Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aaa bakayim canim, ben cevremdeki bebislilerde hep cybex ve maxicosi gordum diye onlari iyi diye bellemisim aklimda. Tum onerilere acigiz
Ya iyidir tabi askitom onlarda ama biraz isime para veriyosun onlarda, ben birwz daha kullanısındayım uzun araltırmalar büssğrü e bebek babymall gezmeler sonucu bunda karar kıldım, memnun kaldım. Kerem içinde uyuyoyrdu mis gibi, bi arkadasm gitti bu yumurta gibi olanlardan aldı ismini bile bilmem hsjdjd cok para olan stokkemidir bişidi, cock asla bebek arabasında uyumuyodu shdldjdkjf

Çok teşekkür ederim canım. Sağlıklı şeylerle aram pek yok ama bebiş için mecbur tüketeceğim. Deneyeyim. İnşallah faydası olur.
insallah iyi olur sen bebis icinde uzaniyorsun ya hareketsizliktende olur insallah her sey duzeldiginde yavastan ayaklandikta kabizlikta duzelir bende gecen haftaya kadar cok zorluyordu bu haftadan iyiyim

B

en de bugün 8+0 oldum.Çarşamba randevum var çok heyecanlıyım.Bir çok midem bulanıyor bir bulanmıyor bir belirti gösteriyorum bir göstermiyorum o da beni kaygılandırıyor
Bende şuan halsizlik ve uyku dışında pek belirti yok. Bende cumartesi gittim doktora. Siz kalp atışı duydunuz mu

insallah iyi olur sen bebis icinde uzaniyorsun ya hareketsizliktende olur insallah her sey duzeldiginde yavastan ayaklandikta kabizlikta duzelir bende gecen haftaya kadar cok zorluyordu bu haftadan iyiyim
Aynen canım. Hareketsizlik, progestan hepsi kabızlığa davetiye. Zaten önceden de çok iyi bir bağırsak sağlığım yoktu

Bahçeli evim olsa hiç düşünmem erkek olsun isterim
Şey diyomusum erkek cock evde bakılmaz ahahahha ayıp olur ama bebeme ya . Bizim allahtan bahceli orda kosuyo oynuyo yoruluyo güzel yatıyo sjjdjf kışın zor oluyo sıkılıuolar evde enerji atamıyolar hep evde koşturmak at binmek vs zorunda kalıyoruz shsjdjdj

aynen öyle benim ilk hamileliği ailelere söyleyince sağır sultana kadar duyurmuşlardı, kaybedince de milyon tane insan aradı geçmiş olsuna. aradan iki sene geçti hala onu unutmuyorlar deliriyorum resmen
o yüzden diğer düşükleri de duyurmadık, bu hamileliği de
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık

evet ben de cyex yada maxi cosi bakıyorum ama biraz pahalılar :) anne yanı beşiğini 6 ay falan kullanıyormuşsun zaten bir arkadaşımda ahşap vardı mothercare'in onu verecek bana ilk bağışı aldık bakalım

Aynen canım. Hareketsizlik, progestan hepsi kabızlığa davetiye. Zaten önceden de çok iyi bir bağırsak sağlığım yoktu
Yaa bana da progestan verdiler önlem amaçlı 12. haftaya kadar kullanayım diye. Çok yan etkisi olan bir ilaç mı

Ama bak haklı çıkardın beni enerjileri bitmiyor ondan dedim ama çok anacı oluyorlar aşık olmak için tek sebep

İyi işte Hürrem sultan gibi olursunçok merak ediyorum acaba cinsiyyet ne olucak sendetabi ben kız hiss ediyorum sende ama hayırlısı neyse o olsun
Ayyyy amin insallah bende çok kız istiyorum ama sağlıklı olsun tabi ki erkek olursa da sevinirim

canım çiğ badem çiğ fındık bunları tüket bol su iç en az 2.5 lt. akşamdan kuru kayısıyı suya koy sabah hem suyu iç hem de kayısıyı ye. Doktor bana duphalac şurup yazdı ama o çok şekerli içimi bayıyor benim ben şurubu bırakıp bu şekilde beslenmeye geçtim düzeliyor gibi. Mutlaka yoğurt ve kefir tüket kefir önemli probiyotik olması açısından. Bir de kabak çorbası yapıyor annem bana o çok iyi geliyor Kabak da lifli olduğu için faydası olur . Lifli sebzelerden tüketmeye gayret et bir süre.

Yaa bana da progestan verdiler önlem amaçlı 12. haftaya kadar kullanayım diye. Çok yan etkisi olan bir ilaç mı
Canım ben fitil olarak kullanıyorum. Kullandıktan sonra karın ağrısı yapıyor bende. Uykum çok, mide bulantım var ama bunlar onun yan etkisi mi hamileliğin mi bilemiyorum. Çünkü progestana başlayınca başladı hepsi.

Kuzum suyu hiç içemiyorum. İlk başlarda güzel başlamıştım ama bu sıralar zorluyor. Kocam bu çiğ kuruyemişlerin faydasını okumuştu zaten ilk haftalarda. Adam eve doldurmuş. Bir kere uzanmıyorum. Sağlıklı her şeyden uzağım ama dediğiniz gibi artık hepsini yapmam lazım. Korkudan daha hamile olduğumu, anne olduğumu kavrayamadım galiba

Ben de maxicosi de buldum bir anne yani bir de chicco, cok yerim de yok bir de cok efektif bir sey bulmam gerekiyorevim cok ferah feza bir ev degil malesef

suyu bir şekilde tüketmen lazım canım çok önemli. Doktorunla ileitşim kurabiliyorsan yaz istersen ona muhtelemen sana da duphalac verir bildiğin şekerli su şerbet gibi bişey ıyykkk

Ben de maxicosi de buldum bir anne yani bir de chicco, cok yerim de yok bir de cok efektif bir sey bulmam gerekiyorevim cok ferah feza bir ev degil malesef
bir arkadaşım chicconun anne yanı beşiğinden çok memnun kaldığını söylemişti çok yer de kaplamıyormuş sanırım çok kullanışlı demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…