Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İnsanlar ne kadar anlayışsız ya, Allah öyle anne babalardan yapmasın bizi. Ateş varsa dikkat et, günde bir bardak ıhlamur içebilirsin demişti doktorum
Evet ya o an zaten inşallah bulaşmamıştır dedim ve iki gün sürmedi gece başladı boğaz ağrım. İnşallah antibiyotik içmeden toparlarım ıhlamur, nane limon

açlığı nasıl düşürebiliriz acaba bi gün 93 diğer gün 94 çıktı benim de şeker yüklemesi öncesi 80'lerdeydi
Akşam 5 e kadar akşam yemeği olayını bitirmemiz sonrasında çok acıkırsak yoğurt üzeri tarçın vs. Şekeri yükseltmeyecek alternatifler
Hala düşmüyorsa yürüyüş
Hala düşmüyorsa inisülin ama o ihtimal uzak bize beslenmeyle dengelemeye çalışalım ilk önce çok yüksek değil değerlerimiz.

Yalnız değilsin canım. Herşeye ağlıyorum. Doktor bana tatlıyı yasakladı. Bende zaten tatlıya düşkün değildim. Umursamadım.Ama birkaç gündür canım deli gibi tulumba tatlısı istiyordu. Eşimde lütfen bak, zorlama doktorun dediklerini duydun. Az kaldı, doğumdan sonra ne istiyorsan ye falan diye avutmaya çalışıyor beni. Ama benim gözler hep dolu zaten. Tatlı yiyemiyorum diye. Dünde artık gözümü kapatıyorum gözümün önünde tulumbalar uçuyor dedim. Yaa kıyamıyorum ki sana, tamam Sipariş ver ama bir tane ye sadece dedi. Ben bir ağla, bir ağla. O gülüyor bu hormonlar sana ne yaptı diye, ben ağlıyorum Yedim sonunda. Ayrıca çay, sigara eşliğinde arkadaş muhabbetlerini aşırı özledim.

Sezeryan yapacaklar için çoktan başlamıştı haklısın benim 10 gün öncesi 1 Kasıma şimdilik anlaştığımıza göre 69/Bayburt’tan selamlar
Bebeğim sürpriz yapmazsa benim de 1 Kasım olacak Sayalım hep birlikte. Ne güzel bir geri sayım.

Bu ne düşüncesizlik yaa. Nasıl bir insan hamile kadına hasta çocuk birakır. Yani yeter ki işim görülsün, Nurseye bulaşırsa bulaşsın demiş. İnşallah hasta olmazsın canım

Aynısıyım ben de canım her gün istisnasız ağladığım bir şey var kendimi tanıyamıyorum valla.Eşim çok anlayışlı biri,görmezden gelen bir adam olmamasına rağmen ağlayacak bir şey buluyorum.Sürekli yorgun,düşünceli,ağrılı.Bugün mesela karnım sepsert düzgün nefes alamıyorum,aksi gibi misafirim var sadece ağlamak ve isyan etmek istiyorum

Valla kuzum ben sabahın köründe sinirle cıktım gittim yaptırdım aşıyı biliyorsunuz ki dkdjjdjd aşıdan sonra halsizlik ve baş ağrısı oldu ama onun dışında spesifik bişi olmadı ne yalan söyleyeyim. Bebek hareketleri falan değişmedi aynı sekilde oynaklığına devam etti. Ben 2 gün bi halsizdim ama o kadarcık. Yaptır kurtul ya insanın başına bela oluyorlar sonra. İki dozu da yaptırdım kurtuldum

İnanmıyorum senin yerinde olsam öfke patlaması yaşardım ne kadar düşüncesiz ne kadar ayarsız bi kadınmış. Hamile insana hasta cocuk bırakılır mı yani ne ayıp sey ya.
Hamileliğin ortalarında bigün işyerinde bi arkadasım oğlunu getirdi, çocuk da beni çok seviyor hemen geldi sarıldık ettik. Sonra baktım sesi garip geliyor cocuğun sen hasta mısın ? Dedim. Evet grip oldum okula gitmedim deyince hemen arkadaşıma çıkıştım çocuk hastaymış neden söylemiyorsun ne kadar düşüncesizsin diye. Sende lafını söyle ve sana bulaştığını da bilsin yani

Bu ne düşüncesizlik yaa. Nasıl bir insan hamile kadına hasta çocuk birakır. Yani yeter ki işim görülsün, Nurseye bulaşırsa bulaşsın demiş. İnşallah hasta olmazsın canım
Yarın çok güzel tepkimi vericem zaten hanımefendiye. Şuan bütün eklemlerim ağrıyor boğazım ağrıyor malesef
Bende çok ağlıyorum zaten geçen gün buraya da yazmıştım benim gibi olan varmı diye O gün canınız çekmesin diye söylemiycem ne olduğunu İzmirliler zaten anlar Cuma günleri genelde hayrına bir şey dağıtılır. İşten geldim bütün mahalle ondan kokuyor eşime söyledim çıktık cami etrafını gezdik nerde dağıtılıyor diye bulduk. Ben bi kendime bi eşime aldım eşim arabadaydı hayrı yaptıran kadın bir tane al dedi şok oldum. Eşim arabada birini ona aldım dedim ama o kalabalıkta açıklama yapmak zorunda kaldım diye eve geldim ağladım Eşim bana almasaydın keşke kadın öyle deyince bıraksaydın dedi. Kadın hamile olduğumu göre göre iki tane alma dedi insanlara hergün daha çok şaşırıyorum ama normalde asla takmayacağım şeylere şu aralar ağlıyorum sonra komik geliyor

Benimki de aynı olay canım işyerine çocuğunu getirdi. Kızı da beni çok seviyor yanımdan ayrılmadı bende çalışıyor diye ilgilendim en son gece ateşi vardı hasta dedi bide bunu yapan kişi de Hemşire. O an şokla bişey diyemedim ama aklımdan geçti inşallah bulaşmamıştır diye. Yarın çok güzel cevabını alacak

Kızlar bu arada baya alakasız olacak ama aranızda bağkurlu olan varsa , analık parası alabiliyoruz haberiniz olsun 32 haftada doktorunuzdan rapor almayı unutmayın

Off evet içime dert oldu dksk perşembe cuma 2 izinliyim perşembe günü gideyim de olayım bari 4 gün evdeyim iyi olur herkes farklı bi şey söylüyor sanki olayım da kurtulayım ben de sağol canım

Kizlar ilk alisverisimi yaptim ebebeke gittik bugun guzel indirimli seylerde vardi, emzirme yastigimida aldim Geriye kanguru kaldi onuda netten alicam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…