Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
bnde hap kullanıyorum ecoprin. banada gazi üniversitesinde genç araştırmacı bir doktor. yapılan son araştırmalar plesantaya zarar verebilceğini söylüyor falan dedi. korktm 1 haftadr kullanmıyorum, şimdi de pıhtı atar mı diye korkuyorum :( iki arada kaldım
Canım o belki milyonda bir ihtimaldir, ama ilacı kullanmayınca pıhtının bebeğe vereceği zarar maalesef çok büyük.. o yüzden kâr zarar hesabına göre ilerle bence. Çevremdeki neredeyse herkes kullandı ve sağlıkla bebeğini kucakladı. Belki kullanmasaydı kaybedecekti allah muhafaza..

bnde hap kullanıyorum ecoprin. banada gazi üniversitesinde genç araştırmacı bir doktor. yapılan son araştırmalar plesantaya zarar verebilceğini söylüyor falan dedi. korktm 1 haftadr kullanmıyorum, şimdi de pıhtı atar mı diye korkuyorum :( iki arada kaldım
Doktor önerisi ile mi bıraktın canım?

Canım o belki milyonda bir ihtimaldir, ama ilacı kullanmayınca pıhtının bebeğe vereceği zarar maalesef çok büyük.. o yüzden kâr zarar hesabına göre ilerle bence. Çevremdeki neredeyse herkes kullandı ve sağlıkla bebeğini kucakladı. Belki kullanmasaydı kaybedecekti allah muhafaza..
doğru söylüyorsun şimdi bunun korkusu sardı akşam eve gidip hemen içemem lazım :)

Doktor önerisi ile mi bıraktın canım?
farklı sebeplerden başka doktorlara gitmiştim, biri erken başlamışsın dedi, biri cevaplayamadı başka doktora sordu devam etsn demiş. biri 12. haftada bırakırsın demiştti. kafam allak bullak oldu keşke öncesnde bununla ilgili test yaptırsaymışız :(

bende hem iyne hem ilac kullaniyorum insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize. bende morarmazdi 1 ,2 morluk olmustu simdiye kadar. simdi neyi duzgun yapmiyorum anlamiyorum fazla morarmam oldu
Ara ara benim de morarıyor. Sanırım iğneyi tutuş açısıyla ilgili olabilir. Dik tutmak gerekiyor ben öce biraz etimi sıkıp iğneyi dik açıyla yavaşça batırıyorum sonra sıktığım yeri serbest bırakıp yavaş yavaş enjekte ediyorum. Bu şekilde daha iyi oluyo

Aa gerçekten mi canım sıkıldı şimdi yine ya yapsak ayrı korku yapmasak ayrı korku. Artık sağlıkla kucağımıza alsaydık bi :110:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız?

Kızlar günaydın bu aspirin ve iğneyi herkes kullanıyor,benim ilk hamileliğim olduğu için anlayamadım.Herkese önlem amaçlı verilen bir şeyler mi ?

devam etmek daha mantıklı duruyor :)
10. Haftada bıraktıracaktı doktorum iğneyi 12. Haftamda daha önce düşüğün vardı dimi dedi evet dedim o zaman doğuma kadar devam dedi.

Kızlar günaydın bu aspirin ve iğneyi herkes kullanıyor,benim ilk hamileliğim olduğu için anlayamadım.Herkese önlem amaçlı verilen bir şeyler mi ?
Genellikle gebelik kayıpları olanlara veriliyor daha önce düşük yapmış yada pıhtılaşma sorunu olan gebelere veriliyor. Pıhtılaşma olması direkt bebeği etkileyen bişey o yüzden çoğu doktor da önlem amaçlı veriyor.

Genellikle gebelik kayıpları olanlara veriliyor daha önce düşük yapmış yada pıhtılaşma sorunu olan gebelere veriliyor. Pıhtılaşma olması direkt bebeği etkileyen bişey o yüzden çoğu doktor da önlem amaçlı veriyor.
Doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti,sanki grupta herkes hemen hemen kullanıyor gibi .

Back
X