- 11 Nisan 2024
- 876
- 743
- 23
Ben iki doktorumu da aradım ya ama şöyle oldu. Eskisi kadındı daha rahat sorarım dedim. O muhtemelen ilişkiden kaynaklı, problem olacak bir durum yok, tedbiren sonraki kontrole kadar ilişki yasak olsun dedi. Sonra dedim ki yanlış doktoru aradım dün kontrolüne gittiğimi arasaydım sonuçta usgde gördü. O doktor da yorulduğun için olmuştur dinlen, sıkıntılı bir durum olsa görürdük dedi. Hatta canım ne olacak o kadarcık lekeden rahat ol falan dedi utandımBize de haber ver canım. Farklı bir doktor görüşü duymuş oluruz
Hangi firmaya karar verdiniz ?
Natera olacaktı canım uyku sonrası yanlış yazmışımNetera panorama
Ya benim de aklıma şey takıldı ilk kez kalp atışını duymaya gittiğimizde 8+3 iken doktor kalp atışını dinletti sonra ben kafamı kaldırınca yat dedi tekrar dinletti baya dinletti. Eşim duyamayınca tekrar dinletti. Şimdi düşününce bebeğe bir şey olmamıştır değil mi. Isı falan demişler korktum
Ay kızlar çok komik bi şey olmuştu bende. İlk kalp atışını duyduğumda heyecandan ya da doktor espri mi yapmıştı ne ben kahkaha attım sonra kendi sesimi usgde duydum kalp atışıyla beraber çok korkunçtuHayır bişey olmaz 8 haftalık olmuş zaten :)
Nasıl kız kendi sesin usg den nasıl geldiAy kızlar çok komik bi şey olmuştu bende. İlk kalp atışını duyduğumda heyecandan ya da doktor espri mi yapmıştı ne ben kahkaha attım sonra kendi sesimi usgde duydum kalp atışıyla beraber çok korkunçtu. Sonra doktor tekrar duyalım dedi bu kez denk gelmedi kalp atışına. Ama zorlamadı çok küçük diye. Sonra ben bir dahaki kontrole kadar çocuğum kahkahamdan korktuysa ya bi şey olduysa diye içim içimi yedi ama kimseye de söyleyemiyorum buraya falan yazamadım Ama eşim o kahkahamla dalga geçiyor falan hep. Neyse bir dahaki kontrolde doktor o esnada konuşuyor ben şey konuşabilir miyim acaba dedim. Niye dedi tabii konuş. Geçen böyle oldu ya korktum ben dedim. Yok şimdi o kadar küçük değil bir şey olmaz dedi rahatladım
Kız evet yaaa vallahi hamilelikten önce biz bu kadar aktif değildikBizim bebeler gezenti olacak eve sokamiycaz gibi bir his var icimde
Aslaaaaa evim çiçek falan değil anca derle topla işlerini yapabiliyoruz onu da nadirennnnKızlar günler hatta haftalar sonra eşimle temizliğe giriştik sabah beri temizlik yapıyoruz artık ev yaşanamayacak seviyeye gelince dhdhsh herkesin evi mis çiçekk mi ya bu ara öyle olmadığını söyleyin lütfen çok ihtiyacım varnormalde sürekli temiz tutarım mis gibidir evim ama artık elim kolum kalkmıyor, prenseslik dönemine de geçemedik bi türlü mide bulantılarından bi kadın yardımcı mı tutsam napsam eve yanlışlıkla misafir gelecek diye ödüm kopuyor bazen
Şükürler olsun can dostum rhdjsjdj ya asssla elim kolum kalkmıyor nolcak böyle bilmiyorum ev harabeAslaaaaa evim çiçek falan değil anca derle topla işlerini yapabiliyoruz onu da nadirennnn
Şuan sana çok özendim, benim evim öyle bir duruma geldi ki girişmeye korkuyorum. Asgari şeyleri yaptım sadece. Dün biraz bir şeyler yapmaya kalkınca hemen ağrım oldu, kanama geçmişim de olunca cesaretim yok fazlasına.Kızlar günler hatta haftalar sonra eşimle temizliğe giriştik sabah beri temizlik yapıyoruz artık ev yaşanamayacak seviyeye gelince dhdhsh herkesin evi mis çiçekk mi ya bu ara öyle olmadığını söyleyin lütfen çok ihtiyacım varnormalde sürekli temiz tutarım mis gibidir evim ama artık elim kolum kalkmıyor, prenseslik dönemine de geçemedik bi türlü mide bulantılarından bi kadın yardımcı mı tutsam napsam eve yanlışlıkla misafir gelecek diye ödüm kopuyor bazen
Bende perinatoloji doktorumla görüştüm aynı şekilde önce detaylı ultrason önerdi sonra duruma göre Fetal DNA önerdi. 13. Hafta mı ultrason için uygun ?Bu hafta doktorum burun ve ense kalınlığı icin detaylı kontrol edip öyle yönlendirme yapacağını söyledi. Hatta bu hafta da gittik ölçülmesi için pozisyondan ötürü burun kemiğini göremedik salı gününe tekrar çağırdı. Fetal dna diyati da 425dolarmis. Bakalım artık ne yapicaz.
