Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Teyzeleri çociime merhaba deyin 🥰🥰 7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi 😍 progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı 🙏 cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz 🥰🥰🌸 ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı 😍😍❤️🧿
Ah ah ahhh maşallahh subhanallah ponçiğimmmmm öyle mutlu oldum öyle huzurla doldum ki kendim haber almış kadar sevindim senin adına 😍🧿 Rabbim nazarlardan esirgesin, nasıl da güzel büyümüş serpilmiş narin bebek sağlıkla doğ annenin kollarına 🥹 ağlamak serbest miiiiğ

Teyzeleri çociime merhaba deyin 🥰🥰 7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi 😍 progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı 🙏 cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz 🥰🥰🌸 ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı 😍😍❤️🧿
Aman Allahımmm senin o elini yerimmmmm maşallah sana

Kankiim çok sevindim güzelce büyüsün inşallah 🥹🌸❤️🥰

Bana boynunun inceligi govdesi filan cok narin geldi kiz gibi hissettim ya🩷🩷🥰🥰 benimki cok tiknaz gozukuyodu mesela gecen hafta ahahahah onla kiyaslayarak boyle hissettim bilmiyorum☺️
Erkek cikarsa da BİLEMEDİM ULAN dicem söz🤣
Erkolar çok komik yaaaa tembel tembel yatmaktan şişmiş gibiler bayılıyorum ya😂

Bana erkek gibi geldi ya irice biraz ahsjs benim kız küçük geliyor 🤣🤣

Mrb kızlar 12+4 olduk bu gün kontrolle gittim cinsiyet bize hafta soyliycekler yorumlayan veya anlayan var mı ultrason kagidini lütfen 🌼😊
IMG_20250502_163119_1.webp

Onun o eliniii yeriiiiiimmm🥹🥹♥️♥️ maşallahhh🧿

40 dakikaa mıı ay harika ya😍😍 gözün aydın canım çok sevindim hep böyle güzel mutlu haberler al miniğinden💕

Ay bu arada kaç kız kaç erkek var ya ben kaçırdım hep valla benim başkanlığım anca bu kadar olur ahsjsj bi alıntılayın da düzenleyim çay içerken ya 🤣
Ankette erkekler öne geçmiş 😂😂

kızlar herkese iyi akşamlar güzel haberlerinize çok sevindim hepsi sağlıkla gelsin oğluşlar prensesler
Çok seviniyorum sizler için ben de geriden gelen annelerdenim sabırsızlanıyorum o haftalara gelmek için
Öğrenenler, bebişini görenler hepinizin gözü aydın🌸🌸🌸

Ayahahahah evet bizimkini babam gordu ilk diyor ki anam sisko bızdık 🤣🤣🤣 bi de hic takla makla atmiyodu ikidir gittigimde, hep yattigi yerden el kol yapiyor paşa oglan🧿🩵
Bizimkiler tembel vallahi bak biz de oynasın diye karnıma beyin sarsıntısı yaşattık her usgde 😂😂 bence benmkide erkek dkhdkdjd

Cikinti hepsinde var da acisi iste onemli🤣 dik yukari erko asagi sarkik kiz 🤣🤣 neyse anlamadiysan sorun yok☺️
Aaaayy yarin buyuk parti🩵🩵🩷🩷
Bize detayli ultrason nasil bisiy onu da anlat ahahah
Kuzum seni biraz daha heyecanlandırayım 😅 detaylı ultrasonda bağırsaklardan böbreklere kalbe kan akışına beyne iç dış tüm organlarını inceliyorlar 🥹

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim bu 11-14 hafta arası detaylı usg olmasına rağmen çok detaylı incelendi ve uzun sürdü 22.haftada gideceğimiz detaylı usg de böyle olacak şimdi kafa tası kemikleri burun ense göz kulak mesane herşeyi ölçtü 22.haftada da diğer iç organları kalp damar böbrek onları detaylı inceleyecekler. İnanılmaz güzel bir deneyim hepinizin bu detaylı usg ye gireceği günü heyecanla beklemenizi öneririm bana fragman gibi oldu önce karından baktı sonra da daha önceki risklerimden dolayı vajinal baktı, rahim ağzını ölçtü şuan için serklaj gerekmez dedi ama takip edelim gerekirse değerlendirilir dedi ama ucundan tuttu cihazı normal vajinal muayeneler gibi değil yani hiç rahatsız hissettirmedi. Detaylı böyleydi yani bilginize. Bu arada ikili test yapmaya gerek görmedi zaten pgtlisin dedi %98 sonuç demektir bizim için içimiz rahat şuanda da bir sorun görünmüyor arzu edersen fetal DNA yaptırırsın ama ona da gerek görmüyorum sende dedi durum budur sevgiler 😍

Back
X