Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aminnn çiçeğim heyecanla bekliyoruz nasıl bir konseptle öğreneceksiniz 😍
Valla kardeşimle ev arkadaşı organize ediyor bir pasta bir balon olacak sanırım ama detayını ben de bilmiyorum 😀😀 ama şuan kimse bilmiyor kardeşime de süpriz olsun dedim zarfı arkadaşına verdim sonra kardeşim bozuldu 😂😂 o bozulunca arkadaşı da bakmamış yemeğe gitti bunlar garsondan pastaneye ve baloncuya resmi mesaj atıp telefondan sildirmiş 😂😂 yani şuan etrafımda kimse bilmiyor cinsiyeti herkese birden süpriz olacak 😂😂

Son düzenleme:
İyiyim ama bu kez de baş ağrım var :(
Baş ağrısı sende ara ara hep oluyor sanki burnun dalan tıkalı olabilir mi benim burnum tıkanınca biraz yapıyor çünkü baş ağrısı, biz de eve geldik dün gece şükür partiti evimde yapacağım bu akşam igelenler cinaşyet tahmini neyse ona göre renk giyerek gelecekler 😂😂

Baş ağrısı sende ara ara hep oluyor sanki burnun dalan tıkalı olabilir mi benim burnum tıkanınca biraz yapıyor çünkü baş ağrısı, biz de eve geldik dün gece şükür partiti evimde yapacağım bu akşam igelenler cinaşyet tahmini neyse ona göre renk giyerek gelecekler 😂😂
Ayy ne güzelll bu akşam belli oluyor yaniii
Evet kuşum burnum tıkalı oluyor deniz suyu alıcam eczaneden

Kızlar bu arada ben de iğnelerden mezun oldum 🙏 dün perinatolog progestan dex ve oksoparı artık kullanmana gerek yok bırakabilirsin dedi progesteronu da sadece gece fitil olarak tek sefer kullan yeterli dedi eve gelince ben de doktoruma yazdım raporu da paylaştım o da recep hocayı dinleyebiliriz progesteronla devam edelim 2-3 haftaya da görüşelim dedi 😍😍

Bende de gümüş suyu var bende ondan sıkıyorum çok iyi geliyor her gün kuruyor burnum çünkü , evet canım akşama belli olacak 😍
Gümüş suyu deyince aklıma geldi babam yapmıştı Antalyada bıraktım tüh
Bende de gümüş suyu var bende ondan sıkıyorum çok iyi geliyor her gün kuruyor burnum çünkü , evet canım akşama belli olacak 😍
Yaa kaç gibi belli olur bugün temizlik yapmak istiyorum dip köşe o saatte gelip bakayım buraya 🥰
Bu arada Türk kahvesi içiyorum günde 1 tane bazı günler 2 zararlı mı acaba sen içiyo musun balım

Gümüş suyu deyince aklıma geldi babam yapmıştı Antalyada bıraktım tüh

Yaa kaç gibi belli olur bugün temizlik yapmak istiyorum dip köşe o saatte gelip bakayım buraya 🥰
Bu arada Türk kahvesi içiyorum günde 1 tane bazı günler 2 zararlı mı acaba sen içiyo musun balım
Canım benim de babam yapıyor bende ondan kullanıyorum. Akşam 7-8 gibi anca toplanırız bebeğim sen rahat rahat yap işini. Bu arada ben kafeinsiz türk kahvesi içiyorum ama hergün içmiyorum ama kafeinsiz olduğu için istesem hergün de içebilirim ama zaten türk kahvesi porsiyonu küçük olduğu için normal de içsen bişey olmaz günlük 200mg kafein hakkımız var çünkü

Canım benim de babam yapıyor bende ondan kullanıyorum. Akşam 7-8 gibi anca toplanırız bebeğim sen rahat rahat yap işini. Bu arada ben kafeinsiz türk kahvesi içiyorum ama hergün içmiyorum ama kafeinsiz olduğu için istesem hergün de içebilirim ama zaten türk kahvesi porsiyonu küçük olduğu için normal de içsen bişey olmaz günlük 200mg kafein hakkımız var çünkü
Oh iyi o zaman zaten günde anca 1 o da başım ağrıdıkça şimdi içicem :(
Akşam 7 8 de burdayım o zaman gönlünden geçen olsun kız annesi mi erkek annesi mi olacaksın bakalım 🤩🤩

Herkese günaydın kızlar İstanbul'da hava limonata gibi 😍ben pikniğe kaçıyorum kafaya oksijen gitsin biraz 😂 herkese bulantisiz ağrısız sancısız mutlu haberler alacağı bir gün dilerim 😘
Kızlar benim bebişiminde cinsiyeti açıklandıııı. Erkek annesi olacakmışımmmm 🥰🥰🥰🥰🥰🙏😇
Çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun yavrunuz 🧿💕
kızlar 4-5 gündür hiç yazamadım müthiş bi grip geçiriyorum hapşırdıkça kasıklarıma batmaya basladı 15 haftalık olduk tedirgin oldum bugün doktora gidicem hem de bebişi göreyim içim rahatlasın doğru düzgün beslenemedim hiç inşallah bişey olmamıştır
Geçmiş olsun anne usulü tavuk suyuna çorba ve meyvelerden alacağınız c vitamini bol su için daha iyi olursunuz umarım 💐💕

Herkese günaydın kızlar İstanbul'da hava limonata gibi 😍ben pikniğe kaçıyorum kafaya oksijen gitsin biraz 😂 herkese bulantisiz ağrısız sancısız mutlu haberler alacağı bir gün dilerim 😘
ay gunler sonra havamiz guzellesti aynen ben de attim sokaga kendimi hemen🥰 evde hep kotuyum anam cocuk sokaklarda geze geze buyuyor🤣

Back
X