İnşallahBana da firma iki hafta en gec dedi, 8.gunun ogleni gelmisti sonucum. Umarim sizinki de erkenden geli ve oh cekersiniz
Hunkarimla demez mi bi de ahahah yicem seniEşinin rüyasını hatırlıyorum cinsiyet öğrenmeden önce anlatmıştın. Doğru cıktı valla
Gitcem doktora kuşum uyandım simdi hazırlanıp cıkarız hünkarımla
Ay ne sanslisiniz boyle de devam etsin insallahGünaydınlar 12 de randevum varinşallah güzel şeyler duyarım 9 haftalık oldum hiç bulantım yok güzel geçsin bugün lütfen dua ediyorum sonrasında kızımı süsleyip kutlamalara gideceğiz
Canim pazar kendimce yaptigim temizlik sonrasi anca gecti hamligim inanir misinGünaydın kızlar, bayramınız kutlu olsundün doktordan sonra o mutlulukla yemek ve kek yaptım. İnanır mısınız bacaklarım titredi, neredeyse iki ay yatınca bacaklarımda kas namına bir şey kalmamış, şok oldum. Şuan sanki ağır bir antreman yapmış gibi hissediyorum, gece kas ağrısına uyandım. İnşallah kısa sürede toparlarım bacakları
Canım pıhtılaşma gibi bişeymiydi? Kaç haftalıksın sen şuanda?Ah ah kanama bende de oldu bir kere . Progestan hapını ve iğnesini kullanıyorum iğneyi 3 gündür hapı 1 haftadan fazla oldu . Bir de az önce afedersiniz çamurumsu sümük gibi bir şey oldu klozete düştü. Sonra peçeteye geldi başına gelen var mı ?
Canım benim de lekelenme devam ederken doktor çamur gibi siyah gelebilir normal dedi ki geldi de ama herkesin durumu aynı olmayabilir tedbiren doktoru da bir ara söyle istersenAh ah kanama bende de oldu bir kere . Progestan hapını ve iğnesini kullanıyorum iğneyi 3 gündür hapı 1 haftadan fazla oldu . Bir de az önce afedersiniz çamurumsu sümük gibi bir şey oldu klozete düştü. Sonra peçeteye geldi başına gelen var mı ?
bizim eczaci da zahmet edip ustune 1/1 yazmis sadece, ben tum vitaminleri bugune dek tok ictim diye oyle aliyorum yaniltmayayim seni
Yaaaa çilek 1 gün önce de ben doğum yaptım rüyamda ve kucağımdaki bebek kızdıKızlar günaydınnn
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebekbana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Yaa ne güzel bir rüyaymış resmen malum olmuş sanaGünaydın çok güzel bi rüyaymış. Bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce böyle bir rüya görmüştüm kucağımda tombik bi kız bebek vardı o emziriyordum. Evime misafirler gelmiş bebeğimi gösteriyordum onlara çok güzeldi. Tabi o zamanlar hamile kalamayan ben uyanınca çok üzüldüydüm anca rüyada olur zaten diyeBende çok merak ediyorum acaba kız mı bebeğim diye
Yaaaa, ben de çok yaşlı hissettimCanim pazar kendimce yaptigim temizlik sonrasi anca gecti hamligim inanir misindizlerimde derman yoktu yasli gibiydim pzt ozellikle boyle boyle acilicaz her gun yuruyorum o yuzden civi civiyi soker mantigi… duzelicez insallah be
çok korkutan bir çamurduCanım benim de lekelenme devam ederken doktor çamur gibi siyah gelebilir normal dedi ki geldi de ama herkesin durumu aynı olmayabilir tedbiren doktoru da bir ara söyle istersen
Evet koyu bir pıhtıya benziyor kesinlikle sıvı değil , 10+5 in şuanda ben .Canım pıhtılaşma gibi bişeymiydi? Kaç haftalıksın sen şuanda?
Canım benim ilk kanamam olduğunda pıhtı parçaları düşmüştü. Hatta o an içimden dedim şimdi her şey bitti diye. Ama çok şükür bir şey olmadı. Neredeyse 13-14 gündür de progestan fitil kullanıyorum. Hâlâ kahverengi, çamur gibi akıntım oluyor. Doktor bana normal dedi ama herkeste farklı olabilir tabii. Mutlaka doktorunla görüş, için rahat etsin. Ama her şeyden önce mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.Evet koyu bir pıhtıya benziyor kesinlikle sıvı değil , 10+5 in şuanda ben .
Çok ciddi dayanılamayacak bir ağrın yoksa endişelenme bu haftalarda öyle kolayca olumsuz bişey olmaz ama doktoruna mutlaka haber ver dyecektim ki haber vermişsin canım istirahat etEvet koyu bir pıhtıya benziyor kesinlikle sıvı değil , 10+5 in şuanda ben .
Artık her doktor kendi numarasını paylaşıyor özellikle gebelik çok önemli bir durum bence de içine sinmiyorsa değiştir doktorunu canım , geçmiş olsun bu arada sıvı alımına dikkat et mutlakaTahlillerim çıkmış idrarda enfeksiyon varHastaneyi arayıp kendi doktoruma bağlandım sonuçlara bakar mısınız diye numarasını takipli hastalara veriyomuş vs. İlginç bana vermedi ısrarla hastaneye gel diyip durdu. Neyse cumartesi sabah tekrar gidicem en azından bebişimi görürüm. Ama sanırım doktor değiştireceğim sonrasında
Benim tüp bebek değilSizin bebeğiniz genetik taramali değil mi
EveeetBugün bütün gün mide yanması ekşimesi yaşadım ya sanki bulantı buna evrildi.Puxhu sende de oluyordu demi aklıma sen geldin bugün. Bebişin cinsiyeti kız çıkarsa doğruymuş mide ekşimesi belirtiymiş diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?