Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamam 😂 belki de cinsiyet öğrenirsem size cumartesi söylerim bilemiyorum hala kutlama konusunda kararsızım 😂😂
Tamm çatlat ortadan ikiye beni🤣🤣 bende cok heyecanlıyım yarın 12:20 randevummm🤩🤩🤩🤩🤩 belki arkaarkaya patlatırız. Ben kutşamadan vazgeçtm sanirim dhdjdjf o kadar dayanamam🤣🤣

Kizlarrrrr yorumlarınız için teşekkür ederim ben de hala inanamıyorum ama kız dedi doktorummmm kesin mı diye defalarca sacmaladim kadina 😂😂😂 dolu dolu KIZIM OLUYORTTTTTT YUPPPUİİİ diyemiyorum yaaa değişirse falan diye çıkıntı gördüm ekranda dur kız kordon o ne pipisi dedi
Ayyyy canım çok mutlu oldum senin adına🥰ben daha hamile değildim ilk kez başka konuda senin mesajını görmüşdüm mesajlarına bakarken bir baktım bu grupdasın izledim 2hafta falan, sonra bir baktım bende hamileyim, ilk kez senin mesajınla burayı buldum ve mesajlarını okurken in şe Allah Mavişin bu kez kızı olur dedim😍gerçekten buna çok sevindim, Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amin🥰😘🌸

Son düzenleme:
Günaydın cağnım kızlaaarrr🌺
Tüm gece fetal dna ile ilgili abuk sabuk rüyalar gördüm, rüya içinde rüya görüyorum falan😂
İnşallah bugün şu sonuc cıkar da bu ızdırap bi son bulur 😁
Hahahaha ah bu rüyalar bugün yarın gelecek inaniyorum 😍
Hshshdjdjd yok bişi olmazz bence dicem ama Puxhu Puxhu dan sonra bende hep şüpheye düşüyorum shsjdndd
Evet kız onun dışında bir kaç arkadaşım daha yanıldı erkek olsaydı kesindi de kız olunca değişebilir belki diyorum 😂
Kızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum 🥹
Bebegim çok geçmiş olsun salgın var korkutma kendini ishal kusma serum falan takarlarsa iyi gelir benim de oğlum eşim öyleydi dün
Günaydın canım bence bugün sana haber gelecek benim de akşam 17.30 da randevum bakalım heyecanlıyım 😍 öğrenince kutlamayı ne zaman yapıcaksınız
Ayyy çok heyecanlı şimdi o saat gelmez çıkınca bize de yaz bak 😍
Günaydın kızlar 🌞🌸 Bugün fetal vereli 10 gün olmuş, sonuç ne durumda diye sordum ama araya resmi tatil de girdiği için pazartesine salıya gelir dediler. Haftasonunu da atlamam lazım 🤦🏻‍♀️ Ailem Ankara da ben de depremden sonra Ankara ya geldim biraz kafa dağıtmaya. Kız kardeşlerim parti yapalım dediler sabırsızlıkla bekliyoruz 😂 İnşallah önce sağlıklı haberini alır kutlamasını yaparız 🙏🏻 Grupta prensesler artıyor tebrik ediyorum 🌸🥳 Ben de prenses bekliyorum bakalımmmm 💁🏻‍♀️
Bizim resmi tatiller yurtdışını etkiliyor mu ya bence senin de pazartesine kalmaz canim eli kulağında hayırlı güzel haberler insallah 😍
Canım zaten kontrol en az yarım saat sürüyor o yüzden yazamam 😂 belki de cinsiyet öğrenirsem size cumartesi söylerim bilemiyorum hala kutlama konusunda kararsızım 😂😂
Ayyy deme poncikimmm kutlama yapacaksan da sen öğren ailelere sürpriz yap çatlatma bizi 😂
Ayyyy canım çok mutlu oldum senin adına🥰ben daha hamile değildim ilk kez başka konuda senin mesajını görmüşdüm mesajlarına bakarken bir baktım bu grupdasın izledim 2hafta falan, sonra bir baktım bende hamileyim, ilk kez senin mesajınla burayı buldum ve mesajlarını okurken in şe Allah Mavişin bu kez kızı olur dedim😍gerçüktün buna çok sevindim, Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amin🥰😘🌸
Yaaaa çok duygulandım canım benim teşekkür ederim güzel duaların için Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi çok mutlu oldum yazdıklarına ❤️😍

adam ekrandan bakmış sonuç için ptesi yazıyormuş. stres oldum artık neyse vardır bi hayır ne diyeyim artık
haftasonunu rahat geçiririm diyordum ama nasip
Üzme kendini Haftasonu çabuk geçiyor zaten belli mi olur beklemediğin anda gelir belki de haber

Karnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
Tekrar yazdım doktora yatış yaptırıyım sana dedi hazırlıklı gel dedi. Çanta vs ayarlıyorum damardan sıvı takviyesi vermesi gerekiyormuş sanırım bişeyler daha anlattı ama kafam da bi uğultu var dinleyemedim bile
Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon tarzı bir durumdur muhtemelen Allah iyilik şifa versin canım

Kızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum 🥹
gecmis olsun canim insallah iyilesip donersiniz bebisde sende dualarimiz sizinle

6 aylık gobissss yükleniyor 😂😂 göbek mi bebek mi sonumu düşünemiyorum gene 🙈🙈

Eklentiler

• IMG_0003.webp
    IMG_0003.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 64
Back
X