Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Akşamüstü bir uyumuşum 2 saat ohh ne iyi geldi tuvaletim gelmezse uyanmazdım valla bu hafta benim tuvalete gidişlerim acayip sıklaştı suyu hep aynı oranda içiyorum aslında rahim yıları doğru çıktığı için baskı mı yapıyor anlamadım 😂 yoruldum wcye gitmekten hdjshsjs

Valla çok korkunç djjddk yorulmak eylemini zihinlerinden silerek geliyorlar dünyaya
Bugun aksam yemekte aksi gibi oyle bi masaya oturmusuz allahim sagli sollu benek cocuk kafamiz tuttu. Kizlar ciyak ciyakkkk 🤣oglanlar restoranin icinde bile sanki haydut🤣 ayyyyy allah selamet versin her gun uslu bi oglum olsun diye dua ediyorum allaha ahshdjd

Evet canım elenatal2 kullanıyorum doğru hatırladın 😂 içinde yok yok maşallah kafam kadar bir hap 😂😂
Ben bu haftaya kadar hep 1 kullandım yarın 2ye geçicem çok heyecanlıyım sınıf atlamış gibi hissediyorum djjdjs birle ikinin boyutları aynı mı, ben bunu içerken bi kere boğazımda kaldı çok korkuyorum zaten içerken 🤣

Yaa hayır, başta sadece folik asit kullanılıyor daha sonra verdiği multivitaminin içinde 400 mg folik asit yine oluyor. Bu defa sadece folik asit değil de multivitamib takviyesinin içinde oluyor. Benim öyle oldu en azından. Hiç bırakmadım folik asiti.
Bana bırak dedi vitamin de vermedi iki doktora sordum hatta ikisi de gerek yok dedi
Salı günü tekrar sorayım bunu

Bugun aksam yemekte aksi gibi oyle bi masaya oturmusuz allahim sagli sollu benek cocuk kafamiz tuttu. Kizlar ciyak ciyakkkk 🤣oglanlar restoranin icinde bile sanki haydut🤣 ayyyyy allah selamet versin her gun uslu bi oglum olsun diye dua ediyorum allaha ahshdjd
Ben en son uslu çocuğu kendi çocukluğumda görmüştüm bacım fjjsksdj

evet iki haftada bire bile zor alistim inan su an kurtlaniyorum mesela🤣🤣 son uc filan diye kendimi motive etmehe calisiyorum skdjjf
Ya evet bana iste gecen o arkadas dedi simdiden kendi perinatologumun ismini veriyim de al diye oylelikle anladim zor bulundugunu. Baksana bi saat muayene mi olur anam ameliyat gibi 🤣
Evet çok detaylı ben 13.haftada gittim ona rağmen 40dk baktı canım benim gittiğim isim de duayenlerden doktoruna danış istersen Prof.Dr.Recep Has fikrini sorarsın aklımda bulunsun Çapanın profu bir de Atıl Yüksel var prof ikisi de karşılıklı zaten muayenehanesi ikisi de efso isimler

Ben bu haftaya kadar hep 1 kullandım yarın 2ye geçicem çok heyecanlıyım sınıf atlamış gibi hissediyorum djjdjs birle ikinin boyutları aynı mı, ben bunu içerken bi kere boğazımda kaldı çok korkuyorum zaten içerken 🤣
Ay onun1 i kafam kadar yaaaaaa iki sene filan ictim hamile ha kalirim ha kalicam diye🤣

Bana bırak dedi vitamin de vermedi iki doktora sordum hatta ikisi de gerek yok dedi
Salı günü tekrar sorayım bunu
Artık benim kendi doktorum da bana 2-3 hafta sonra görüşelim dedi ben de dayanmaya çalışıyorum şuan kendi doktoruma en son 22 nisansa gitmiştim ama 2 mayısta perinatologda gördüm zaten şimdi 2haftansonra giderim ondan 1 hafta sonra da kontrole gidip seyahat izni isteyeceğim eğer verirse Geliboluya gideceğiz annemle babam çok yanlız kaldı biraz da orda takılırım bayrama kadar diye düşündüm nasılsa kontrol süreleri uzadı

Evet çok detaylı ben 13.haftada gittim ona rağmen 40dk baktı canım benim gittiğim isim de duayenlerden doktoruna danış istersen Prof.Dr.Recep Has fikrini sorarsın aklımda bulunsun Çapanın profu bir de Atıl Yüksel var prof ikisi de karşılıklı zaten muayenehanesi ikisi de efso isimler
Aaa tamam canikom cok sagol aklimda bulunsun ss aldim mesajini 🙏🏼 bakalim doktorum da belki bu isimlerden birini onerir

Artık benim kendi doktorum da bana 2-3 hafta sonra görüşelim dedi ben de dayanmaya çalışıyorum şuan kendi doktoruma en son 22 nisansa gitmiştim ama 2 mayısta perinatologda gördüm zaten şimdi 2haftansonra giderim ondan 1 hafta sonra da kontrole gidip seyahat izni isteyeceğim eğer verirse Geliboluya gideceğiz annemle babam çok yanlız kaldı biraz da orda takılırım bayrama kadar diye düşündüm nasılsa kontrol süreleri uzadı
Ben de haziranın başında gidicem önce doktordan izin almam lazım

Sana iyi olur değişiklik kuzum ya çok bunaldım evet haftalardır
İğneleri de bıraktım ya artık eşim çok gerildi öncekilerden dolayı sanıyor ki ilaçları bırakırsam olumsuz bişey olur bir de onu yatıştırmaya çalıştım neyseki zor da olsa ikna oldu ben de kurtuldum bu iğne işinden bazı doktorlar oksoparı sonuna kadar kullandırıyor ilkten bana da öyle demişti kendi doktorum ama perinatolog da bu pıhtılaşma değeri ile bebeğine hiçbişey olmaz oksoparı artık kullanmana gerek yok oksopar turmayacak bu çocuğu içerde dedi ben de kendi doktorum onay verince bıraktım şimdi takipteyim biraz da tetikte tabi 🤷‍♀️

İğneleri de bıraktım ya artık eşim çok gerildi öncekilerden dolayı sanıyor ki ilaçları bırakırsam olumsuz bişey olur bir de onu yatıştırmaya çalıştım neyseki zor da olsa ikna oldu ben de kurtuldum bu iğne işinden bazı doktorlar oksoparı sonuna kadar kullandırıyor ilkten bana da öyle demişti kendi doktorum ama perinatolog da bu pıhtılaşma değeri ile bebeğine hiçbişey olmaz oksoparı artık kullanmana gerek yok oksopar turmayacak bu çocuğu içerde dedi ben de kendi doktorum onay verince bıraktım şimdi takipteyim biraz da tetikte tabi 🤷‍♀️
Var ya oksapar hakkında bişey diyemem çünkü bana ne test yaptı ne bişey kullan dedi kullanıyorum bırak derse bırakırım. Bişey olmaz rahat ol kuzum ya Allaha emanet hepsi

Bisey diyim mi seninki gibi bir gecmisim yok, pihtilasma bakilmadi hic ama olmadigini kabul ederek yola ciktik doktorum baktirmadi yani, yine de oksapari kestigimiz iki uc gun ilk uykularimiz kacti kari koca, sonradan itiraf ettik birbirimize🥹 o bebegi hayatta tutan seymis gibi dusunuyoruz iste istemsizce. Esinin panigini anliyorum o yuzden. Dex igneyi birakinca da ayni huzursuzlugum oldu bir iki gun icten ice

Back
X