Kızlar benim de karın ağrılarım geçmişti dün tekrar başladı lekelenmem de az da olsa devam ediyor bugün doktor kontrolüm var inşallah bir şey olmamıştır
Kızlar benim de karın ağrılarım geçmişti dün tekrar başladı lekelenmem de az da olsa devam ediyor bugün doktor kontrolüm var inşallah bir şey olmamıştır
Onlar herkese mültecilere davrandıkları gibi davranmaya çalışıyorlar. Allah zorda bırakmasın ama asla tercih etmiyorum devlet hastanesini senelerdir. Halam doğum yaparken çığlık attı diye kadını tokatlamışlar doğumhanede reziller
Çok şükür hanımlar 4+2 miş kesemi ve yolk yapisini gorduk bugun fakat kucuk tansiyonum 9 cikti takip edecekmisim var mi sorun yasayan tansiyonla ilgili
Çok şükür hanımlar 4+2 miş kesemi ve yolk yapisini gorduk bugun fakat kucuk tansiyonum 9 cikti takip edecekmisim var mi sorun yasayan tansiyonla ilgili
Bende yüksek tansiyon var. Doktor gebelikte takip et yükseldiği anda ilaca başlıcaz dedi ama şükür henüz sıkıntı yaşamadım. Tuzu kes canım tuzsuz beslen bol su iç. Ama yükselse de çaresi var yani gebelikte kullanılan bi tansiyon ilacı var gayet güvenli
Onlar herkese mültecilere davrandıkları gibi davranmaya çalışıyorlar. Allah zorda bırakmasın ama asla tercih etmiyorum devlet hastanesini senelerdir. Halam doğum yaparken çığlık attı diye kadını tokatlamışlar doğumhanede reziller
Ayy gerçekten öyle kan vermeye gittim yani sanki çok kötü birsey yapmışım gibi davrandılar kendimi kötü hissettim benim kuzenime de doğum da aynı şeyi yaptılar sus demişler kocanın altına yatarken iyi di demişler ne kadar çirkince davranıyorlar insanlar ne umutla kaygıyla gidiyor çok yazık yani