Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay o diziyi esim cok severek izledi beni kore ve japon isleri biraz kafami tutuyor skdjdjdjf
Bende sevmiyom aslında ama buna bi şans vermek istedim başarılıydı🤩
Aboovv yeni anksiyete yuklendi hadi bakalim ajdjdjd ne zaman gidilicek ona ya ahsjdj
Hsjdndjf sorma benide geren birşey o, 20 kusürüncu haftada yapılıyordu tam kaçtı hatırlayamadm bebsmm 🥲

Simossss çok tatlısın bende böyleyim eşim dalga geciyor 6 aylık galiba aplaaaaa diyor 😂😂😂

Yaaaaa evet Ecosummm hala inanamıyoruz ama heran erkeğe dönerse diye 😂😂

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses oyyyy 😍🧿
Hshshdjdjd yok bişi olmazz bence dicem ama Puxhu Puxhu dan sonra bende hep şüpheye düşüyorum shsjdndd

Hshshdjdjd yok bişi olmazz bence dicem ama Puxhu Puxhu dan sonra bende hep şüpheye düşüyorum shsjdndd
Kızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum 🥹

Kızlar selam ben iyi değilim mide bulantım çok şiddetli ve bu sabahta ishalim başladı doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi birazdan gidicem fırsat buldukça yazarım biraz endişeliyim dualarınızı bekliyorum 🥹
Allahım yardımcın olsun canım. Umarım her şey yolundadır. Bizi haberdar et 🤲🌸

Hay Allah yaa ne oldu sana birden böyle bişey yoktur canım git bi baksınlar serum verirler belki haberdar et bizi de geçmiş olsun 🙏

Günaydın cağnım kızlaaarrr🌺
Tüm gece fetal dna ile ilgili abuk sabuk rüyalar gördüm, rüya içinde rüya görüyorum falan😂
İnşallah bugün şu sonuc cıkar da bu ızdırap bi son bulur 😁
Günaydın canım bence bugün sana haber gelecek benim de akşam 17.30 da randevum bakalım heyecanlıyım 😍 öğrenince kutlamayı ne zaman yapıcaksınız

Hay Allah yaa ne oldu sana birden böyle bişey yoktur canım git bi baksınlar serum verirler belki haberdar et bizi de geçmiş olsun 🙏
Karnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
Tekrar yazdım doktora yatış yaptırıyım sana dedi hazırlıklı gel dedi. Çanta vs ayarlıyorum damardan sıvı takviyesi vermesi gerekiyormuş sanırım bişeyler daha anlattı ama kafam da bi uğultu var dinleyemedim bile

Geçmiş olsun bebegim bence enfeksiyon var, sabah olmayan her bulantı enfeksiyon olabilir diyorlar ama tabi her hamilelik farklı. İshalde bunu destekliyor gibi kuşum haber edersin ama içini ferah tut, çözümi olmayan hiçbirşey yoktur♥️

Karnım taş gibi kasık bel ağrım da başladı içime pek iyi şeyler doğmuyor korkuyorum
Tekrar yazdım doktora yatış yaptırıyım sana dedi hazırlıklı gel dedi. Çanta vs ayarlıyorum damardan sıvı takviyesi vermesi gerekiyormuş sanırım bişeyler daha anlattı ama kafam da bi uğultu var dinleyemedim bile

Canım üşütmüssündür, yada enfeksiyondur aklına kötü şeyler getirme lütfen 🙏 Bebiş büyüdü iyidir allahım izniyle 🤲🏻

Canım sakin kalmaya çalış. Hiçbirşey olmayacak tamam mı dualarım seninle 🙏 hastanede olman en güvenlisi takipte olacaksın öyle düşün içine kötü düşünce getirme ne olur aklım sende 🙏

Günaydın kızlar 🌞🌸 Bugün fetal vereli 10 gün olmuş, sonuç ne durumda diye sordum ama araya resmi tatil de girdiği için pazartesine salıya gelir dediler. Haftasonunu da atlamam lazım 🤦🏻‍♀️ Ailem Ankara da ben de depremden sonra Ankara ya geldim biraz kafa dağıtmaya. Kız kardeşlerim parti yapalım dediler sabırsızlıkla bekliyoruz 😂 İnşallah önce sağlıklı haberini alır kutlamasını yaparız 🙏🏻 Grupta prensesler artıyor tebrik ediyorum 🌸🥳 Ben de prenses bekliyorum bakalımmmm 💁🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun hiç korkmayın bebiş de siz de iyileşip dönersiniz inşallah 🤲🏻 Sağlık haberinizi bekliyoruz 💗

canım korkmaa üşütmüşsündür, bizi habersiz bırakma

Günaydın canım bence bugün sana haber gelecek benim de akşam 17.30 da randevum bakalım heyecanlıyım 😍 öğrenince kutlamayı ne zaman yapıcaksınız
Ay inşallah yaa laboratuvardaki arkadaşa yazdım, kendimi berbat hissediyorum anksiyetem tavan yaptı :D
yaaa sen bu randevuda cinsiyet öğrenirsinnn

kuzum idrar yolu enfeksiyonu belirtisi bunların hepsi. korkma 1 gece bile yatış yapsan iyileşir dönersin bebek iyidir sıkıntı yapma onu hiç

Back
X