Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Napcan gülüm shsjdjdjd mexbur enerjil olcaz gün uzun

Ben hiç duymadım böyle bir şey ama inşallah kendiliğinden geçer gönlünü ferah tutmaya çalış Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

Ahahahah bana 8 hafta gibiydi halbuki maviss ya

günaydın canım kontrolden çıkınca heberdar et bizi de mutlaka
selam canım ben daha önce hiç böyle birşey duymadım sen ilk söylediğinde de şaşırmıştım hatta, ama kesinlikle arkadaşlara katılıyorum doktorun ne derse onu dikkate al asla internete bakma her beden farklı her hamilelik ayrı bir öykü kimseyle kıyaslama kendini perinatolog sana gereken neyse söylemiştir eminim. Sağlıkla devam edecek gebeliğin ve sağlıkla alacaksın kucağına hiç endişelenme

Tünaydınnn sevgili dostlarım Görüyorum ki bugün uykucular bile benden erken selam vermiş buralara sabahtan pc işlerim yoğundu dedim sayfayı açarsam işe odaklanamam hiç bakmadan tam gaz çalıştım ve geldimmm. Nasılsınız bakalım keyifler iyimi? Kontrole giden arkadaşlarımdan güzel fotiler bekliyoruz

Puxhu bu aralar çok sesin çıkmıyor kendini naza mı çekiyorsun kız anası olacaksın diye de bakalım bize haydi nerelerdesin sen iyimisin

Faylinn canim simdi anladim senin etiketledigin gonderide problemin ne oldugunu, inan hic duymamisim ama anladigim kadariyla cok sukur bebegi riske sokan bir durum degil simdilik. Kaybolur umarim gonlunu ferah tutmaya calis. Aksi bir durum olsa doktorun paylasirdi zaten emin ol risklerini vs. İnt de de cok hizlica baktim sanirim yaygin bir seymis, forumda da ille basina gelenler vardir onlarla konusup rahatlarsin belki ne dersin

Tahmini önümüzdeki cumaya kadar sende sonuclar

Sen devamlı beklediğin için sanırım öyle oldu
Ben manyak gibi kargo sitesinin sayfasinda ucak bilgisi yeniliyordum ahdjdjdj hobi gibi en son esimle tanistigimiz zamanlarboyle heyecanla telefon elde beklemistim sjfjfjfk

Ben manyak gibi kargo sitesinin sayfasinda ucak bilgisi yeniliyordum ahdjdjdj hobi gibi en son esimle tanistigimiz zamanlarboyle heyecanla telefon elde beklemistim sjfjfjfk
Yaaaaa dimi çılgınlıkmış aslında o günler aynı evin içine girince o heyecanı kalmıyor ya çok özlüyor insan o günleri buluşacağız diye saatler öncesinden hazırlanmalar vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…