Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Mesela su an etegimden park diye cekistirse kahrolurum goturemesem ama olmamak lazim iste ne var di mi yani bize hic mi hayir denmedi sanki buyutulurken😬🥲babalar artik carpi 10 performans mecbur jsdjfjf
Bak benimki su an toplantidan cikti yanaginda telefon, bi yandan bulasik mak yerlestiriyor 🤣🤣 gercek bir ev beyfendisi oldu artik ajajajajaja
Galiba doğurduktan sonra seyit onbaşı gücü geliyor kadınlara. eminim park diye çekiştirmese bile sen dersin çocuğum bi hava alsın dışarı çıkarayım diye :D
Senin koca varya harbi ev beyefendisi oldu maşallah subhanallah doğumdan sonra da aynı performansı bekliyoruzzz ahhahjhhaah

Galiba doğurduktan sonra seyit onbaşı gücü geliyor kadınlara. eminim park diye çekiştirmese bile sen dersin çocuğum bi hava alsın dışarı çıkarayım diye :D
Senin koca varya harbi ev beyefendisi oldu maşallah subhanallah doğumdan sonra da aynı performansı bekliyoruzzz ahhahjhhaah
Dedim ki mutfak onlugu alayim mi sana super dad filan yazdiririm onune ahahahsjsjs
Bozuldu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay dogurunca kat be katini bekliyorum adam insallah ofise donmeye karar vermez ya benim yuzumden ajdjdjdj
Hos o zaman ben de onla bir giderim ofise ahdjdjdjdjd

Dedim ki mutfak onlugu alayim mi sana super dad filan yazdiririm onune ahahahsjsjs
Bozuldu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay dogurunca kat be katini bekliyorum adam insallah ofise donmeye karar vermez ya benim yuzumden ajdjdjdj
Hos o zaman ben de onla bir giderim ofise ahdjdjdjdjd
bebeği gördükten sonra hayatta bırakıpta bi yere gitmez :D benimki de kafaya koymuş 1 ay izne ayrılacakmış kızı doğunca ahjhjhhhh
akşama kadar başında oturur izler şerbetli kocam :D

Benim iki gündür yüzüme bakılmıyor ya. Önceki akşam tansiyonum 7/4 e düştü. Dün de gece boyunca kustum hala çok kötüyüm. Bilmiyorum stresten mi üşüdüm mü zehirlendim mi… İnşallah güzel haber alırız.

Ayyyyyy heyecanını paylaşıyorum şuaannnnn öğleden sonrasına haber bekleeee :anneadayı:
İnsan çok kafaya taktığı için sürekli rüyalar görüyor ama hiiiç korkma gönlün ferah olsun bebeğin turp gibi. Cinsiyeti için heyecanlannnnnnnn :anne:
Daha sonucum gelmedi kızlar ya. Aradım bakıp dönecekler ama bugün çıkmadıysa yarın veya yarından sonra kesin gelir dediler. Bekliyorum daha. :anne:

Kiz hep bunu dusunuyorum hele o ayilip nayildigim bulantidan geberdigim donemde napardim hani kenarda bi bebem daha olsaydi diye🥹🥹 ah analik iste belki de bizim kadar ayilip bayilamadilar bile o bile luks geldi onlara😭
Valla ayılıp bayılsanda 7 bucukta kalkıp onla bir, o mideni bulanrıan yumurtauo haslıyosun🤣🤣

Yaa bugün benim de başık ağrıyor neden kii gözümü açıp bilgisayara bakamıyorum o derece yanii 😔😔
Dun ben oyleydim iste esime dedim ki sokakta ONUMU GOREMIYOMMMM ahahahahah kor olucakmisim gibi gozume vurdu hani otomatik pilotta yurudum otoparka🤣🤣 parol hafifletti ama ilik duslar mi almadim mentoller mi surmedim

Daha sonucum gelmedi kızlar ya. Aradım bakıp dönecekler ama bugün çıkmadıysa yarın veya yarından sonra kesin gelir dediler. Bekliyorum daha. :anne:
Pazartesi günleri en çok sonuç alınan günmüş. bu akşam saatlerinde sonucun gelecekkkkkk, en kötü yarın sabah bilgilendirirler seni az daha dayannn:KK15:

Ayyy harika annen mi dikiyor🩵 benim de kayinvalidem istese abiye bile dikmisligi var gorumceme de eli degmesi lazim 🤣🤣 isteyene kdar verir parasini al kizim kendine der jsjdjddj
Aynen kuzum anneme siparişleri verdim ahajs müslin kumaş keten vs aldı Antalya sıcağı başka türlü çekilmez yoksa 😀

Back
X