile de gitmek istemedim aciller biraz ilgisiz diye. Hayırlısı.
Yaaa sim çok meraktayım hala gitmediniz mi saat 10 çok geç yaaKiz bize de surpriz oldu ztn neyse yetismis pasta kizlar teslim almislarartik oldugu kadar son dk eventi bu kadar kadjdjfj
Bana heyecan deme bagirsaklarim sov yapiyro sjdjdjdj
Kuzum sen nasıl oldun daha iyimisinÇok şükürrrr
Olsun olsun cok şükür yetişmiş hersey. Böyle oldumu daha güzel oluyor aslındaKiz bize de surpriz oldu ztn neyse yetismis pasta kizlar teslim almislarartik oldugu kadar son dk eventi bu kadar kadjdjfj
Çiçeğim şükür daha iyiyim 3 şişe falan su içtim wcye cıktım sık sık. Sonra bi uyku toparladı beni. Yine mükemmel değilim ama kasık sancım ve mide bulantım minimuma indi şükürKuzum sen nasıl oldun daha iyimisin
Aa kabızlık mı var sendeBen de sonunda duphalac içmeye başladım ama tatlı bir tadı var bunun yahu uzun zamandır tatlı yemeyince fazla geldi bana
Valla bende korkunç bi gece ve gün geçirdim ama kovalarca su içerek rahatlattım kendimi resmen. Aciller öyle berbat ki gitseydim daha çok sinir krizi geçirecektim, şükür gerek kalmadı. Bol su iç dinlen pazartesiye az kaldıBen de bugün hamileliğin başından beri en zor ikinci günümü geçirdim sanırım. İki keredir tansiyonum düşüyor. Mide bulantısı biraz fazla. Pazartesi günü kontrole gideceğim için acile de gitmek istemedim aciller biraz ilgisiz diye. Hayırlısı.
Ay iyi sevindim merak etmiştim bende seni canım aman iyi olalımÇiçeğim şükür daha iyiyim 3 şişe falan su içtim wcye cıktım sık sık. Sonra bi uyku toparladı beni. Yine mükemmel değilim ama kasık sancım ve mide bulantım minimuma indi şükür
Aa kabızlık mı var sende
Son zamanlarda var canım ya progestan hap yapar dedi doktorum şuan hareketim de kısıtlı ya zorlanıyordum tuvalette o yüzden yazdı doktor aslında hergün çıkıyorum zorlanarak o zaman da korkuyorum bir süre içeceğim bakalım. Senin iyi olmana da çok sevindim şu çok önemli aman ihmal etmeÇiçeğim şükür daha iyiyim 3 şişe falan su içtim wcye cıktım sık sık. Sonra bi uyku toparladı beni. Yine mükemmel değilim ama kasık sancım ve mide bulantım minimuma indi şükür
Sen nasılsın kuşum o yoğun kusmaların azaldı sankiAy iyi sevindim merak etmiştim bende seni canım aman iyi olalım
Sağol canım benim eksik olmaSon zamanlarda var canım ya progestan hap yapar dedi doktorum şuan hareketim de kısıtlı ya zorlanıyordum tuvalette o yüzden yazdı doktor aslında hergün çıkıyorum zorlanarak o zaman da korkuyorum bir süre içeceğim bakalım. Senin iyi olmana da çok sevindim şu çok önemli aman ihmal etme
Çiğ badem çiğ fındık çiğ kaju kabak çekirdeği içi en başından beri tüketiyorum hep şuan activia yoğurt da başladım kefir de içiyordum ama yetmedi sanırım bilmiyorum beslenmemde çok dengeli aslında ama oldu böyle işteSağol canım benim eksik olmaAkşamları 1 avuç çiğ fındık yemeyi denedin mi bağırsakları tertemiz yapıyor. Sabah bi kalkıyorsun karnın dümdüz oluyor
Activia yeme ya onunla ilgili çikin şeyler duydum. Bende yiyordum bıraktımÇiğ badem çiğ fındık çiğ kaju kabak çekirdeği içi en başından beri tüketiyorum hep şuan activia yoğurt da başladım kefir de içiyordum ama yetmedi sanırım bilmiyorum beslenmemde çok dengeli aslında ama oldu böyle işte
Çok şükür kuzum daha iyiyim sabah öğürüyorum bir kere sonra ilacımı içip devam ediyorum gün içinde çok tetiklenirsem kusuyorum ama eskisi gibi değilim şükürSen nasılsın kuşum o yoğun kusmaların azaldı sanki
Hiç korkma bebek rahme düştüğü andan itibaren annelik yükleniyorAy agzin bal yesininsallah iyi bir anne olurum ya korkuyorum bazen hehehe
Oh çok şükür ya sen çok yıprandın. Çok sevindim kuzum bi daha hiç olmasın insallahÇok şükür kuzum daha iyiyim sabah öğürüyorum bir kere sonra ilacımı içip devam ediyorum gün içinde çok tetiklenirsem kusuyorum ama eskisi gibi değilim şükür
Hadi yaa ne duydun ki doktor dedi diye başladım ben deActivia yeme ya onunla ilgili çikin şeyler duydum. Bende yiyordum bıraktım
Hadi bekliyoruzzz sabırsızlıklaKiz bize de surpriz oldu ztn neyse yetismis pasta kizlar teslim almislarartik oldugu kadar son dk eventi bu kadar kadjdjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?