Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ama senn 13 gün sonra çıkmştı sennle konştktan sonra atakan hocaya gidip almştm 2 günde çıkması çok tuhafma gitti. Yarın için randevu aldm bakalm ne çıkacak
Bende Salı yaptırdım bugün e nabiza baktım düşmüş sisteme acaba çıktı mı emin olamadim

Evet yaaa siyah perde alıp öyle uyumayı denicem bakalım gene ki uyanıyorum

İkili testten mi bahsediyorsunuz benim gittiğim hastanede sabah yapıyorlardı aç tok fark etmiyor

Teşekkür ederim poncigimmmm 😍

Sizin de elin kulağındadır çok merak ediyorum sizinkileri de 😍

Evet canım bana da sormadi doktor ama buraya biri öyle yazmıştı diye hatırlıyorum

Kizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadina 😂😂😂 dolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Hayırlı olsun çok güzel ya🥰 benim nem olacak yaaaaaa meraaaktan çatlicam

Az once esime hatirlattim, salaga yatarak sanki annelerimizi kastediyormusum gibi yemedi🤣 daha anne olmadin diyor kucuk bir kufrettim kendisine ahhsdjd
Ay ben de hiç hatırlatmamak kendisinin hatırlamasını beklemek istiyorum ama ya odun bi dönemine denk gelirse de ufak çaplı kriz yaşarsak diye korkuyorum🤣

Ay ben de hiç hatırlatmamak kendisinin hatırlamasını beklemek istiyorum ama ya odun bi dönemine denk gelirse de ufak çaplı kriz yaşarsak diye korkuyorum🤣
Valla benim esim oyle dunyanin ennn dusunceli surekli jestler yapan cicek bocek alan kocasi degildir, rasyonel duz bir erkek🤣 bazi seyleri hatirlatmak ve bekledigimi belirtmem gerekir 🥹 ozellikle evlendikten sonra sevgililik doneminde sahip oldugu beni sasirtan jestleri kayboldu ajdjdjjd

Valla benim esim oyle dunyanin ennn dusunceli surekli jestler yapan cicek bocek alan kocasi degildir, rasyonel duz bir erkek🤣 bazi seyleri hatirlatmak ve bekledigimi belirtmem gerekir 🥹 ozellikle evlendikten sonra sevgililik doneminde sahip oldugu beni sasirtan jestleri kayboldu ajdjdjjd
Benimki de bi umut işte bakma🤣

Bu ne biçim ikinci trimester ya mide bulantısı başladı🤣
Valla aynı durumdayim milletin bu haftalar bitiyo bizim yeni başliyo gibi bişey 2 haftadır midem bulaniyo her yemekten sonrada kusuyorum ilk gebeliğime döndüm 9ay kustum😔

image.webp

Back
X