Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180

Hay allahım ya. Benim bundan çok daha fazla. Ve şimdi doktorunun söylediği yeni bir stres oluşturdu bende. Bende 9+4 üm bugün. Lökosit 39 eritrosit 20 çıktı.

Hay allahım ya. Benim bundan çok daha fazla. Ve şimdi doktorunun söylediği yeni bir stres oluşturdu bende. Bende 9+4 üm bugün. Lökosit 39 eritrosit 20 çıktı.
Neden böyle söylüyorlar acaba? Yani benim kanama geçmişimi de biliyor. Gerçekten ben de çok etkilendim. Kimseyi etkilemek istemezdim ama dayanamadım, sorayım dedim. Strese sebep olduysam kusura bakma. Senin doktorun sana ne dedi peki?

Ben daha önce gitmiştim 20 çıkmıştı. Tek kullanımlık şase verdi. Öyle risk falan demedi. Bende kanama alanı varken de risk demedi.
Bu testi cuma yaptırmıştım. Artmış iyice. Bugün yazdım daha cevap vermedi kendi doktorum.
Ama sende şu kadar enfeksiyona ilaç bile verilmez . Düşük riski diyor, küfür edicem şimdi bu doktorlara da neyse:

Canım belki bazı mesajlarıma denk gelmişsindir. 3 haftadır feleğim şaştı kanama alanı, enfeksiyon derken. Bana her seferinde en kötü tabloyu gösterdiler. Belki de ondan dolayı bu kadar korktum. Bana da tek kullanımlık ilaç verdi. Gece iç dedi. Belki de önlem aldıktan sonra yapmamız gereken tek şey dua edip beklemek. Başka türlüsü ben delireceğim galiba. Hamilelik derken psikolojik bir batağa düştüm gibi hissediyorum..

İyiyim kuzum ya bugün temizlik yapayım dedim işte uğraşıyorum ama aşırı rüzgar var cam falan açamadım sen nasılsın geçtin mi evine
iyi yapmışsın canımcım eline sağlık, ben valla tedirgin takılıyorum ama daha iyiyim şükür. yok canım ben hala kuzenimdeyim cuma günü burdan perinatoloğa gider haftasonu da eve geçerim doktor buraya çok yakın gel git yapmayalım hem ortalık da iyice sakinleşsin dedik

O kadar iyi anlıyorum ki. Ben aşılama ile gebe kaldım. 3. Haftalıkken öğrendim betam 14 tü sadece 14. O artacakmı kese görünecek mi kalp atışı lekelenmeler tansiyon şimdi idrar yolu enfeksiyonu. Çok yoruldum yaa.

v
Senin bu sıkı diyet listesi doğum yapana kadar devam mı canikom? Fit anne olcan böyle giderse
alla canım amacım fit anne olmak değildi ammavelakin şekerim çıkmasın diye böyle devam edeceğim ve evet arada kaçamaklar belki ilerleyen aylarda olur ama evet liste doğuma kadar devam edecek heralde 38.haftadan sonra her istediğimi yerim artık yeter gari diyerek kendimi tatlıcıda bulabilirim

Biz ala ala gidiyoruz sen vere vere ahahah
Haksizlik bu poncik

Allah Allah düşük bir ihtimal de olsa en kötüyü söylüyorlar herhalde.Benim doktoruma ben biraz vajinal yanmam var dedim tetkik ve muayene yapmadan şase verdi.Sonra sağlık ocağındaki doktora sordum ilaç zararsız olduğu için tetkik yapmamıştır dedi .

Oh en güzeli yaa boşver keyfine bak cuma da bebetoyu görür gidersin evine

İdrar yolu enfeksiyonu bende de var sanırım diye doktoruma bahsetmiştim. İdrara çıkarken hafif bi agrim oluyor ama idrar yollarım mi yoksa karnim mi emin olamıyorum. Tahlil istedi sonrada bu dönemde risk teşkil etmez idrar yolu enfeksiyonu ileri dönemde erken doğumu tetiklediği için olsun istemeyiz şimdiden önleminizi alalım dedi doktorum. Bu problemi yasayanlar için belki bi nebze de olsa içini rahatlatır.

Ah canikom herşeyin çaresi var aslında, insanlar hamileyken uyuşturucu kullanıyor alkol kullanıyor yine de nasibi olan bebek doğuyor..
Lekelenme çok korkutmuştur kıyamam sana şuan bişey yok değil mi ?

Çok teşekkür ederim mesajın için. Umut oldu bana. Gerçekten aylarca böyle devam eder diye bunalıma girmeye başlamıştım. Karbonhidrat kiloları da kendini belli edince içim sıkıldı

uuu canın tatlı mı istiyor yoksaaaaaaaaa

Ben genelde eşimle çıkıyorum, geçen gün yalnız çıktım 15 dk yürüdüm sonra geri dönmeye niyetlendim. Yokuş olması da sebebiyle bi türlü bitmedi o yol, eve 5 dakika kala bir cafeye oturup yemek yedim yalnız değilmişim..

Ah canikom herşeyin çaresi var aslında, insanlar hamileyken uyuşturucu kullanıyor alkol kullanıyor yine de nasibi olan bebek doğuyor..
Lekelenme çok korkutmuştur kıyamam sana şuan bişey yok değil mi ?

Çok şükür canım şuan yok. bir hafta sürdü. Tam da adet dönemimdi, sanki üstüne görme gibi. Bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum. :))
Sen de tansiyon için okuma birşey. Düzenli kontrollerin oluyor, takiptesin için ferahlat artık

Azicik al sen de lutfen bizi yalniz birakma ahdjdjdj
muhtemelen verdim de ama şuan göbüş de çıkmaya başladı ee bebeğin de suyu artık yavaş yavaş fazlalaşıyor tabi o bana durgunluk gibi geldi muhtemelen aman almayayım yaa normalde zaten bu tedavi sürecinde almıştım anca verdim hamile kaldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…