Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar hepinizden Allah razı olsun, mesajlarınızı tek tek okudum ve hepsini kalbimde hissettim, iyi ki varsınız ne diyim. Elbet bizde bir şekilde alışacağız, Allah yardım edecek inanıyorum, inanmak istiyorum. Benim bebeğimi görecekti, kız kardeşim 2 ay sonra evleniyor başımızda olacaktı, darmadağın kaldık. Sizlerinde üzmek istemezdim hakkınızı helal edin lütfen ama paylaşmak bana da iyi geldi.

Teyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyum🩵🧿 kipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor🙏🏼💫 bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin🩵 bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya😬 doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor🤣 esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
Eki Görüntüle 3580898
ayy maşallah ne güzelll artık renkli ultrasonlara geçilecek dimi 😍😍😍

Teyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyum🩵🧿 kipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor🙏🏼💫 bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin🩵 bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya😬 doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor🤣 esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
Eki Görüntüle 3580898
Maşallah şeker ya😍🫠

Eki Görüntüle 3580898
Oh kuzum benim maşallah ona yaa. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin inşallah. Sana erkek analığı çok yakıştı beee

ayy maşallah ne güzelll artık renkli ultrasonlara geçilecek dimi 😍😍😍
Ayy buna gecince biz bir sok hic gormemisiz ki boyle 🤣🩵😍 videolari mail de atiyorlar ya full hd tv den izleriz artik dedik ahajajaja bizim cocuga hasretlik🥲 doktor bir ay sonra gelsen de olur istiyosan her gun gel ben hep burdayim dedi, dedim ortada anlasalim iki hafta sonra geliyim😬 basimin ustundesiniz sen de oglunda diyor ben bir eri ajsjdjdjdj

Oh kuzum benim maşallah ona yaa. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin inşallah. Sana erkek analığı çok yakıştı beee
Yaa yerim seni insallah oglusum da boyle dusunur buyuyunce🩵☺️ hemsirelerim diyor ki biz sizi kiz annesi olarak dusunmustuk hep cok sasirdik 🤣 dedim susun kizlar esim duyacak ajdjdjdjd

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, mesajlarınızı tek tek okudum ve hepsini kalbimde hissettim, iyi ki varsınız ne diyim. Elbet bizde bir şekilde alışacağız, Allah yardım edecek inanıyorum, inanmak istiyorum. Benim bebeğimi görecekti, kız kardeşim 2 ay sonra evleniyor başımızda olacaktı, darmadağın kaldık. Sizlerinde üzmek istemezdim hakkınızı helal edin lütfen ama paylaşmak bana da iyi geldi.
Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah.

Ayy buna gecince biz bir sok hic gormemisiz ki boyle 🤣🩵😍 videolari mail de atiyorlar ya full hd tv den izleriz artik dedik ahajajaja bizim cocuga hasretlik🥲 doktor bir ay sonra gelsen de olur istiyosan her gun gel ben hep burdayim dedi, dedim ortada anlasalim iki hafta sonra geliyim😬 basimin ustundesiniz sen de oglunda diyor ben bir eri ajsjdjdjdj
git tabi simoş adam sana gelme dermi hiç her gidişin 5.000 TL 🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 3580898
ay elleriyle gözlerini mi kapatmış annesi utanmış birden kameralara yakalanınca ahahjxjxjxjdj oyyyyy😍😍

Eki Görüntüle 3580898
Allahımmmmmmmm maşallahhh nazar değmesin 🧿🧿🧿 ay benimki de önden gidiyordu en sonn bakalım noldu😍 birazdan yola çıkıcam bende inşallah güzel haberler alırım🩵🐣

Allahımmmmmmmm maşallahhh nazar değmesin 🧿🧿🧿 ay benimki de önden gidiyordu en sonn bakalım noldu😍 birazdan yola çıkıcam bende inşallah güzel haberler alırım🩵🐣
Haber ver bize de😍 iki hafta once 3.30 cm di 6 cm olmus esek 🩵😬 kocaman cocuk gibi geliyor su an gozumuze ahahhah

Selam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikom 🥰 artık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel 🤣🤣 amaaa cinsiyet söylemedi tahminde bulunmak için erken yanıltıcı olur dedi ense kalınlığı falan gayet normal herşey yolunda dedi 😍😍 1haftadır sıfır leke o yüzden de evde ufak ufak yürü dedi çok kasma kendini ama bol bol dinlen yine de dedi durumlar böyle yani 😍😍
Maşallah canım gözün aydın hep böyle ilerlesin 🙏🧿😍

Back
X