Offf cok hic gorup dokunmadigim birine asigim diyorum esime ben dekoca kafalı bebeğim benim ya o kadar tatlı ki daha görmeden özledim onu
bi an önce sevsek sarılsak ne güzel olur dimi ya
Merhabalar sizinle tarihimiz çok yakınmış:) benim de sat 8 Şubat tahmini doğum 15 kasım gösteriyorGünaydın kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. En son 7. Haftada gitmiştim doktora. Baya büyümüş bebiş çok haraketliydi elleri kolları10+4 olmuş. Doktorum fetal dna önerdi ama kararsızım. Sizce cinsiyeti ne?
Puxhu beni de ekler misin listeye
Yaş 26
İlk çocuk
Sat 7 şubat
Tahmini doğum 14 Kasım
YaaaaHareketlerini hissetttim o kadar netti kiii
Siz biraz daha geç hissedersiniz beybi ilk gebelikte 16 17 22 ye kadar süren oluyormuş alpereni 17 de hissettimYaaaabiliyosun tabi bebek hareketi nasil bir sey. Benim gibi ilk gebeligi olanlar anlamamiz zor bence ben herseye gaz filan diyorum ajdjdjdjf
Olsun bir şekilde geçiyor zamanBen gibi 8-9 haftalık olanların öğrenmesine daha 1 ay var
16/17 ye bisi kalmadi yaaaa ay cok heyecanSiz biraz daha geç hissedersiniz beybi ilk gebelikte 16 17 22 ye kadar süren oluyormuş alpereni 17 de hissettim
yaaa sizde mi durup durup videosunu izliyorsunuzzzOfff cok hic gorup dokunmadigim birine asigim diyorum esime ben deo da bu sabah gelmiş bana- videoyu izledim yine sabah uyaninca o agzini acip kapayisina asigim diyor ajdjfjfjfj
Salak etti cocuk bizi
yaaaaa allahımmmm bu duyguyu yaşamak istiyorum bi an önceeee :)Hareketlerini hissetttim o kadar netti kiii
Sey bi de hem doktorun tum kaydini izliyoruz mail olarak yolladigi, hem de ekrandan video cektigimiz seslerimizin oldugu doktorun yorumlarinin oldugunuyaaa sizde mi durup durup videosunu izliyorsunuzzzinanılmaz bi duygu allah isteyen bekleyen herkese yaşatsın ya daha şimdiden böyleysek doğdukları zaman ağzımızda gezdircez heralde kuş gibi
Pit pit gibi mi hissettinHareketlerini hissetttim o kadar netti kiii
ben seni kiz cileyi erkek dusunuyorum bakalim dogru cikarmiBen de çok merak ediyorum vallahi2mayısa kadar sabredeceğiz parti marti de istemiyorum hiçbirşeye gözüm yok dümdüz öğreneceğim valla
9+2’deyim. Ben de yaşıyorum. Tansiyon aleti edindim. Sabah-akşam tansiyonumu ölçüp not alıyorum. O biraz içimi rahatlatıyor. Yarın kontrolüm var. Soracağım doktora. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Benim uykuculuğum da tam gaz devam ediyor. Sarhoş gibiyim hep.herkese merhaba, depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun, umarım herkes bebişleri ile beraber iyidir
kızlar benim bu hafta ani tansiyon düşüklüğü ve bayılma hissi oluyor, başına gelen var mı
Nasıl hissettin nasıl oluyor biraz tarif edebilir misinHareketlerini hissetttim o kadar netti kiii
kız evet ya biz milleti kınardık yatıp kalkıp çocuğunu anlatıyor diyeSey bi de hem doktorun tum kaydini izliyoruz mail olarak yolladigi, hem de ekrandan video cektigimiz seslerimizin oldugu doktorun yorumlarinin oldugunuikisinin keyfi ayri geliyor ajdjdjdjfjf
Ay annem diyor ki tam gormemisin cocugu torunu olmus gibiyiz kimseyi kinamamak lazimmis demek ki diyor sjfjfjfjfjf
Ya kesinlikle buyuk konusmamak lazimmis hahshdhdhd bir de iki uc cocugum olsa demek ki milletin kafasini acan ANALİGİYLA DARLAYAN O KADİN olurmusum benkız evet ya biz milleti kınardık yatıp kalkıp çocuğunu anlatıyor diyeşimdi biz burda kendi usg resimlerimizi geçtik bi de birbirimizinkine ilgi duyuyoruz ahjahjhhjhjhhjhj
analık delilik dedikleri bence doğruymuşo usgdeki hali bana normal kanlı canlı bebek gibi görünüyor ahjhjahhj
Baloncuk patlar gibi böyle kelebek kanat çarpıyor gibi bi hisNasıl hissettin nasıl oluyor biraz tarif edebilir misinBen hissediyor muyum başka bişey mi anlamıyorum.
Aynen oturdum dinleniyim diye 3 kez peşpeşe hareket etti kanat çırpıyor gibiyaaaaa allahımmmm bu duyguyu yaşamak istiyorum bi an önceeee :)
napıyordun o esnada oturuyor muydun
Ay resmi olarak cinsiyetini biliyor olmak nasıl bi duygu yaaaaYa kesinlikle buyuk konusmamak lazimmis hahshdhdhd bir de iki uc cocugum olsa demek ki milletin kafasini acan ANALİGİYLA DARLAYAN O KADİN olurmusum benesim dostum kalmazmis jdjfjfk
Dun bulustugum arkadaslarima videolari izlettim, hicbirinin cocugu yok henuz, AAA BAYA İNSAN diyorlar hajdjdjdjddj ne sandiniz siz benim oglumu diyorum skdjfjfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?