Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kardeşimle ev arkadaşı organize ediyor bir pasta bir balon olacak sanırım ama detayını ben de bilmiyorumAminnn çiçeğim heyecanla bekliyoruz nasıl bir konseptle öğreneceksiniz![]()
Günaydın canım asış sen nasılsın daha iyimisinGünaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah
Kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsinler![]()
Naz senin bebişin cinsiyet belli miyditebrikler gozunuz aydin saglikla dogsun insallah![]()
İyiyim ama bu kez de baş ağrım varGünaydın canım asış sen nasılsın daha iyimisin
Teşekkürmedwrim canım darısı herkesin başınaCanım yaa çok mutlu oldumsağlıkla kucağına aldığın günlerde gelsin inş
![]()
Baş ağrısı sende ara ara hep oluyor sanki burnun dalan tıkalı olabilir mi benim burnum tıkanınca biraz yapıyor çünkü baş ağrısı, biz de eve geldik dün gece şükür partiti evimde yapacağım bu akşam igelenler cinaşyet tahmini neyse ona göre renk giyerek geleceklerİyiyim ama bu kez de baş ağrım var![]()
Ayy ne güzelll bu akşam belli oluyor yaniiiBaş ağrısı sende ara ara hep oluyor sanki burnun dalan tıkalı olabilir mi benim burnum tıkanınca biraz yapıyor çünkü baş ağrısı, biz de eve geldik dün gece şükür partiti evimde yapacağım bu akşam igelenler cinaşyet tahmini neyse ona göre renk giyerek gelecekler![]()
Bende de gümüş suyu var bende ondan sıkıyorum çok iyi geliyor her gün kuruyor burnum çünkü , evet canım akşama belli olacakAyy ne güzelll bu akşam belli oluyor yaniii
Evet kuşum burnum tıkalı oluyor deniz suyu alıcam eczaneden
Yaa ben kaçırmışım bu detayı canım tebrik ederim cinsiyet belli olmuş ayy ne güzelBen de yokumdur muhtemelen
Yaş 29
sat 2 şubat
Doğum 9 Kasım
Cinsiyet kiz
Gümüş suyu deyince aklıma geldi babam yapmıştı Antalyada bıraktım tühBende de gümüş suyu var bende ondan sıkıyorum çok iyi geliyor her gün kuruyor burnum çünkü , evet canım akşama belli olacak![]()
Yaa kaç gibi belli olur bugün temizlik yapmak istiyorum dip köşe o saatte gelip bakayım burayaBende de gümüş suyu var bende ondan sıkıyorum çok iyi geliyor her gün kuruyor burnum çünkü , evet canım akşama belli olacak![]()
Canım benim de babam yapıyor bende ondan kullanıyorum. Akşam 7-8 gibi anca toplanırız bebeğim sen rahat rahat yap işini. Bu arada ben kafeinsiz türk kahvesi içiyorum ama hergün içmiyorum ama kafeinsiz olduğu için istesem hergün de içebilirim ama zaten türk kahvesi porsiyonu küçük olduğu için normal de içsen bişey olmaz günlük 200mg kafein hakkımız var çünküGümüş suyu deyince aklıma geldi babam yapmıştı Antalyada bıraktım tüh
Yaa kaç gibi belli olur bugün temizlik yapmak istiyorum dip köşe o saatte gelip bakayım buraya
Bu arada Türk kahvesi içiyorum günde 1 tane bazı günler 2 zararlı mı acaba sen içiyo musun balım
Oh iyi o zaman zaten günde anca 1 o da başım ağrıdıkça şimdi içicemCanım benim de babam yapıyor bende ondan kullanıyorum. Akşam 7-8 gibi anca toplanırız bebeğim sen rahat rahat yap işini. Bu arada ben kafeinsiz türk kahvesi içiyorum ama hergün içmiyorum ama kafeinsiz olduğu için istesem hergün de içebilirim ama zaten türk kahvesi porsiyonu küçük olduğu için normal de içsen bişey olmaz günlük 200mg kafein hakkımız var çünkü
Naz senin bebişin cinsiyet belli miydi
90 faiz kiz demisti canim 12+2 haftada ama yine bakariz bir daha ki kontrole dedi
Çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun yavrunuzKızlar benim bebişiminde cinsiyeti açıklandıııı. Erkek annesi olacakmışımmmm![]()
Geçmiş olsun anne usulü tavuk suyuna çorba ve meyvelerden alacağınız c vitamini bol su için daha iyi olursunuz umarımkızlar 4-5 gündür hiç yazamadım müthiş bi grip geçiriyorum hapşırdıkça kasıklarıma batmaya basladı 15 haftalık olduk tedirgin oldum bugün doktora gidicem hem de bebişi göreyim içim rahatlasın doğru düzgün beslenemedim hiç inşallah bişey olmamıştır
ay gunler sonra havamiz guzellesti aynen ben de attim sokaga kendimi hemenHerkese günaydın kızlar İstanbul'da hava limonata gibiben pikniğe kaçıyorum kafaya oksijen gitsin biraz
herkese bulantisiz ağrısız sancısız mutlu haberler alacağı bir gün dilerim
![]()
Anne karnında yürümeyi öğrenirler işteay gunler sonra havamiz guzellesti aynen ben de attim sokaga kendimi hemenevde hep kotuyum anam cocuk sokaklarda geze geze buyuyor
![]()