Valla çok iyi anlıyorum seni inan hem mide bulantım ayrı hemde bel ağrım ayrı elim kolum kalkmıyor kendime yetebilecek kadar yaşıyorum evde. Biraz iş yapınca da akıntı geliyor hemen ay diyorum ben mi çok nazlıyımŞuan sana çok özendim, benim evim öyle bir duruma geldi ki girişmeye korkuyorum. Asgari şeyleri yaptım sadece. Dün biraz bir şeyler yapmaya kalkınca hemen ağrım oldu, kanama geçmişim de olunca cesaretim yok fazlasına.
3-4 haftada bir gelen bir yardımcım vardı, o da bayramda memleketine gitti. Yollarını gözlüyorum valla, gelsin de koltuk moltuk her şeyi sildireceğim evimden tiksiniyorum
Canım bebeğin 3 gün 4 gün neyse önden gitmesi ne kadar normalse geriden gelmesi de normal. Arada çok uç durumlar yoksa normal kabul edilir zaten doktorun da gayet sağlıklı demiş. Her bebeğin gelişimi aynı hızda bir olmaz mesela 2 3 hafta sonra bakmışsın gününü yakalar yada geçedebilir. Çok bir fark yok zaten 2 gün sadece gaaayet normal hiç endişelenmeKızlar az önce bir şey fark ettim. Doktor dün muayene ettikten sonra dosyama SAT’a göre 9+3 USG’ye göre 9+1 yazmış. Bebek 2 gün geriden geliyor yani. Sağlıklı dedi ama burada hep bebek önden gidiyor mesajları okudum genelde. Tedirgin oldum biraz. Yavaş mı büyüyor acaba?
Kızlar az önce bir şey fark ettim. Doktor dün muayene ettikten sonra dosyama SAT’a göre 9+3 USG’ye göre 9+1 yazmış. Bebek 2 gün geriden geliyor yani. Sağlıklı dedi ama burada hep bebek önden gidiyor mesajları okudum genelde. Tedirgin oldum biraz. Yavaş mı büyüyor acaba?
yok canim 2 gunden bisey olmazKızlar az önce bir şey fark ettim. Doktor dün muayene ettikten sonra dosyama SAT’a göre 9+3 USG’ye göre 9+1 yazmış. Bebek 2 gün geriden geliyor yani. Sağlıklı dedi ama burada hep bebek önden gidiyor mesajları okudum genelde. Tedirgin oldum biraz. Yavaş mı büyüyor acaba?
Olsun bacım iki hafta götürür o siziŞükürler olsun can dostum rhdjsjdj ya asssla elim kolum kalkmıyor nolcak böyle bilmiyorum ev harabebugünlük çiçek sadece bakalım ne kadar dayanıcak fhdjdkd
Valla biraz devrederim canım şükür bebeğim iyi lekem de kesildi paniği de azaltmaya çalışıyoruz işte olduğu kadarCanım ben de dün akşam seni merak ettim hiç sesin soluğun cıkmadı
Ayy canım tebrik ediyorum sağlıkla gelsin oğluşunkızlar bugün kontrolüm vardı ikili test yapıldı ense kalınlığı 1.2 çıktı burun kemiğide görüldü çok şükür ve oğlum oluyor
Puxhu
Canım çok normal önden yada geriden gelebilir 2-3 günün lafı olmazKızlar az önce bir şey fark ettim. Doktor dün muayene ettikten sonra dosyama SAT’a göre 9+3 USG’ye göre 9+1 yazmış. Bebek 2 gün geriden geliyor yani. Sağlıklı dedi ama burada hep bebek önden gidiyor mesajları okudum genelde. Tedirgin oldum biraz. Yavaş mı büyüyor acaba?
9+2Kac haftalıksınız
Kalp atışına karışık nihahaha erol taş kahkahası demeyelim de ne bilim gülünce karnımdaki titreşimlerden mi bilmiyorum acayip ses geldi doktordan da utandım görmemişin çocuğunun kalbi atmış kahkaha atıyorNasıl kız kendi sesin usg den nasıl geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?