Başıma bişey gelmicekse ahhaa hala uykum var ben ikinci tirmester giremedim valla en ufak bi değişiklik yok 9 ay 1. Trimester da kalcam gibi hissediyorum
Başıma bişey gelmicekse ahhaa hala uykum var ben ikinci tirmester giremedim valla en ufak bi değişiklik yok 9 ay 1. Trimester da kalcam gibi hissediyorum
Ahahahaha esimin teyzesi uc yazdir dalyan tarafinda, kayinvalidemler de dusunuyorlar almayi. Belki o civarlara sebep olur gelmeye du bakalim sjdjfjfjfjf
ilkinde bende dagitmamistim abisinin eşyalarıyla buyudu sadece misafirlik güzel takimlarini yeni aldım kesinlikle kız olursa Ceyiiz dizer gibi sar baştan
Şu devletin cihazları beni benden alıyor bizimki de kalp atışı dinletmedi çıktı vermiyor bozukmuş istersen çekebilirsin diyor hee bide bebeğin hareketlerini göremiyorum sadece o görüyor nasıl özele gitmeyelim şimdi resmen teşvik ediyorlar
Ahahahaha esimin teyzesi uc yazdir dalyan tarafinda, kayinvalidemler de dusunuyorlar almayi. Belki o civarlara sebep olur gelmeye du bakalim sjdjfjfjfjf
Kızlar bu progestan için doktor ağızdan alabilirsin çok sersemlik vs yaparsa vajinal yolla alabilirsin dedi. Prospektüsünde düşük tehtidi için vajinal yoldan yazıyor. Fark ediyo mu gerçekten