Ahahahjah neyse azicik duragan olsunlar boyleBizimkiler tembel vallahi bak biz de oynasın diye karnıma beyin sarsıntısı yaşattık her usgdebence benmkide erkek dkhdkdjd

Seninki de erko ciksin kivooo gelecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahjah neyse azicik duragan olsunlar boyleBizimkiler tembel vallahi bak biz de oynasın diye karnıma beyin sarsıntısı yaşattık her usgdebence benmkide erkek dkhdkdjd
Ayyyyy nasil bir teknoloji bu allahimKuzum seni biraz daha heyecanlandırayımdetaylı ultrasonda bağırsaklardan böbreklere kalbe kan akışına beyne iç dış tüm organlarını inceliyorlar
![]()
Eşitledim kanki oy verdim qhwnwnAnkette erkekler öne geçmiş![]()
Benimde yarın bi oy verip dengeleri bozmam yokmu ahslsnsslmfEşitledim kanki oy verdim qhwnwn
Senin kiz basmana izin var askoBenimde yarın bi oy verip dengeleri bozmam yokmu ahslsnsslmf
Hsjdjdj dimi ya şanım yürüsünn ahsnds şaka maka cok merak ediyorum aslında hiçbir önemi yok hepsi evlat yesin annesi onları ama ne bileyim insan merak ediyorSenin kiz basmana izin var askosen muafsin
Bir yandan da o kadar alisiksin ki oglan cocugunaHsjdjdj dimi ya şanım yürüsünn ahsnds şaka maka cok merak ediyorum aslında hiçbir önemi yok hepsi evlat yesin annesi onları ama ne bileyim insan merak ediyor![]()
Valla tek elimle büyütürüm artık sjsjdjd keremin ilk zamanları allahım diyordum NAPICAM!?Bir yandan da o kadar alisiksin ki oglan cocugunahani hic zorlanmadan harika buyutursun erko cikarsa da
ama bir kiz cociki de tatman fena oomazdi, evdeki dengeler esitlenirdi ahdjdjdj
Gecen esim bir anda boyle dedi bana O UYUYUNCA NASİL GUVENİP UYUYCAZ BİZ DE ahahahaha. İyi dedim sen oturursun nobet tutarsin nefes aliyo mu diyeValla tek elimle büyütürüm artık sjsjdjd keremin ilk zamanları allahım diyordum NAPICAM!?verdiler elime al bak diye, annem o zamanlar kardeşimin hastalığı ile ilgileniyor gelemiyor, kayınvalidem calısıyor gelemiyor, kaldıkmı kero ben tek basımıza
nasi bakim ne gaz cıkarmasını bilirim ne alt açmasını ne bebe yıkamısım ne uyutmusm shsjdjdnd ama deneyimlenmek müthiş suan hiç onları düşünmüyorum hsmsndnd
Benm devamlı alarmım vardı 2 saatte bir bandjdjd kalkıp keremi kontrol ediyordum iyi mi diye. Asla yatarak emziremedim ya uyursam üstüne cıkarsam ya süt boğazına kaçar uykum oldugu için boğulursa die shdndnd gece bilmemkaçıncı uyanısımda ilk önce gider soguk su ile yüzümü yıkar ayılır öyle emzirirdimGecen esim bir anda boyle dedi bana O UYUYUNCA NASİL GUVENİP UYUYCAZ BİZ DE ahahahaha. İyi dedim sen oturursun nobet tutarsin nefes aliyo mu diyebak o kadar bilmiyoruz sjdjdjdjdjdjd. Hani teyzem bebelerini buyuturken hep yanindaydim ama yardimci rolde olmak kolaydi ajdjdjdj
Ayyy icim ferahladi kiz konussssBenm devamlı alarmım vardı 2 saatte bir bandjdjd kalkıp keremi kontrol ediyordum iyi mi diye. Asla yatarak emziremedim ya uyursam üstüne cıkarsam ya süt boğazına kaçar uykum oldugu için boğulursa die shdndnd gece bilmemkaçıncı uyanısımda ilk önce gider soguk su ile yüzümü yıkar ayılır öyle emzirirdimemzirmeyi doğru tutmayı bilmezdim kerem katılırdı ağlamaktan. Ama öğreniyorsun. Gerçekten
