Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kesin yapacağız dedi ileri haftalarda plasenta delinme ihtimali daha yüksek dedi serklaj sırasında ben bekleyelim dedim.her şeyi yaptım sağlıklı olsun diye bunu da yaparım 🥰
Ay nelere katlaniyoruz hakikaten buna sukur sifa olsun bebegime diyip olursun onu da allahin izniyle canim🙏🏼cozumsuz dert vermesin ☺️

Günaydın kızlar bugün Fetal sonucum büyük ihtimalle çıkacak yüreğim ağzımda bekliyorum.😬Bütün gece rüyamda fetalle ilgili şeyler gördüm
İnşallah sağlıklıdır bebeğim korkuyorumm :bicak:
Canımm günaydın ben de seninle beraber heyecanla bekliyorum sonucu 😍😍 sonuç temiz çıkacak ona eminim bakalım kız mı erkek mi ben onu merak ediyorum 🤩🤩 o haftasonu çıkmıştır bence sen darla doktorunu 😀😀

Pıhtılaşmaya tıbbı genetikte baktırmıştım ben şehir hastanesinde 3 haftada çikti, pozitif gelirse hematolojiye yönlendiriyor. Bana hamilelikte yüksek dozda sulandırıcı başlanması gerektiğine dair bir rapor verdi. Şu an 4000lik sabah akşam vuruyorum üsttüne hap 150 lik kullanıyorum. Her yerim mosmor 😂 doğumdan sonra da 3 ay devam dedi 😂
Benim de 4000lik akşam vuruyorum 1 tane. Evet maalesef bazen benim de morarıyo acıyo hatta kanıyo ama risk almak istemediğim için kullancam doğuma kadar ben de 🥲

Canımm günaydın ben de seninle beraber heyecanla bekliyorum sonucu 😍😍 sonuç temiz çıkacak ona eminim bakalım kız mı erkek mi ben onu merak ediyorum 🤩🤩 o haftasonu çıkmıştır bence sen darla doktorunu 😀😀
Teşekkür ederim desteğin için biraz daha geçsin zaman olmazsa arayıp soracağım.

Evet öncesinde yapılması gerekiyomuş. Doktorum bana neden yaptırmadı bilmiyorum. Şimdi risk almamak için doğuma kadar kullancam
hamileyken bakılamıyormuymuş? artık doktorlar önlem amaçlı herkese kullandırıyor sanırım kan sulandırıcı iğneleri

Günaydın kızlar bugün Fetal sonucum büyük ihtimalle çıkacak yüreğim ağzımda bekliyorum.😬Bütün gece rüyamda fetalle ilgili şeyler gördüm
Benim iki gündür yüzüme bakılmıyor ya. Önceki akşam tansiyonum 7/4 e düştü. Dün de gece boyunca kustum hala çok kötüyüm. Bilmiyorum stresten mi üşüdüm mü zehirlendim mi… İnşallah güzel haber alırız.

Ayyyyyy heyecanını paylaşıyorum şuaannnnn öğleden sonrasına haber bekleeee :anneadayı:
İnsan çok kafaya taktığı için sürekli rüyalar görüyor ama hiiiç korkma gönlün ferah olsun bebeğin turp gibi. Cinsiyeti için heyecanlannnnnnnn :anne:

hamileyken bakılamıyormuymuş? artık doktorlar önlem amaçlı herkese kullandırıyor sanırım kan sulandırıcı iğneleri
Ankara'da ki doktorum doğuma kadar öneriyoruz biz ama istemezsen test yaptır ona göre konuşalım dedi. Yaşadığım şehirde devam ettiğim doktorum da şu an kan sulandırıcı ilaçlar kullandığım için testin doğru sonuç vermeyeceğini söyledi. Normal çıksa bile sonuca güvenebilir miyiz risk alabilir misin bundan sonra en güvenlisi iğneye devam etmek dedi. Tabi bu risk olayını duyunca akan sular durdu bende o nedenle devam etcem gibi görünüyo canım sana en başta yapılması çok iyi olmuş

Benim iki gündür yüzüme bakılmıyor ya. Önceki akşam tansiyonum 7/4 e düştü. Dün de gece boyunca kustum hala çok kötüyüm. Bilmiyorum stresten mi üşüdüm mü zehirlendim mi… İnşallah güzel haber alırız.
Kuşum stresten oluyor yaaa benim de tansiyonum oynuyordu devamlı. Ama hiç streslik bir durum yokmuş, bebeklerimiz bu kadar büyüdüğüne göre zaten sağlıklı olduğu belliydi aslında. ben cinsiyetleri merak ediyorummm tüm gün burda beklicem haberlerinizi :D

Ankara'da ki doktorum doğuma kadar öneriyoruz biz ama istemezsen test yaptır ona göre konuşalım dedi. Yaşadığım şehirde devam ettiğim doktorum da şu an kan sulandırıcı ilaçlar kullandığım için testin doğru sonuç vermeyeceğini söyledi. Normal çıksa bile sonuca güvenebilir miyiz risk alabilir misin bundan sonra en güvenlisi iğneye devam etmek dedi. Tabi bu risk olayını duyunca akan sular durdu bende o nedenle devam etcem gibi görünüyo canım sana en başta yapılması çok iyi olmuş
bebeğe bir zararı yok neticede risk almaktansa kullanmak tabiki daha iyi canım sadece sana zorluğu olur ama olsun be analık halledilir dimi 😊

Nub teorisine uygun mu sizce cinsiyet nedir kızlar
IMG_20250505_094812.webp

Back
X