Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Eşinin rüyasını hatırlıyorum cinsiyet öğrenmeden önce anlatmıştın. Doğru cıktı valla
Gitcem doktora kuşum uyandım simdi hazırlanıp cıkarız hünkarımla
Hunkarimla demez mi bi de ahahah yicem seni keyifler gicir cok sukur. Agrin sizin olmadi umarim hadi bakalim hayirli haberler insallah bebisini de gorucen bahaneyle

Günaydınlar 12 de randevum var inşallah güzel şeyler duyarım 9 haftalık oldum hiç bulantım yok güzel geçsin bugün lütfen dua ediyorum sonrasında kızımı süsleyip kutlamalara gideceğiz
Ay ne sanslisiniz boyle de devam etsin insallah bize de haber verin bebis nasilmis bakalim

Canim pazar kendimce yaptigim temizlik sonrasi anca gecti hamligim inanir misindizlerimde derman yoktu yasli gibiydim pzt ozellikle boyle boyle acilicaz her gun yuruyorum o yuzden civi civiyi soker mantigi… duzelicez insallah be

Canım pıhtılaşma gibi bişeymiydi? Kaç haftalıksın sen şuanda?

Canım benim de lekelenme devam ederken doktor çamur gibi siyah gelebilir normal dedi ki geldi de ama herkesin durumu aynı olmayabilir tedbiren doktoru da bir ara söyle istersen

Yaaaa çilek 1 gün önce de ben doğum yaptım rüyamda ve kucağımdaki bebek kızdı çok etkilendim rüyadan şimdi sen yazınca bende söyleyeyim dedim hisler mi yükleniyor nedirrr yaa pamuk gibiydi bembeyaz kundak içinde bi de kundağın biryerlerinde pembe bişeyler çıkıyordu

Yaa ne güzel bir rüyaymış resmen malum olmuş sana

Tahlillerim çıkmış idrarda enfeksiyon var Hastaneyi arayıp kendi doktoruma bağlandım sonuçlara bakar mısınız diye numarasını takipli hastalara veriyomuş vs. İlginç bana vermedi ısrarla hastaneye gel diyip durdu. Neyse cumartesi sabah tekrar gidicem en azından bebişimi görürüm. Ama sanırım doktor değiştireceğim sonrasında

Canim pazar kendimce yaptigim temizlik sonrasi anca gecti hamligim inanir misindizlerimde derman yoktu yasli gibiydim pzt ozellikle boyle boyle acilicaz her gun yuruyorum o yuzden civi civiyi soker mantigi… duzelicez insallah be
Yaaaa, ben de çok yaşlı hissettim Ben de üstüne gidicem yürümeye gideceğim bugün, inşallah kötürüm olmam düzelelim bee

Evet koyu bir pıhtıya benziyor kesinlikle sıvı değil , 10+5 in şuanda ben .
Canım benim ilk kanamam olduğunda pıhtı parçaları düşmüştü. Hatta o an içimden dedim şimdi her şey bitti diye. Ama çok şükür bir şey olmadı. Neredeyse 13-14 gündür de progestan fitil kullanıyorum. Hâlâ kahverengi, çamur gibi akıntım oluyor. Doktor bana normal dedi ama herkeste farklı olabilir tabii. Mutlaka doktorunla görüş, için rahat etsin. Ama her şeyden önce mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.

Evet koyu bir pıhtıya benziyor kesinlikle sıvı değil , 10+5 in şuanda ben .
Çok ciddi dayanılamayacak bir ağrın yoksa endişelenme bu haftalarda öyle kolayca olumsuz bişey olmaz ama doktoruna mutlaka haber ver dyecektim ki haber vermişsin canım istirahat et

Artık her doktor kendi numarasını paylaşıyor özellikle gebelik çok önemli bir durum bence de içine sinmiyorsa değiştir doktorunu canım , geçmiş olsun bu arada sıvı alımına dikkat et mutlaka

Eveeet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…