Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
18 24 haftalar arası yapılıyor
Ben şanslıyım o konuda çünkü doktorum detaylı usg yapan tek doktor burda 😀
Aaa perinatologa gitmemiz lazim saniyodum ben onun icin, seninki oyle o zaman heee ne guzel denk gelmis bak😋
Kankim 18-24 arasi cok uzun bir aralik degil mi ya

Aaa perinatologa gitmemiz lazim saniyodum ben onun icin, seninki oyle o zaman heee ne guzel denk gelmis bak😋
Uzun kanka bana 18. Haftada gel dedi

Hee ahahaha tamam
Ay dur ben bu hafta sorayim onu da randevu alayim madem simdiden hesaplayip kacta git derse 🤓 ondan da korktum iyi mi burda sizin yazdiklarinizdan 😝😝
Ne yazdık kıız detaylıyla alakalı

Ya ben fetal yaptirdik is bitti gibi dusunmustum bebisin sagligi acisindan ahahahaha
Yok tektek organlarina bakiliyormus bilmem ne gozum korktu cok bisey cikarsa diye 😔😔
Ay yok korkacak bişey yok onda sağlıklıdır
Evet göz retinasına kadar bakılıyor 1 saat falan sürüyor belki daha uzun

Ay yok korkacak bişey yok onda sağlıklıdır
Evet göz retinasına kadar bakılıyor 1 saat falan sürüyor belki daha uzun
Ay ondan randevu bulunmuyor demek benim doktor 1 saatte 6 hasta filan bakiyodur ajdjjddk sipsak birisi🤓
Ayyyy annesi yesin onun retinasini oyyyy🤣🤣🩵🩵 ama stres oluruz bence olmaz miyiz kanki giderken bi

Ay ondan randevu bulunmuyor demek benim doktor 1 saatte 6 hasta filan bakiyodur ajdjjddk sipsak birisi🤓
Ayyyy annesi yesin onun retinasini oyyyy🤣🤣🩵🩵 ama stres oluruz bence olmaz miyiz kanki giderken bi
Olmayız yaaa Olma bak🤣

3 ay bitince bıraktırıyolar zaten
Yaa hayır, başta sadece folik asit kullanılıyor daha sonra verdiği multivitaminin içinde 400 mg folik asit yine oluyor. Bu defa sadece folik asit değil de multivitamib takviyesinin içinde oluyor. Benim öyle oldu en azından. Hiç bırakmadım folik asiti.

Yaa hayır, başta sadece folik asit kullanılıyor daha sonra verdiği multivitaminin içinde 400 mg folik asit yine oluyor. Bu defa sadece folik asit değil de multivitamib takviyesinin içinde oluyor. Benim öyle oldu en azından. Hiç bırakmadım folik asiti.
Benim de o sekilde canim

Aaa beyaz mı hayatının hatası ahaja benim ahşap 20 yıl toz alma görünmez 🤣
Bende de ahşap ama 3güne belli oluyor kız şanslısın 😄😄
Keşke olsa ya aynı sorunun cevabını merak ediyorum
Uygulaması yok diye biliyorum canım
Kız benimki niye böyle yaptı ya ne güzel iki haftada gidiyodum kendime dkfndkdjjdjd
Sana zararlı falan demedi mi usg için
Benim doktorum da asla zararlı demiyor canım ben asla inanmıyorum zararlı olduğuna
Ahahaha ay bilmem asko, hatta soyle dedi istiyosan gel her gun bakarim bana hava hos🤣 int de ben de baktim acikcasi bunu merak edip, hicbir zarari yok diyor anlamadim bu gorus ayriligi niye doktorlar arasindaki
Bencede yok zararı 15te1 iyidir candır 😍
Ayyy detayli icin randevu cok zor bulunuyor dedi gecen bir arkadasimiz, simdiden al randevunu filan dedi gerildim bi an🤣kacinci hafta gidicez ona ? Doktora ins unutmam sorarim bakalim kimi onerecek vs.
Bana hala ikinci tr prensesligi yuklenmedi tam olarak 😭😭😭
Ben en son gittiğimde 1ay önceden randevunuzu alın istediğiniz tarih ve saate bulmak istiyorsanız dedi asistanı o kadar yoğunduki birimiz çıkıyor diğerimiz giriyor
18 24 haftalar arası yapılıyor
Ben şanslıyım o konuda çünkü doktorum detaylı usg yapan tek doktor burda 😀
Aa senin doktorun perinatologmu ne şanslısın kız
Ben de öyle biliyorum canım genellikle doktorlar perinatoloğa yönlendiriyorlar burda detaylı için onların uzmanlık alanı çünkü bu olay bana 22.haftada gel dedi

Benim de kullandığım vitaminin içinde var folik asit

Bende de ahşap ama 3güne belli oluyor kız şanslısın 😄😄

Uygulaması yok diye biliyorum canım

Benim doktorum da asla zararlı demiyor canım ben asla inanmıyorum zararlı olduğuna

Bencede yok zararı 15te1 iyidir candır 😍

Ben en son gittiğimde 1ay önceden randevunuzu alın istediğiniz tarih ve saate bulmak istiyorsanız dedi asistanı o kadar yoğunduki birimiz çıkıyor diğerimiz giriyor

Aa senin doktorun perinatologmu ne şanslısın kız

Ben de öyle biliyorum canım genellikle doktorlar perinatoloğa yönlendiriyorlar burda detaylı için onların uzmanlık alanı çünkü bu olay bana 22.haftada gel dedi
evet iki haftada bire bile zor alistim inan su an kurtlaniyorum mesela🤣🤣 son uc filan diye kendimi motive etmehe calisiyorum skdjjf
Ya evet bana iste gecen o arkadas dedi simdiden kendi perinatologumun ismini veriyim de al diye oylelikle anladim zor bulundugunu. Baksana bi saat muayene mi olur anam ameliyat gibi 🤣

Back
X