Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım hayırlı güzel haberler Rabbim gönlündeki nasip etsin insallahKııızzzlarrr güünayydınnn şöyle bi seda sayan gibisine giriş yapalım haftasonuna ahsnskdndbenim randevumm 12:20 ouyyy cok heyecanlıyım
![]()
Amiiin bebisiimmmGünaydın canım hayırlı güzel haberler Rabbim gönlündeki nasip etsin insallah![]()
Anammm o yolda git git bitmez şimdi kızAmiiin bebisiimmm10 gibi yola cıkacağız yolumuz uzun
![]()
Uyurum bebsm napim daha iyi kerem 7 de kalktı sağolsun uykm var zaten sjskdjdAnammm o yolda git git bitmez şimdi kız
Haydi Ecem ilk haberi senden alacağız heyecanla bekliyorumKııızzzlarrr güünayydınnn şöyle bi seda sayan gibisine giriş yapalım haftasonuna ahsnskdndbenim randevumm 12:20 ouyyy cok heyecanlıyım
![]()
Tebrik ederim canım erkeklerimiz çoğalıyor sağlıkla gelsin oğluşunKızlar benim bebişiminde cinsiyeti açıklandıııı. Erkek annesi olacakmışımmmm![]()
Kreşe mi gidiyor kız bu kadar erken kalkması ondan mıUyurum bebsm napim daha iyi kerem 7 de kalktı sağolsun uykm var zaten sjskdjd
Aminnn çiçeğim heyecanla bekliyoruz nasıl bir konseptle öğreneceksinizGünaydınnuzun zamandır bukadar mutlu uyandığımı hatırlamıyorum
içimde deli bir heyecan anlatılamaz bir mutluluk
hepimizin günü çok güzel geçsin çok çok gğzel geçsin mutlu haberlerle günümüz taçlansın
![]()
Gozunaydin canım sağlıkla gelsinKızlar benim bebişiminde cinsiyeti açıklandıııı. Erkek annesi olacakmışımmmm![]()
Geçmiş olsun canim bende biraz hasta gibiyim geniz akıntısı öksürük yapıyor geçmedi doktora soedumkızlar 4-5 gündür hiç yazamadım müthiş bi grip geçiriyorum hapşırdıkça kasıklarıma batmaya basladı 15 haftalık olduk tedirgin oldum bugün doktora gidicem hem de bebişi göreyim içim rahatlasın doğru düzgün beslenemedim hiç inşallah bişey olmamıştır
bende öyle yapacağını düşünüyorum ya zaten 4 gün oldu eczaneden tuzlu su aldık şırıngayla sağdan verip soldan çıkarmalı nazal yıkama yapabiliyorum bir tek yoksa nefes alamıycam fdgfdgGeçmiş olsun canim bende biraz hasta gibiyim geniz akıntısı öksürük yapıyor geçmedi doktora soedum
Doğal yollarla geçmesini dene ilaç veremem dedi
Ben de yokumdur muhtemelenEkleyeceğim balım![]()
Canım yaa çok mutlu oldumGünaydınnuzun zamandır bukadar mutlu uyandığımı hatırlamıyorum
içimde deli bir heyecan anlatılamaz bir mutluluk
hepimizin günü çok güzel geçsin çok çok gğzel geçsin mutlu haberlerle günümüz taçlansın
![]()
guzel haberlerlere donun insallahKııızzzlarrr güünayydınnn şöyle bi seda sayan gibisine giriş yapalım haftasonuna ahsnskdndbenim randevumm 12:20 ouyyy cok heyecanlıyım
![]()