Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yok maşşallah her an ya kıçım ya başım hatırlatıyor
hatirlatacak bir suru ilac ve sorunlar var amma arada oluyor mesela gecen elbiselere bakiyordum ne guzel tam benlik falan kendi kendime konusuyordum en son hatirladim ki bu gobusle nereye bakiyorsun sen
Ben çok sık unutuyorum sonra a hamileyim ben diye seviniyorum inş doğunca da anne olduğumu unutmam

Kızlar rahat rahat kola içememekten,bir kahve sigara yapamamaktan,rahat hareket edememekten çok dertliyim şu aralar.Paso gözyaşı,buhran,üzüntü var.Boş bulduğum her yerde ağlar oldum.Ne oldu hamilelik pik mi yaptı anlamadım,başlarda böyle değildim Gerçi çok belirsiz süreçlerden de geçiyorum onların etkisi var ama sürekli bunalmış haldeyim ve sinirliyim

bobette canım ya bu Amazon’da yüzde 15 indirimi nasıl aktiv ediyoruz ?
Tanımlandığına dair mail geldi mi? Geldiyse şöyle yapıyorsun: sepetindeki ürünleri sil, sonra Babyliste’ye gir, oradan sepete eklerken “Nutze meinen Rabatt’a” tıklayıp sepete ekliyorsun. O şekilde indirimli oluyor ürünler

Eklentiler

• IMG_7796.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 11
kızlar uyku tulumu konusu kafamı karıştırdı. bebişleri uyuturken nasıl yapcaz, üstlerini örtmeyin diyolar uyku tulumu mu kullanmamız gerekiyor doğar doğmaz, bu konuda tecrübeli annişlerr yardım edinn

Ayy bu emziklerden de alıyım
Evet mail geldi ayy tamam anladım çok danke

Son düzenleme:
kızlar uyku tulumu konusu kafamı karıştırdı. bebişleri uyuturken nasıl yapcaz, üstlerini örtmeyin diyolar uyku tulumu mu kullanmamız gerekiyor doğar doğmaz, bu konuda tecrübeli annişlerr yardım edinn
Evet ben doğar doğmaz uyku tulumu kullanacağım
Yorgan vs. Aldım ama dekor olarak duracak şimdilik

Kızlar ben bugün çok rahatsızım ya. Sırtım kasığım bacaklarım heryerim ağrıyor. Uzanıp dinleneyim diyorum bebek bi tarafa toplanıyor. Öfff içim şişti vallahi yediğim içtiğim mi çok geldi anlamadım ki nstye de daha yeni girdim bisey cıkmadı ama yine böyle olunca korkuyorum

Kızlar durduk yere burnu kanayan oldu mu? Biraz endişelendirdi beni
P.tesi kontrolüm var soracağım.

Bir de geçen hafta ilk kez ödem oldu ayaklarım. Buz falan koydum ertesi güne geçti ama hissiyatı çok sevimsizdi.

3. Trimestera daha önce hiç ulaşamamistim. Böyleymiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…