- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
Poncik 17:30 da randevun bi 18:00 e kadar yazma vallahi küserim dhdndnfndİnşallah canım ya öğreniriz bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poncik 17:30 da randevun bi 18:00 e kadar yazma vallahi küserim dhdndnfndİnşallah canım ya öğreniriz bakalım
Canım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamamPoncik 17:30 da randevun bi 18:00 e kadar yazma vallahi küserim dhdndnfnd
aman yapıver ufak bişi yaaa anı kalsınCanım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamambelki de cinsiyet öğrenirsem size cumartesi söylerim bilemiyorum hala kutlama konusunda kararsızım
![]()
Tamm çatlat ortadan ikiye beniCanım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamambelki de cinsiyet öğrenirsem size cumartesi söylerim bilemiyorum hala kutlama konusunda kararsızım
![]()
aman yapıver ufak bişi yaaa anı kalsın![]()
Bakalım kızlar artık gelişine göre bişeyler yapacağızTamm çatlat ortadan ikiye benibende cok heyecanlıyım yarın 12:20 randevummm
belki arkaarkaya patlatırız. Ben kutşamadan vazgeçtm sanirim dhdjdjf o kadar dayanamam
![]()
Ayyyy canım çok mutlu oldum senin adınaKizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadinadolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Maşallah ne güzel büyümüşDostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet
Eki Görüntüle 3585357
Hahahaha ah bu rüyalar bugün yarın gelecek inaniyorumGünaydın cağnım kızlaaarrr
Tüm gece fetal dna ile ilgili abuk sabuk rüyalar gördüm, rüya içinde rüya görüyorum falan
İnşallah bugün şu sonuc cıkar da bu ızdırap bi son bulur![]()
Evet kız onun dışında bir kaç arkadaşım daha yanıldı erkek olsaydı kesindi de kız olunca değişebilir belki diyorumHshshdjdjd yok bişi olmazz bence dicem amaPuxhu dan sonra bende hep şüpheye düşüyorum shsjdndd
Bebegim çok geçmiş olsun salgın var korkutma kendini ishal kusma serum falan takarlarsa iyi gelir benim de oğlum eşim öyleydi dünKızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum![]()
Ayyy çok heyecanlı şimdi o saat gelmez çıkınca bize de yaz bakGünaydın canım bence bugün sana haber gelecek benim de akşam 17.30 da randevum bakalım heyecanlıyımöğrenince kutlamayı ne zaman yapıcaksınız
Bizim resmi tatiller yurtdışını etkiliyor mu ya bence senin de pazartesine kalmaz canim eli kulağında hayırlı güzel haberler insallahGünaydın kızlarBugün fetal vereli 10 gün olmuş, sonuç ne durumda diye sordum ama araya resmi tatil de girdiği için pazartesine salıya gelir dediler. Haftasonunu da atlamam lazım
Ailem Ankara da ben de depremden sonra Ankara ya geldim biraz kafa dağıtmaya. Kız kardeşlerim parti yapalım dediler sabırsızlıkla bekliyoruz
İnşallah önce sağlıklı haberini alır kutlamasını yaparız
Grupta prensesler artıyor tebrik ediyorum
Ben de prenses bekliyorum bakalımmmm
![]()
Ayyy deme poncikimmm kutlama yapacaksan da sen öğren ailelere sürpriz yap çatlatma biziCanım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamambelki de cinsiyet öğrenirsem size cumartesi söylerim bilemiyorum hala kutlama konusunda kararsızım
![]()
Yaaaa çok duygulandım canım benim teşekkür ederim güzel duaların için Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi çok mutlu oldum yazdıklarınaAyyyy canım çok mutlu oldum senin adınaben daha hamile değildim ilk kez başka konuda senin mesajını görmüşdüm mesajlarına bakarken bir baktım bu grupdasın izledim 2hafta falan, sonra bir baktım bende hamileyim, ilk kez senin mesajınla burayı buldum ve mesajlarını okurken in şe Allah Mavişin bu kez kızı olur dedim
gerçüktün buna çok sevindim, Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amin
![]()
Hadi yaaKızlar benim sonuç pazartesi gelecekmiş ya şansıma tüküreyim ben gerçekten
Üzme kendini Haftasonu çabuk geçiyor zaten belli mi olur beklemediğin anda gelir belki de haberadam ekrandan bakmış sonuç için ptesi yazıyormuş. stres oldum artık neyse vardır bi hayır ne diyeyim artık
haftasonunu rahat geçiririm diyordum ama nasip
inşallah kuzum napalım beklicezÜzme kendini Haftasonu çabuk geçiyor zaten belli mi olur beklemediğin anda gelir belki de haber
Of tadim kacti sebepsiz ajddjBende sevmiyom aslında ama buna bi şans vermek istedim başarılıydı
Hsjdndjf sorma benide geren birşey o, 20 kusürüncu haftada yapılıyordu tam kaçtı hatırlayamadm bebsmm![]()
Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon tarzı bir durumdur muhtemelen Allah iyilik şifa versin canımKarnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
Tekrar yazdım doktora yatış yaptırıyım sana dedi hazırlıklı gel dedi. Çanta vs ayarlıyorum damardan sıvı takviyesi vermesi gerekiyormuş sanırım bişeyler daha anlattı ama kafam da bi uğultu var dinleyemedim bile
Aaaa o da guzel bence ben simdiden tribe girdim bu haftadan boyleyse ileride napicam diyeMaşallah ne güzel büyümüşbenim göbüş hiç yok ya 13 haftadayım minicik belli normaldir inşallah
![]()
gecmis olsun canim insallah iyilesip donersiniz bebisde sende dualarimiz sizinleKızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum![]()