2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Tam bunu yazmak için gelmiştim
Sizin kaçıncı gününüz ? Biberon veriyor muydunuz ?
50. Günümüz.Hayır ne biberon ne emzik kullanmadık .Zaten 3-4 dk emiyordu. Bugün hiç emmedi hatta çığlık çığlığa ağlıyor memeye yaklaştıkça. 11 de uyurken azıcık emdi. Farkettigi anda tekrar ağlamaya başladı.

Kızlar sizler kan testi verdinşz mi sağlık ocagına. Kendiniz için illa 1.ay bitiminde vermenşz lazım drdi bşzim hemsiremiz. Gecıkmemeli diye kaç defa soyledi ve cagırdı.
Cpr seviyesi 55 cıkmıs bende yükksek böyle birsey yasayan oldu mu? Yarın sonuclara dr bakacak

Lohusayken kan verilmesi gerekiyor dedi bana da ben de verdim crp yüksekmiş ihmal etme bence inşallah hemen geçici bir enfeksiyondur ki bence ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum ilk haftalarda geçti

Bulamadım ah nerdeee sling takıp evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum daha az ağlasın diye. Karnı tok gazı yok altı temiz ağrısı da yok ama yine de her fırsatta ağlıyor
Tıpkı benimki gibi canım. Biz de bir çözüm bulamadık. Sadece sırtını kendimize yaslayarak kucağımıza alıp evde gezince biraz memnun oluyor beyefendi
Fışkırır gibi değil ama benimki de her beslenmede kusuyor canım
Canım ben mamayı biraz sıcak su ile yapıyorum. Yoksa tortu kalıyor.

Senin bebeğin uyurken değişik sesler çıkartıyor mu? Bi de uyku arasında çok uyanıyor mu? Benim ki uyku arasında uyanıyor sürekli şu üç saatlik uykuya alıştırana kadar belim koptu. Ama halen de huysuzlamıyor arada. Gündüzleri max 2saati geçirmeden uyandırıyorum, gece gündüz ayrımını yapar belki diye. Canım benim doktorum geceleri ne zaman uyanırsa o zaman besle dedi. Sarılık riski neredeyse kaybolduğu için. Ama benim de yine içim rahat etmiyor 3saati hiç geçirmedim. Bu ay çıksın bi üç bi dört saat yapacağım uykusunu ama zaten uyandımı 2,5saatten aşağı uyumuyor. Mesela şu anda sadece bi saattir sallıyorum yeni uyudu. chatgbt yenidoğan bebekler için 45-60dk max uyanıklık arası diyor bizde mi sorun var ya da içtiğim vitaminler çocukta enerjimi veriyor anlamadım.
Ayy şansa bak ben bunu yazana kadar yine uyandı tarçınım

Bebekleriniz gerçekten 4-5 saat uyuyormu siz uyandırmayınca
Canım benimki uyanıyor ama ben yataktan kaldırmadan eğer altı temizse tabi geri uykuya döndürmeye çalışıyorum. Biberon veriyorum çok az içiyor ama tesellisi gittiği için yatağın sıcağı bozulmadığı için uykuya dönmesi kolay oluyor. O şekilde 3-3,5saat yatıyor. Gaz belası olmasa bi de. Cuma gününden beri bu şekilde devam ediyoruz.

Kızlar emzirirken baş ağrım oluyor benim ya da sonrasında illa oluyor acaba vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor

O uyaniklik araligini bizde hic tutturamadik hala daha da tutturamiyoruz. Gunluk asagi yukari onerilen sure kadar uyuduysa cok sorun degildir diye dusunuyorum. Tabii bazen daha azini da uyuyor. Yarin ola hayrola yarin uyur diyorum.

Hamilelik daha kolaymış kız biz ne yaşıyoruz gece gündüz tımarhanelik olduk sjsjsjs
Hemde ne tımarhanelik olduk prime boyutuna geçtim artık deliliğin sjsjs uyumuyor ya bebeksin işte yat uyu ama yok şuan bile bakıyor beşikten. Atak haftaları mıdır nedir ömrümü yedi ya biri bitmeden öteki atak geliyor bu nedir arkadaş tükeeendiiim

Kızlar emzirirken baş ağrım oluyor benim ya da sonrasında illa oluyor acaba vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor
benim de her gün başım ağrıyo suyu az içtiğim için dedi çocuk doktoru dehidrasyon çok baş ağrısı yaparmış emzirmeden kaynaklı

Hızlı içiyor evet durmadan ağız gazı var çocuğun çözüm bulamadım
Bu yuzden gazi fazla buyuk ihtimalle. Belki daha yavas akisli biberon kullanabilirsiniz. Ama hizli akisa alismis bebek yavas akisliyi pek istemiyor, zor geliyor cekmesi bizde oyle olmustu en azından.

Kızlar yanlışlıkla 1,3 yaş mama almisim sma marka açtım sonra farkettim. Bebeğim 2. Ayı bitirmek üzere. Sizce versem sorun olur mu?

Cnm sezeryan mı oldunn bnmde yüksekti sezeryandan dolayı norml demşti doktor antibiyotk veriyorya zatrnn onun içinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…