50. Günümüz.Hayır ne biberon ne emzik kullanmadık .Zaten 3-4 dk emiyordu. Bugün hiç emmedi hatta çığlık çığlığa ağlıyor memeye yaklaştıkça. 11 de uyurken azıcık emdi. Farkettigi anda tekrar ağlamaya başladı.Tam bunu yazmak için gelmiştim
Sizin kaçıncı gününüz ? Biberon veriyor muydunuz ?
Lohusayken kan verilmesi gerekiyor dedi bana da ben de verdim crp yüksekmiş ihmal etme bence inşallah hemen geçici bir enfeksiyondur ki bence ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum ilk haftalarda geçtiKızlar sizler kan testi verdinşz mi sağlık ocagına. Kendiniz için illa 1.ay bitiminde vermenşz lazım drdi bşzim hemsiremiz. Gecıkmemeli diye kaç defa soyledi ve cagırdı.
Cpr seviyesi 55 cıkmıs bende yükksek böyle birsey yasayan oldu mu? Yarın sonuclara dr bakacak
Evet ücretli canım açıklamalı şekilde anlatıyor atak haftalarını. Hangi becerileri kazanacak ne olacak falan Ben memnunum sende bi araştır istersenCanım ücretli bu, değil mi? Fiyatına değerse satın alayım.
Tıpkı benimki gibi canım. Biz de bir çözüm bulamadık. Sadece sırtını kendimize yaslayarak kucağımıza alıp evde gezince biraz memnun oluyor beyefendiBulamadım ah nerdeeesling takıp evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum daha az ağlasın diye. Karnı tok gazı yok altı temiz ağrısı da yok ama yine de her fırsatta ağlıyor
Fışkırır gibi değil ama benimki de her beslenmede kusuyor canımKızlar bebeğim kusuyor günde 7 8 kez dr a a götürecem sizede sormak istedim normal mi bu bi iki kere fışkırdı kusması onun haricinde ağızının kenarından akıyor kusması bi iki yemek kaşığı kadar bu besleme öncesi sonrası fark etmiyor bi anda çıkarıyor bu durumu yaşayan varmı reflü olduğunu düşünüyorum
Canım ben mamayı biraz sıcak su ile yapıyorum. Yoksa tortu kalıyor.Kizlar gün içinde sütüm yetmiyor çok emmek istiyor atak haftasindayiz memede süt yok ama çeksin diye veriyorum yinede açlıktan deliriyor buzluktaki sütü eritene kadar delirdi evde nolur nolmaz diye mama bekletiyordum ona da kaynamış soğumuş su yazıyor üzerinde daha önce hiç mama yapmamistim ne yapacağımı şaşırdım kaldım
Senin bebeğin uyurken değişik sesler çıkartıyor mu? Bi de uyku arasında çok uyanıyor mu? Benim ki uyku arasında uyanıyor sürekli şu üç saatlik uykuya alıştırana kadar belim koptu. Ama halen de huysuzlamıyor arada. Gündüzleri max 2saati geçirmeden uyandırıyorum, gece gündüz ayrımını yapar belki diye. Canım benim doktorum geceleri ne zaman uyanırsa o zaman besle dedi. Sarılık riski neredeyse kaybolduğu için. Ama benim de yine içim rahat etmiyor 3saati hiç geçirmedim. Bu ay çıksın bi üç bi dört saat yapacağım uykusunu ama zaten uyandımı 2,5saatten aşağı uyumuyor. Mesela şu anda sadece bi saattir sallıyorum yeni uyudu. chatgbt yenidoğan bebekler için 45-60dk max uyanıklık arası diyor bizde mi sorun var ya da içtiğim vitaminler çocukta enerjimi veriyorYaa kıyamam, ben de dün alarmı kapatıp dört saati geçirmişim. Kalkınca çok üzüldüm ama bir iyi geldi anlatamam yarın doktora gidicem gece uyumaları üç saat çok zorluyordediğin gibi uyutana kadar iki saat kalıyor geriye zaten
Canım benimki uyanıyor ama ben yataktan kaldırmadan eğer altı temizse tabi geri uykuya döndürmeye çalışıyorum. Biberon veriyorum çok az içiyor ama tesellisi gittiği için yatağın sıcağı bozulmadığı için uykuya dönmesi kolay oluyor. O şekilde 3-3,5saat yatıyor. Gaz belası olmasa bi de. Cuma gününden beri bu şekilde devam ediyoruz.Bebekleriniz gerçekten 4-5 saat uyuyormu siz uyandırmayınca