yeni doğum yapan bi arkadasm vardı ben onların gözünde ana proyduö şimdi pro max olcam tabi shdjdjd ağlıyo telefonda, ece bu cocugu emziremiyorum. İşe gitmeden koşa koşa ona gittim. Doşru pozisyonu yakaladık süt anası oldum
burda birbirimize hep destek olucaz aslında. Buranın güzelliği o
aynı anda aynı duyguları yaşayan büssğei güzel kadınız, bilen henüz bilmeyene destek olucak bizde yeni şeyler öğrenicez belki yeni annelerden
![]()
kıazz bi doğuralımm herşeyi anlatıcam shsndjdjdf amiiinnnAyyy icim ferahladi kiz konussssvalla yasayarak ogrenicez cogu seyi, ama akil akildan ustundur her teklife her oneriye sahsen acigim cok
yeter ki onlari guzelce mutlulukla buyutelim keyifleri herinde olsun hep onlarin
![]()
Ya ben ona cok inaniyorum anne nasil hissederse bebek de o mizacta oluyor resmen. Benim annemin gebeligi tum pozitifligine ragmen badireli gecmis malesef. Dogdugunda tek tek kucagima alip aglayarak parmaklarini saydim derkıazz bi doğuralımm herşeyi anlatıcam shsndjdjdf amiiinnntek istediğim sağlıklı olmaları ve evlerinde kendilerini mutlu hissetmeleri.güvende olmaları
![]()
Gözün aydın canım Allah nazardan saklasınTeyzeleri çociime merhaba deyin7.5cm olmuş 13+4 çıktı yağ de 3gün önde gidiyor doktor herşey gayet iyi bu gebeliğini sıkıntı olmadan tamamlayacaksın için rahat olsun dedi bu yorum benim için çok önemli ve kıymetliydi
progestan hapı fitil olarak günde 1 defa al 3 defa almana gerek yok dedi , progestan dexi kullanmana gerek yok dedi oxoparı da kes dedi ama bunları tabi kendi doktorumla da görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğim. Yani içim aşırı rahatladı
cinsiyet de %90 dediler zarfa koydular kâğıdı kardeşimde yarın akşam minik bir parti ile öğreneceğiz
ayy çok mutluyum çok güzel detaylı gördüm 40 dakika bebeğimi izledim bu harikaydı
![]()
Benim kesin fetal kızAy bu arada kaç kız kaç erkek var ya ben kaçırdım hep valla benim başkanlığım anca bu kadar olur ahsjsj bi alıntılayın da düzenleyim çay içerken ya![]()
Fetalle kesin kız şekerimAy bu arada kaç kız kaç erkek var ya ben kaçırdım hep valla benim başkanlığım anca bu kadar olur ahsjsj bi alıntılayın da düzenleyim çay içerken ya![]()
Ekleyeceğim balım
Hahshshs valla bende öyle değilim bebisim yani imkansız benim gamsız relax olmam nsjdjdjd kocam öyledir bak, üüfff en gamsızından dhdjdjd dünya yansa kocam yanmadıyaa sıkıntı yoktur shsjdjd ben öle değilim , genel olarak sadece bebişler nezdinde değil, ülke gündemi olsun, cocuklara yapılan her türlü dayak ve istismar olsun, her türlü eşitsizlik ve adaletsizlik, beni üzer, takarım ve malesef ki susamam shsndnd bigün hapse girceğimi düşünüyo eşim shdjdd nasip bilemeyikYa ben ona cok inaniyorum anne nasil hissederse bebek de o mizacta oluyor resmen. Benim annemin gebeligi tum pozitifligine ragmen badireli gecmis malesef. Dogdugunda tek tek kucagima alip aglayarak parmaklarini saydim dero yuzden bakiniz panik atak hastasiyim, anksiyete yuzunden senelerce terapi aldim
o yuzden istiyorjm ki ogluusum azicik gamsiz relax kaygisiz bir tip olsun, kendimi ikna etmeye calisiyorum hep her sey yolunda o gayet iyi filan dige yoksa heee gun oturur aglarim kalbi atiyo mu buyuyo mu diye
![]()