Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Selam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikom 🥰 artık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel 🤣🤣 amaaa cinsiyet söylemedi tahminde bulunmak için erken yanıltıcı olur dedi ense kalınlığı falan gayet normal herşey yolunda dedi 😍😍 1haftadır sıfır leke o yüzden de evde ufak ufak yürü dedi çok kasma kendini ama bol bol dinlen yine de dedi durumlar böyle yani 😍😍
maşallah canım gözün aydın

Ben bi kaç defa temiz pamuklu beze ütü ısıtıp enfeksiyon için kullandım küçükken annem hep yapardı bi zararı varmı bilmiyorum ama rahatlatıyor onu biliyorum bi kez dene istersen
Bende de bu enfeksiyon kronik. Ütülü iç çamaşırı giymek, günlük değiştirmek, ve ayvadana otu benim ilacım gibi bi şeydi. Tabi şimdi hamilelikte kullanılır mı doktora danışmak lazım. Sıcak suya atıp 5 dk bekletip içince 1 saate yanma vs kalmıyordu.

Bende de bu enfeksiyon kronik. Ütülü iç çamaşırı giymek, günlük değiştirmek, ve ayvadana otu benim ilacım gibi bi şeydi. Tabi şimdi hamilelikte kullanılır mı doktora danışmak lazım. Sıcak suya atıp 5 dk bekletip içince 1 saate yanma vs kalmıyordu.
Sağlık dersinde hocamız bize diyordu ütüleyin yada kesinlikle güneşte kurusun iç çamasırlarınız

sen yarın tahlilini ver bi bakalım da ondan sonra bakarsın zaten çaresine belki de enfeksiyon çıkmaz belli mi olur
keşke çıkmasa ama bence enfeksiyon bu. diğer ağrılara hiç benzemiyor alt bölgede basınç şeklinde bi rahatsızlık var daimi
ama söylediğin doğru bol su içmek dışında pek bişey yapmayayım yarına kadar

merhaba prof mehmet aytaç yüksel iyi bir perinatologdur. riskli gebelik grubunda olmasam da çok iyi bir iletişimi olduğundan seçmiştim. avrupa yakasında acıbademde ancak haftanın belli günleri anadolu yakasına da gidiyor diye biliyorum. araştırabilirsiniz. 20 bin normal muayene içinse çok fazlaymış şaşırdım. bi bakın isterseniz başarılı bir doktor
Merhaba , teşekkür ederim bilgi için.
Evet normal muayene ücreti 20 bin dediler.

Teyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyum🩵🧿 kipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor🙏🏼💫 bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin🩵 bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya😬 doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor🤣 esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
image.webp

selam kizlar, aktif bir kullanici degilim ama sizi takipteyim. bana doktor once erkek goruyorum dedi bi kac gun sonra kiz oldugu anlasildi. cok hareketli bir bebek. ve oyle tatli veya eksi degil herseyi yiyorum, kusma yok, enerji okey. yani demem o ki her vucut farkli. bu yuzden kizlar suprizlere acik olun :)

Teyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyum🩵🧿 kipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor🙏🏼💫 bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin🩵 bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya😬 doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor🤣 esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
Eki Görüntüle 3580898
Allah bağışlasın maşallah 🧿🌸🫶🏻

Back
X