Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de aldım canım çok sağ olGule gule kullanın canim ben çok beğendim umarim sende beğenirsin disariya mont gibi bile kullanılabilir uygun fiyatli bir sey bulunca almak beni de çok mutlu ediyor. Birbirimize atalim boyle denk geldikce
Harika haftalar. Kızımda da onu kullanmıştım canımKızlar büyüme ataklarını vs. takip ettiğiniz güzel bir uygulama var mı
Bende 3 6 ay aldim genis kalibi. Bol döküm giyinsin dedim :) bizde iri sayilabilirizCanım kalıpları nasıl? Benim bebe biraz iri gidecek gibi 3-6 mı alsam acaba
Evet canım, bu kış böyle gidecek. İlk bebeğim olduğu için biraz endişem fazla oluyor farkındayım. Sağlıkları keyifleri yerinde olsunOGlum kolik ve sut alerjisiydi kendi yediklerime 6 ay dikkat ettim, gazı 4. Ayda hafifledi bizim biliyorum zor ama bir bakmissin buyuyuvercek arkadasim inan hepimiz boyleyiz malesef desteksiz dahada zor, aglayan bebek uyumayan cok zor sagliklari olsun napalim geciuor zaman
Malesef ben oglumda denemedigim kalmamisti amq gazli baby cok zor elden virsey gelmiuor sürec tamamlaninca geciyor
Evet canım bizde de oluyor surekli emip gazda cikaramayinca mideside doluyor sanirim burundan gelmedi henuz ama kustugh cok oluyor esim yatiriyor bir de, ben genelde dik tutuyorum uzun sure o zaman olmuyor
Hamilelik daha kolaymış kız biz ne yaşıyoruz gece gündüz tımarhanelik olduk sjsjsjsKızlarr güzel anneler nabersiniz nasıl gidiyor herkes iyi mi bebişler nasıl ?
Canım ücretli bu, değil mi? Fiyatına değerse satın alayım.Harika haftalar. Kızımda da onu kullanmıştım canım
Kaç saatte bir uyanıyorsun ki canımUyuyakalan anneler var mı benim gibi geceleri alarm falan duymuyorum bazen 3-4 saat geçiyor panikle uyanıyorum
Uygulama kullanmiyorum ama okudugum kitapta soyle bir sayfa vardi. Gonderiyorum.Kızlar büyüme ataklarını vs. takip ettiğiniz güzel bir uygulama var mı
Yorgunluktan normaldir diye dusunuyorum. Bebek aglasa onun sesini duyardin muhtemelen. O da uyuyor oluyor mu bu surede?Uyuyakalan anneler var mı benim gibi geceleri alarm falan duymuyorum bazen 3-4 saat geçiyor panikle uyanıyorum
Bu hangi kitap acaba?Uygulama kullanmiyorum ama okudugum kitapta soyle bir sayfa vardi. Gonderiyorum.
Kızımda da oluyor bazen yemek borusuyla mesafesi çok yakın olduğu için normal dediler banaNe geceydi becociğim uykusuzluktan bayıldı şimdi. Sabah emdikten hemen sonrs öyle bir kustu ki burnundan bile süt geldi çocuğumun. Yaşayan var mı bunu? Korkunçtu
Bende kızımı gece 3 saatte bir kaldırmaya çalışıyorum ama bu sıra çok sık uyuyakalmaya başladım panikle uyanıyorum aç kaldı diyeUyuyakalan anneler var mı benim gibi geceleri alarm falan duymuyorum bazen 3-4 saat geçiyor panikle uyanıyorum
Teşekkür ederim. İndirdim hemen fotoğrafıUygulama kullanmiyorum ama okudugum kitapta soyle bir sayfa vardi. Gonderiyorum.
Kızlar benim bebeğim beslenme saatinden sonra geç uykuya dalıyor. Bu yüzden hiç uyandırmıyorum artık. Zaten toplamda 4 saati geçmiyor açlığı. Artık elimden bu kadarı geliyor çünkü. Çocuğun iki gram uykusu var onu da uyandırarak mahvetmek istemiyorum.