- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.825
- 63
Annesini üzmemişşş heryerini göstermiş akıllı prenses kızıncokkk mutluyum elleri yüzü ayakları her şeyi belli duruşu da güzel dedi doktor akıllı kızım benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesini üzmemişşş heryerini göstermiş akıllı prenses kızıncokkk mutluyum elleri yüzü ayakları her şeyi belli duruşu da güzel dedi doktor akıllı kızım benim![]()
Ah ah ahhh maşallahh subhanallah ponçiğimmmmm öyle mutlu oldum öyle huzurla doldum ki kendim haber almış kadar sevindim senin adınaTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi
progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı
cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz
ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı
![]()
Aman Allahımmm senin o elini yerimmmmm maşallah sanaTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi
progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı
cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz
ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı
![]()
Erkolar çok komik yaaaa tembel tembel yatmaktan şişmiş gibiler bayılıyorum yaBana boynunun inceligi govdesi filan cok narin geldi kiz gibi hissettim yabenimki cok tiknaz gozukuyodu mesela gecen hafta ahahahah onla kiyaslayarak boyle hissettim bilmiyorum
Erkek cikarsa da BİLEMEDİM ULAN dicem söz![]()
Bana erkek gibi geldi ya irice biraz ahsjs benim kız küçük geliyorTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi
![]()
Ayahahahah evet bizimkini babam gordu ilk diyor ki anam sisko bızdıkErkolar çok komik yaaaa tembel tembel yatmaktan şişmiş gibiler bayılıyorum ya![]()
bisey anladigimdan degil de icimden kiz gectiAlayım tahminleri![]()
Aiiyymaviss_34 kızlar herşey yolunda çok iyi geçti acayip duygulandım detaylı yazıcam size cinsiyet belli ama ben bilmiyorum yarın akşam öğreneceğiz
![]()
Onun o eliniii yeriiiiiimmmTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi
![]()
Amin inşallah canımKızlar valla yorumlarinizi okurken ağladım yaçok duygulandım ne temiz kalplisiniz hepiniz .ayrı ayrı cevap veremedim inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularimiza
![]()
40 dakikaa mıı ay harika yaTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi
![]()
Ankette erkekler öne geçmişAy bu arada kaç kız kaç erkek var ya ben kaçırdım hep valla benim başkanlığım anca bu kadar olur ahsjsj bi alıntılayın da düzenleyim çay içerken ya![]()
Bizimkiler tembel vallahi bak biz de oynasın diye karnıma beyin sarsıntısı yaşattık her usgdeAyahahahah evet bizimkini babam gordu ilk diyor ki anam sisko bızdıkbi de hic takla makla atmiyodu ikidir gittigimde, hep yattigi yerden el kol yapiyor paşa oglan
![]()
Kuzum seni biraz daha heyecanlandırayımCikinti hepsinde var da acisi iste onemlidik yukari erko asagi sarkik kiz
neyse anlamadiysan sorun yok
Aaaayy yarin buyuk parti
Bize detayli ultrason nasil bisiy onu da anlat ahahah