- 10 Ocak 2024
- 624
- 572
- 23
- 33
Kızlar geçen gün idrar tahlili sonuçlarımı atmıştım buraya. Bazı arkadaşlarla konuştuk hatta. Kimisinin tahlili daha kötüydü falan. Bugün doktor yine tek kullanımlık ilaç verdi. Bol bol su iç dedi. Ama enfeksiyon düşüğe de sebep olabilir dedi. Yani size böyle diyen oldu mu hiç yoksa bu doktorlar hep en kötüyü mü söylüyorlar? 9+6’dayım. Rahat nefes alamadım bir türlü.
Neden böyle söylüyorlar acaba? Yani benim kanama geçmişimi de biliyor. Gerçekten ben de çok etkilendim. Kimseyi etkilemek istemezdim ama dayanamadım, sorayım dedim. Strese sebep olduysam kusura bakma. Senin doktorun sana ne dedi peki?Hay allahım ya. Benim bundan çok daha fazla. Ve şimdi doktorunun söylediği yeni bir stres oluşturdu bende. Bende 9+4 üm bugün. Lökosit 39 eritrosit 20 çıktı.
Canım belki bazı mesajlarıma denk gelmişsindir. 3 haftadır feleğim şaştı kanama alanı, enfeksiyon derken. Bana her seferinde en kötü tabloyu gösterdiler. Belki de ondan dolayı bu kadar korktum. Bana da tek kullanımlık ilaç verdi. Gece iç dedi. Belki de önlem aldıktan sonra yapmamız gereken tek şey dua edip beklemek. Başka türlüsü ben delireceğim galiba. Hamilelik derken psikolojik bir batağa düştüm gibi hissediyorum..Ben daha önce gitmiştim 20 çıkmıştı. Tek kullanımlık şase verdi. Öyle risk falan demedi. Bende kanama alanı varken de risk demedi.
Bu testi cuma yaptırmıştım. Artmış iyice. Bugün yazdım daha cevap vermedi kendi doktorum.
Ama sende şu kadar enfeksiyona ilaç bile verilmez . Düşük riski diyor, küfür edicem şimdi bu doktorlara da neyse:
iyi yapmışsın canımcım eline sağlık, ben valla tedirgin takılıyorum ama daha iyiyim şükür. yok canım ben hala kuzenimdeyim cuma günü burdan perinatoloğa gider haftasonu da eve geçerim doktor buraya çok yakın gel git yapmayalım hem ortalık da iyice sakinleşsin dedikİyiyim kuzum ya bugün temizlik yapayım dedim işte uğraşıyorum ama aşırı rüzgar var cam falan açamadım sen nasılsın geçtin mi evine
O kadar iyi anlıyorum ki. Ben aşılama ile gebe kaldım. 3. Haftalıkken öğrendim betam 14 tü sadece 14. O artacakmı kese görünecek mi kalp atışı lekelenmeler tansiyon şimdi idrar yolu enfeksiyonu. Çok yoruldum yaa.Canım belki bazı mesajlarıma denk gelmişsindir. 3 haftadır feleğim şaştı kanama alanı, enfeksiyon derken. Bana her seferinde en kötü tabloyu gösterdiler. Belki de ondan dolayı bu kadar korktum. Bana da tek kullanımlık ilaç verdi. Gece iç dedi. Belki de önlem aldıktan sonra yapmamız gereken tek şey dua edip beklemek. Başka türlüsü ben delireceğim galiba. Hamilelik derken psikolojik bir batağa düştüm gibi hissediyorum..
alla canım amacım fit anne olmak değildi ammavelakin şekerim çıkmasın diye böyle devam edeceğim ve evet arada kaçamaklar belki ilerleyen aylarda olur ama evet liste doğuma kadar devam edecek heralde 38.haftadan sonra her istediğimi yerim artık yeter gari diyerek kendimi tatlıcıda bulabilirimSenin bu sıkı diyet listesi doğum yapana kadar devam mı canikom? Fit anne olcan böyle giderse
Biz ala ala gidiyoruz sen vere vere ahahahv
alla canım amacım fit anne olmak değildi ammavelakin şekerim çıkmasın diye böyle devam edeceğim ve evet arada kaçamaklar belki ilerleyen aylarda olur ama evet liste doğuma kadar devam edecek heralde 38.haftadan sonra her istediğimi yerim artık yeter gari diyerek kendimi tatlıcıda bulabilirim
Allah Allah düşük bir ihtimal de olsa en kötüyü söylüyorlar herhalde.Benim doktoruma ben biraz vajinal yanmam var dedim tetkik ve muayene yapmadan şase verdi.Sonra sağlık ocağındaki doktora sordum ilaç zararsız olduğu için tetkik yapmamıştır dedi .Kızlar geçen gün idrar tahlili sonuçlarımı atmıştım buraya. Bazı arkadaşlarla konuştuk hatta. Kimisinin tahlili daha kötüydü falan. Bugün doktor yine tek kullanımlık ilaç verdi. Bol bol su iç dedi. Ama enfeksiyon düşüğe de sebep olabilir dedi. Yani size böyle diyen oldu mu hiç yoksa bu doktorlar hep en kötüyü mü söylüyorlar? 9+6’dayım. Rahat nefes alamadım bir türlü.
