Evet ya o an zaten inşallah bulaşmamıştır dedim ve iki gün sürmedi gece başladı boğaz ağrım. İnşallah antibiyotik içmeden toparlarım ıhlamur, nane limonİnsanlar ne kadar anlayışsız ya, Allah öyle anne babalardan yapmasın bizi. Ateş varsa dikkat et, günde bir bardak ıhlamur içebilirsin demişti doktorum
Sınırda ama yüksek değil en azındanBenim 1. Saat tokluk 138 çıktı. Sınırda sanırım. Sınırda olması sıkıntı mı?
Akşam 5 e kadar akşam yemeği olayını bitirmemiz sonrasında çok acıkırsak yoğurt üzeri tarçın vs. Şekeri yükseltmeyecek alternatifleraçlığı nasıl düşürebiliriz acaba bi gün 93 diğer gün 94 çıktı benim de şeker yüklemesi öncesi 80'lerdeydi
Yalnız değilsin canım. Herşeye ağlıyorum. Doktor bana tatlıyı yasakladı. Bende zaten tatlıya düşkün değildim. Umursamadım.Ama birkaç gündür canım deli gibi tulumba tatlısı istiyordu. Eşimde lütfen bak, zorlama doktorun dediklerini duydun. Az kaldı, doğumdan sonra ne istiyorsan ye falan diye avutmaya çalışıyor beni. Ama benim gözler hep dolu zaten. Tatlı yiyemiyorum diye. Dünde artık gözümü kapatıyorum gözümün önünde tulumbalar uçuyor dedim. Yaa kıyamıyorum ki sana, tamam Sipariş ver ama bir tane ye sadece dedi. Ben bir ağla, bir ağla. O gülüyor bu hormonlar sana ne yaptı diye, ben ağlıyorumKızlar rahat rahat kola içememekten,bir kahve sigara yapamamaktan,rahat hareket edememekten çok dertliyim şu aralar.Paso gözyaşı,buhran,üzüntü var.Boş bulduğum her yerde ağlar oldum.Ne oldu hamilelik pik mi yaptı anlamadım,başlarda böyle değildimGerçi çok belirsiz süreçlerden de geçiyorum onların etkisi var ama sürekli bunalmış haldeyim ve sinirliyim
Geceleri meyve ve kaçamakları bırakmam lazım o zaman.. Teşekkür ederimSınırda ama yüksek değil en azından
Yediklerini azalt yada Şekersiz olmasına dikkat et
Bebeğim sürpriz yapmazsa benim de 1 Kasım olacakSezeryan yapacaklar için çoktan başlamıştı haklısın benim 10 gün öncesi 1 Kasıma şimdilik anlaştığımıza göre 69/Bayburt’tan selamlar
Bu ne düşüncesizlik yaa. Nasıl bir insan hamile kadına hasta çocuk birakır. Yani yeter ki işim görülsün, Nurseye bulaşırsa bulaşsın demiş. İnşallah hasta olmazsın canımKızlar ben yine grip oluyorum ya hafiften ateşim başladıÖnceki gribi 3 haftada zor atlatmıştım antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. İki gün önce bir tanıdığın çocuğuna baktım ilgilendim annesi çalışıyor diye ve çocuğu almaya geldiğinde dediği şey “tüm gece uyumadı ateşi çıktı hasta” Hasta çocuğunu niye hamile bir kadının yanına bırakırsın ki aşırı sinirim bozuk
Yalnız değilsin canım. Herşeye ağlıyorum. Doktor bana tatlıyı yasakladı. Bende zaten tatlıya düşkün değildim. Umursamadım.Ama birkaç gündür canım deli gibi tulumba tatlısı istiyordu. Eşimde lütfen bak, zorlama doktorun dediklerini duydun. Az kaldı, doğumdan sonra ne istiyorsan ye falan diye avutmaya çalışıyor beni. Ama benim gözler hep dolu zaten. Tatlı yiyemiyorum diye. Dünde artık gözümü kapatıyorum gözümün önünde tulumbalar uçuyor dedim. Yaa kıyamıyorum ki sana, tamam Sipariş ver ama bir tane ye sadece dedi. Ben bir ağla, bir ağla. O gülüyor bu hormonlar sana ne yaptı diye, ben ağlıyorumYedim sonunda. Ayrıca çay, sigara eşliğinde arkadaş muhabbetlerini aşırı özledim.
