Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben de 9 haftalık hamileyim canım. Bahsettiğin ağrılar bende de oluyor. Dün doktora sordum. Normal dedi. Çok kafana takma ama gidince doktoruna sor mutlaka.

Arkadaşlar günaydın hamile yastığı alan veya daha önce kullanan var mı acaba? Bir önerisi olur mu

Günaydın güzel annislerm herkese mutlu haftasonlari diliyorum güzel haberler alacağımız bir gün olsun kontrolü olanlar güzel haberlerle bekliyoruz mutlaka yazin bugün cinsiyet partisi yapacak bir annemiz vardı unuttum kimdi ya

Askim benim ı kadar düşüktü ki 6, bildiğin dümdüz shdjdjdj doktor hap baslattı haftada 2 alıyorum, sanirim damladan daha hızlı yükseltiyor
Onu da denedik bacimsuu denemediğimiz bisey kalmadı

Ah bebem shsjdjdjd valla elmden baska bişi helmez benm keremde saçlarm nası gürdü ya hiçte dökülmezdi ama bunda bilmiyom fena
Kadın olmak ne kadar zor ya herseyi biz yaşıyoruz erkekler ohhh yan gel Osman

Kadın olmak ne kadar zor ya herseyi biz yaşıyoruz erkekler ohhh yan gel Osman
Valla baba olmak var hayatta sjsjdjdjd hamilelik bizde doğm bizde lohusalk bizde shsndndnd emzirirsin gazı gelir atakları gelir yok diş yok hastalık uykusuz geceler djdjdjd hey gidi

Valla baba olmak var hayatta sjsjdjdjd hamilelik bizde doğm bizde lohusalk bizde shsndndnd emzirirsin gazı gelir atakları gelir yok diş yok hastalık uykusuz geceler djdjdjd hey gidi
Aaaa onlar herseyi çok bilengiller onlar daha çok emek harciyormussss

Günaydınlar herkese kontrolü olanların inşallah güzel geçer benm bugun tam 1 hagta kaldı kontrolüme heyecanlandm smdiden
Kendi doktoruna mı gidicen asko bende çok heyecanlıyım pazartesi ikili teste perşembe de kendi doktoruma gideceğim

Evet kendi doktoruma gidicem bebsm sanirim ikiliye o yönlendirir bakalım nipt derse onu yaptırırım bakcaz bakalm
Önce ense kalinligi burun kemiğine bakar ona göre yönlendirir o halde

Bende aynıyım ya cinsiyeti belli mi bebisin

Çooook sevindim, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…