Oh en güzeli yaa boşver keyfine bak cuma da bebetoyu görür gidersin evineiyi yapmışsın canımcım eline sağlık, ben valla tedirgin takılıyorum ama daha iyiyim şükür. yok canım ben hala kuzenimdeyim cuma günü burdan perinatoloğa gider haftasonu da eve geçerim doktor buraya çok yakın gel git yapmayalım hem ortalık da iyice sakinleşsin dedik
Ah canikom herşeyin çaresi var aslında, insanlar hamileyken uyuşturucu kullanıyor alkol kullanıyor yine de nasibi olan bebek doğuyor..Kuzucum okuma artık ya. En başından beri okuduk da ne oldu. Stresten başka birşey yaşamadık. Bak artık bebiş büyüdü herşey yolunda , tansiyonun da kontrol altında.
Varya ben lekelenme yaşadıktan sonra artık herşeye önceki kadar stres yapmayı bıraktım.
O lekelenme ayrı bir boyuttu. Dün gece bile rüyama girdi.
Sakin ol…
Çok teşekkür ederim mesajın için. Umut oldu bana. Gerçekten aylarca böyle devam eder diye bunalıma girmeye başlamıştım. Karbonhidrat kiloları da kendini belli edince içim sıkıldıBaşta ben de öyleydim canım yürüdükçe yürüdükçe açıldım. Eşim sağolsun zorla da olsa götürdü. Aygın baygın çıktığım evden enerjik bir şekilde geri döndüm. Yürüyüşü bırakma devamm:)
uuu canın tatlı mı istiyor yoksaaaaaaaaav
alla canım amacım fit anne olmak değildi ammavelakin şekerim çıkmasın diye böyle devam edeceğim ve evet arada kaçamaklar belki ilerleyen aylarda olur ama evet liste doğuma kadar devam edecek heralde 38.haftadan sonra her istediğimi yerim artık yeter gari diyerek kendimi tatlıcıda bulabilirim
Ben genelde eşimle çıkıyorum, geçen gün yalnız çıktım 15 dk yürüdüm sonra geri dönmeye niyetlendim. Yokuş olması da sebebiyle bi türlü bitmedi o yol, eve 5 dakika kala bir cafeye oturup yemek yedimYaa ben hiç yürüyemiyorum. Dün delikanlılık yaptım tek başıma yürüyüş yapıcam dedim. Yolda Allahım bir yerde otursam da beni gelip alsa mi acaba dedim kendi kendime. Gitmiyor bacaklarım. Sürünerek döndüm eve. Sanki kilometrelerce yürüdüm. Yürümeyen bir insanda değilim. Çok severim yürüyüş yapmayı. Kondisyonum da fena değildir. Dedim bu vücut benim değil, bu bacaklar benim olamaz. Biri değiştirmiş olmalı
Ah canikom herşeyin çaresi var aslında, insanlar hamileyken uyuşturucu kullanıyor alkol kullanıyor yine de nasibi olan bebek doğuyor..
Lekelenme çok korkutmuştur kıyamam sana şuan bişey yok değil mi ?
benim de vermelerim durdu zaten şuan stabildeyim artık ufaktan artışa geçerim muhtemelenBiz ala ala gidiyoruz sen vere vere ahahah
Haksizlik bu poncik
Azicik al sen de lutfen bizi yalniz birakma ahdjdjdjbenim de vermelerim durdu zaten şuan stabildeyim artık ufaktan artışa geçerim muhtemelen
yok yaa ben aslında tatlı konusunda çok pisboğazımdır yani kırmızı çizgim tatlıdır bu hayatta ama şuan yiyemiyorum ya serbest olan ilk an gideceğim yerler belliuuu canın tatlı mı istiyor yoksaaaaaaaaa
muhtemelen verdim de ama şuan göbüş de çıkmaya başladı ee bebeğin de suyu artık yavaş yavaş fazlalaşıyor tabi o bana durgunluk gibi geldi muhtemelen aman almayayım yaa normalde zaten bu tedavi sürecinde almıştım anca verdim hamile kaldım zatenAzicik al sen de lutfen bizi yalniz birakma ahdjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?