Valla kuzum ben sabahın köründe sinirle cıktım gittim yaptırdım aşıyı biliyorsunuz ki dkdjjdjd aşıdan sonra halsizlik ve baş ağrısı oldu ama onun dışında spesifik bişi olmadı ne yalan söyleyeyim. Bebek hareketleri falan değişmedi aynı sekilde oynaklığına devam etti. Ben 2 gün bi halsizdim ama o kadarcık. Yaptır kurtul ya insanın başına bela oluyorlar sonra. İki dozu da yaptırdım kurtuldumMerhaba, bana yine tdap aşı ankisiyetesi yüklendi sanırım C cilekcanavari gibi yapıp düşünmeden olup kurtulacağım ya. Tetanozum var boğmacadan bebeğimi korumak için yaptırmam gerektiğine karar verdim gibiçilekcim sen bi sıkıntı yaşamış mıydın aşı sonrası? Ya da tdap sonrası sıkıntı yaşayanımız oldu mu? Hala kendimi ikna etmeye çalışıyorumdur dkskak
Salatalık ekşi elma gibi şeker düşük olanları tercih et yada yoğurt vs.Geceleri meyve ve kaçamakları bırakmam lazım o zaman.. Teşekkür ederim
İnanmıyorum senin yerinde olsam öfke patlaması yaşardım ne kadar düşüncesiz ne kadar ayarsız bi kadınmış. Hamile insana hasta cocuk bırakılır mı yani ne ayıp sey ya.Kızlar ben yine grip oluyorum ya hafiften ateşim başladıÖnceki gribi 3 haftada zor atlatmıştım antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. İki gün önce bir tanıdığın çocuğuna baktım ilgilendim annesi çalışıyor diye ve çocuğu almaya geldiğinde dediği şey “tüm gece uyumadı ateşi çıktı hasta” Hasta çocuğunu niye hamile bir kadının yanına bırakırsın ki aşırı sinirim bozuk
Yarın çok güzel tepkimi vericem zaten hanımefendiye. Şuan bütün eklemlerim ağrıyor boğazım ağrıyor malesefBu ne düşüncesizlik yaa. Nasıl bir insan hamile kadına hasta çocuk birakır. Yani yeter ki işim görülsün, Nurseye bulaşırsa bulaşsın demiş. İnşallah hasta olmazsın canım
Bende çok ağlıyorum zaten geçen gün buraya da yazmıştım benim gibi olan varmı diyeYalnız değilsin canım. Herşeye ağlıyorum. Doktor bana tatlıyı yasakladı. Bende zaten tatlıya düşkün değildim. Umursamadım.Ama birkaç gündür canım deli gibi tulumba tatlısı istiyordu. Eşimde lütfen bak, zorlama doktorun dediklerini duydun. Az kaldı, doğumdan sonra ne istiyorsan ye falan diye avutmaya çalışıyor beni. Ama benim gözler hep dolu zaten. Tatlı yiyemiyorum diye. Dünde artık gözümü kapatıyorum gözümün önünde tulumbalar uçuyor dedim. Yaa kıyamıyorum ki sana, tamam Sipariş ver ama bir tane ye sadece dedi. Ben bir ağla, bir ağla. O gülüyor bu hormonlar sana ne yaptı diye, ben ağlıyorumYedim sonunda. Ayrıca çay, sigara eşliğinde arkadaş muhabbetlerini aşırı özledim.
Benimki de aynı olay canım işyerine çocuğunu getirdi. Kızı da beni çok seviyor yanımdan ayrılmadı bende çalışıyor diye ilgilendim en son gece ateşi vardı hasta dedi bide bunu yapan kişi de Hemşire. O an şokla bişey diyemedim ama aklımdan geçti inşallah bulaşmamıştır diye. Yarın çok güzel cevabını alacakİnanmıyorum senin yerinde olsam öfke patlaması yaşardım ne kadar düşüncesiz ne kadar ayarsız bi kadınmış. Hamile insana hasta cocuk bırakılır mı yani ne ayıp sey ya.
Hamileliğin ortalarında bigün işyerinde bi arkadasım oğlunu getirdi, çocuk da beni çok seviyor hemen geldi sarıldık ettik. Sonra baktım sesi garip geliyor cocuğun sen hasta mısın ? Dedim. Evet grip oldum okula gitmedim deyince hemen arkadaşıma çıkıştım çocuk hastaymış neden söylemiyorsun ne kadar düşüncesizsin diye. Sende lafını söyle ve sana bulaştığını da bilsin yani
Off evet içime dert oldu dksk perşembe cuma 2 izinliyim perşembe günü gideyim de olayım bari 4 gün evdeyim iyi olurValla kuzum ben sabahın köründe sinirle cıktım gittim yaptırdım aşıyı biliyorsunuz ki dkdjjdjd aşıdan sonra halsizlik ve baş ağrısı oldu ama onun dışında spesifik bişi olmadı ne yalan söyleyeyim. Bebek hareketleri falan değişmedi aynı sekilde oynaklığına devam etti. Ben 2 gün bi halsizdim ama o kadarcık. Yaptır kurtul ya insanın başına bela oluyorlar sonra. İki dozu da yaptırdım kurtuldum
Sabah 6.30 da bir mide agrisiyla uyanmisim kiKızlar uyanır uyanmaz midesi kazınan var mı? Ben sürekli böyleyim sanki 2 gündür birşey yememiş gibi uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?