Ashshs yagdan kisarsin tatlimE doktor bana 11-14 arası al demişti, 11 aldığımda nerden kısmış olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ashshs yagdan kisarsin tatlimE doktor bana 11-14 arası al demişti, 11 aldığımda nerden kısmış olucam![]()
Kiminin de bulanti bu aralik da baslar demez mi ajdjdjdj. Ay ben bulanti bitsin diye acip acip kitaplari kurcaliyorumŞükür tuvalete daha az çıkacakmışız![]()
Ben genellikle 20’kg civarında alıyorum
Ee ben kilo veriyorum. Dün bulantim az gibiydi hadi ilac içmiyim dedim. Perişan oldum bugün. Ne zaman kendimize geliyoruz yazıyor mu bisi
Tabii ki sordum . 4. Aydan itibaren bebeğin diş minesi ve kemik gelişimini olumsuz etkileyebilir dedi. Zaten etkisinde çok yok dediniz. Boşuna kullanmıcam. Böyle devam mecburCok bilmis chatgpt ye sordun mu ne diyor![]()
Cikmaz ayin son persembesi yaziyor baktim simdi kuşumEe ben kilo veriyorum. Dün bulantim az gibiydi hadi ilac içmiyim dedim. Perişan oldum bugün. Ne zaman kendimize geliyoruz yazıyor mu bisi
Aman bacim bes alti ay daha sivilceli gezelim napalim yaTabii ki sordum . 4. Aydan itibaren bebeğin diş minesi ve kemik gelişimini olumsuz etkileyebilir dedi. Zaten etkisinde çok yok dediniz. Boşuna kullanmıcam. Böyle devam mecbur
Benimkinde odunhillerdenValla benim esim oyle dunyanin ennn dusunceli surekli jestler yapan cicek bocek alan kocasi degildir, rasyonel duz bir erkekbazi seyleri hatirlatmak ve bekledigimi belirtmem gerekir
ozellikle evlendikten sonra sevgililik doneminde sahip oldugu beni sasirtan jestleri kayboldu ajdjdjjd
Kiz soylemeyince yapan erkekten de hafif korkarim ben biliyor musunBenimkinde odunhillerdenarada süpriz yapar ama ben de alttan hep mesaj veriyorum bakalım ne göreceğiz
![]()
Insallah gelir o zamanlar rahatlarız yahu. Kitapları biz baştan yazarızCikmaz ayin son persembesi yaziyor baktim simdi kuşum![]()
Hahahahah bir keresinde eşime demişim ki buket çiçek alma zaten kuruyor gidiyor demişim o günden beridir özel günlerde almıyor çiçek sorunca da eee dsen dedin alma diye diyorKiz soylemeyince yapan erkekten de hafif korkarim ben biliyor musunbak bu konuda babamin eline su dokulemez 35 seneyi devirecekler masallaj hicbir ozel gunu atlamaz anneme hediye jest olarak
ama altini ciziyorum ozel gun ahsjdjdjd. Sebepsiz yere zirt pirt yapilsa bi durup suphelenmek lazim akdjdjfjf
Esime en son dogum gunumde dedim ki hediyenin yaninda hep orkideler yollardi yillardir, e dedim orkide yok mu bu sene. YER KALMADİ SALONDA almadim dedibak dumduuuuzzzz rasyonel bir erkek. Kendince sebebi cok gecerli
baktim hakkaten yerimiz yok salonun yarisi botanik bahcesi olmus her renk orkide, haklisin askim dedim gectim
bazen de oldugu gibi kabul edecez bu erkolari…
Kendin kasinmissin ahdjdjdjdHahahahah bir keresinde eşime demişim ki buket çiçek alma zaten kuruyor gidiyor demişim o günden beridir özel günlerde almıyor çiçek sorunca da eee dsen dedin alma diye diyor![]()
Aynen öyle bir kaç ay daha sivilceli devammAman bacim bes alti ay daha sivilceli gezelim napalim yacocuklarimizin disleri guzel gelissin yeter akdjdjdj
Saka bir yana imex cidden sifir etki, zamaninda sivilce sorunuyla cok ugrasmis biri olarak bunu cok net soyleyebiliyorum![]()
Hahahahah benimkinin keyfi isterse alıyor yoksa hiç çaktırmadan gecistiriveriyor mesela anneler günü bir sene sürpriz yaparsa diğer sene asla beklemiyorumKendin kasinmissin ahdjdjdjd
Ben belirtiyorum saksi cicegi sevdigimi alisti o yuzdenarada da sey diyorum vazoluk cicek aranjmani cekti canim, alim olmaya gerek yok anlamasi icin di mi
![]()
Söylenen herşeyi unutup böyle bilgileri akıllarında tutmaları ayrı yetenek ama bu kocalrınHahahahah bir keresinde eşime demişim ki buket çiçek alma zaten kuruyor gidiyor demişim o günden beridir özel günlerde almıyor çiçek sorunca da eee dsen dedin alma diye diyor![]()
Of ogullarimizi lutfen bu konuda cok hassas kibar yetistirelim ustumde cok yuk hissediyorum bu konudaHahahahah benimkinin keyfi isterse alıyor yoksa hiç çaktırmadan gecistiriveriyor mesela anneler günü bir sene sürpriz yaparsa diğer sene asla beklemiyorum![]()
Ayyy yariyorsa ise nolur haber et yeminle cikarmam kolumdan dokuz ayKardeşimin dügünü icin düğün takilarimi aldim. Bulantı bileklikleri:)) hamilelik bulantisina da iyi gelir yaziyor hadi hayirlisi :)
Sanki farketti gbi baya bulantim vardı ilac ictim ve bileklik taktım. Ilac bu kadar sürede etki eder mi bilmiyorum. Bi kac gun deniyip yine haber veririm. E bebekten aldm 79 tlAyyy yariyorsa ise nolur haber et yeminle cikarmam kolumdan dokuz ay![]()