Hızlı içince de oluyor diye biliyorum
O uyaniklik araligini bizde hic tutturamadik hala daha da tutturamiyoruz. Gunluk asagi yukari onerilen sure kadar uyuduysa cok sorun degildir diye dusunuyorum. Tabii bazen daha azini da uyuyor. Yarin ola hayrola yarin uyur diyorum.Senin bebeğin uyurken değişik sesler çıkartıyor mu? Bi de uyku arasında çok uyanıyor mu? Benim ki uyku arasında uyanıyor sürekli şu üç saatlik uykuya alıştırana kadar belim koptu. Ama halen de huysuzlamıyor arada. Gündüzleri max 2saati geçirmeden uyandırıyorum, gece gündüz ayrımını yapar belki diye. Canım benim doktorum geceleri ne zaman uyanırsa o zaman besle dedi. Sarılık riski neredeyse kaybolduğu için. Ama benim de yine içim rahat etmiyor 3saati hiç geçirmedim. Bu ay çıksın bi üç bi dört saat yapacağım uykusunu ama zaten uyandımı 2,5saatten aşağı uyumuyor. Mesela şu anda sadece bi saattir sallıyorum yeni uyudu. chatgbt yenidoğan bebekler için 45-60dk max uyanıklık arası diyor bizde mi sorun var ya da içtiğim vitaminler çocukta enerjimi veriyoranlamadım.
Ayy şansa bak ben bunu yazana kadar yine uyandı tarçınım
Hemde ne tımarhanelik olduk prime boyutuna geçtim artık deliliğin sjsjs uyumuyor ya bebeksin işte yat uyu ama yok şuan bile bakıyor beşikten. Atak haftaları mıdır nedir ömrümü yedi ya biri bitmeden öteki atak geliyor bu nedir arkadaş tükeeendiiimHamilelik daha kolaymış kız biz ne yaşıyoruz gece gündüz tımarhanelik olduk sjsjsjs
benim de her gün başım ağrıyo suyu az içtiğim için dedi çocuk doktoru dehidrasyon çok baş ağrısı yaparmış emzirmeden kaynaklıKızlar emzirirken baş ağrım oluyor benim ya da sonrasında illa oluyor acaba vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor
Bu yuzden gazi fazla buyuk ihtimalle. Belki daha yavas akisli biberon kullanabilirsiniz. Ama hizli akisa alismis bebek yavas akisliyi pek istemiyor, zor geliyor cekmesi bizde oyle olmustu en azından.Hızlı içiyor evet durmadan ağız gazı var çocuğun çözüm bulamadım
Arada mola verip gazını çıkar sonra tekrar memeye koy acaba işe yarar mı öyleHızlı içiyor evet durmadan ağız gazı var çocuğun çözüm bulamadım
Emzirirken dilim damağım kuruyor yarım litre su içiyorum bitene kadarbenim de her gün başım ağrıyo suyu az içtiğim için dedi çocuk doktoru dehidrasyon çok baş ağrısı yaparmış emzirmeden kaynaklı
Kızlar yanlışlıkla 1,3 yaş mama almisim sma marka açtım sonra farkettim. Bebeğim 2. Ayı bitirmek üzere. Sizce versem sorun olur mu?
Cnm sezeryan mı oldunn bnmde yüksekti sezeryandan dolayı norml demşti doktor antibiyotk veriyorya zatrnn onun içinmişKızlar sizler kan testi verdinşz mi sağlık ocagına. Kendiniz için illa 1.ay bitiminde vermenşz lazım drdi bşzim hemsiremiz. Gecıkmemeli diye kaç defa soyledi ve cagırdı.
Cpr seviyesi 55 cıkmıs bende yükksek böyle birsey yasayan oldu mu? Yarın sonuclara dr bakacak
Bebegin ihtiyaclari ile uygun içerikte değildir muhtemelen. Doktora veya ebeye danismadan vermeyin isterseniz.Kızlar yanlışlıkla 1,3 yaş mama almisim sma marka açtım sonra farkettim. Bebeğim 2. Ayı bitirmek üzere. Sizce versem sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?