benim de öyle hork hork su çıkarıyorum bazen, bide tükürük bezlerim çok çalışıyor sanki
kizlar hani 3 ay olunca mide bulantisi gecicekti benim hafif olan bulantilarim 2 3 gundur cogaldidaha cok ogurtu gibi oluyor ve bulanti agiz suyu.acaba normalmi ki bu haftalarda artmasi. 13 olmaya az kaldik. oglumdan tam farkli oldugu icin bilemedim o zamanlarda 6 haftada baslayib kesintisiz azalip cogalmadan 5 aya kadar devam edip bitmisti. simdi bu kiz bebis dalga geciyor sanki bu haftada bulantimi olur
farkli dusunuyorlar demek ki doktorlar. 12 haftada devam et demisdi bana. yarin baska bisey icin gidecegim sorarim onuda bendeCanım bana iki doktor da 12. haftada bırak vitamine geçicez demişti. Hatta elimde o kadar folik kalmadı ama bitince yetsin dediler. Gitme imkanın varsa git bence vitamin de yazabilir. Bana d vitamini demir ve multivitsmin yazmış galiba daha almadım da
Bende demirde zorlaniyorum pas tadi sanki geliyor sjdjdjdocean mummy öyle leş kokuyor ki yutarken canım cıkıyor ya. onu yuttuktan sonra 1 saat kusmamak için çabalıyorum
C cilekcanavari ben elenatal 2 kullanıyorum içinde hepsi var demir magnezyum d vitamini bıdı bıdı bir sürü kokusu falan da yok şanslıyım o zamanBende demirde zorlaniyorum pas tadi sanki geliyor sjdjdjd
ben bekliyordum azalir 2 3 gundur daha fazla oldu sankibenim de öyle hork hork su çıkarıyorum bazen, bide tükürük bezlerim çok çalışıyor sanki
ben premama kullanıyorum canım birkaç vitaminin karışımı için de folik asitte varkızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
Ocean mummy ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum eşimin abisi doktor o önerdi kendi doktorum da devam et dedi 5. haftadan beri kullanıyorumal benden de o kadar ya sabahları kendimi bankaya zor atıyorum.öğür öğür iki lokma bişey yiyene kadar canım cıkıyor. yedikten sonra da takviyeleri içince bi daha başlıyor macera
doktor sana da ocean mummy mi vermişti simoş
Bendeki takviyenin de içinde herşey var iyi hoş ama kokusu skandal. Ama ilacın rengi o kadar güzel kiC cilekcanavari ben elenatal 2 kullanıyorum içinde hepsi var demir magnezyum d vitamini bıdı bıdı bir sürü kokusu falan da yok şanslıyım o zaman
Hiç kokusunu fark etmedim kız direkt yutuyomBendeki takviyenin de içinde herşey var iyi hoş ama kokusu skandal. Ama ilacın rengi o kadar güzel ki
bana 11+4te verdi içeriği baya iyi ama yutarkenki kokusu mide bulantımı aşırı tetikliyorOcean mummy ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum eşimin abisi doktor o önerdi kendi doktorum da devam et dedi 5. haftadan beri kullanıyorum
Canim benim de hala var malesef.. ogurtu de var. Gecen gun d vitaminimi alt tarafi yemege damlatmayi unutmusum, agzima iki damlacik damlattim. Ay felegim sasti nasil oguruyorum allahim fobi oldu resmen. Bugun sabah kahvaltidan sonra prilamim bitmisti esim gidip alip da ben icene kadar yine bir acayip oldu midem… ben artk boyle doguma kadar surecek mi diye korkuyorum
o kadar cok olmaz insallah. benimde bu hafta cogaldi sanki. oglumu okuldan almaya gitmistim yolda bi tutdu bulanti zor yetistim ceplerime tadi eksi olan seker koyuyorum felaket aninda son care midemi bastirir belki
ayy b12 gibi kokuyor nasıl farketmedinn onu yutup hemen üstüne muz yiyorumHiç kokusunu fark etmedim kız direkt yutuyom
Ben de hiç bulantı olmadı gebeliğim boyunca bakalım umarım böyle giderbana 11+4te verdi içeriği baya iyi ama yutarkenki kokusu mide bulantımı aşırı tetikliyor
hahah bendekinin rengi de böyle canımBendeki takviyenin de içinde herşey var iyi hoş ama kokusu skandal. Ama ilacın rengi o kadar güzel ki
1 olanini iki sene ictim nerdeyse ha gebe kalirim ha kalicam diyeC cilekcanavari ben elenatal 2 kullanıyorum içinde hepsi var demir magnezyum d vitamini bıdı bıdı bir sürü kokusu falan da yok şanslıyım o zaman
aynen öyle çok büyük bir vitamin :) ağzıma alıp koca bir yudum su almadan nefes almıyorum yoksa gitmiyor1 olanini iki sene ictim nerdeyse ha gebe kalirim ha kalicam diyeguzel bir multivitamin o da. Tek sorunu ben ilac zor yutuyorum azcik tombik geliyodu bana
benim de öyle folik asit içme maceram var o kadar uzun süre içmiştim ki depolarım hep full dü1 olanini iki sene ictim nerdeyse ha gebe kalirim ha kalicam diyeguzel bir multivitamin o da. Tek sorunu ben ilac zor yutuyorum azcik tombik geliyodu bana
Benim en kolay yuttugun aspirin ajsjdjdj o leveldayim dusun halimiaynen öyle çok büyük bir vitamin :) ağzıma alıp koca bir yudum su almadan nefes almıyorum yoksa gitmiyor
Ah ah kader utansin diyim ne diyim ya haahahahaha. Sonra herkes simay niye evlenince 12 kg aldi dedi sjdjfjfjfbenim de öyle folik asit içme maceram var o kadar uzun süre içmiştim ki depolarım hep full dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?