- 28 Mart 2025
- 351
- 218
- 18
- 37
Migrenin mi var doktor hamilelikte migren tavan yapar demiştiDun parolla hallettim ama bugun yine basim agriyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Migrenin mi var doktor hamilelikte migren tavan yapar demiştiDun parolla hallettim ama bugun yine basim agriyor ya![]()
Yok ya aksine bas agrisi ne bilmemMigrenin mi var doktor hamilelikte migren tavan yapar demişti![]()
Birde o krem demiştin onu göğse sürüyormusnDun parolla hallettim ama bugun yine basim agriyor ya![]()
Hahshshdhd at kııızzzzzAşkitoooom bekle beni akşam seni öpeceyimmm diye mesaj atammm ahahahhahhaahh
Evet, karin kalca omuz gogus catlayabilecek her yere surulebilir diyorBirde o krem demiştin onu göğse sürüyormusn
Ben hala her aksam iciyorum ilacimi canim, komple birakmaya cesaret edemedimKızlar selamm çoğunuz öğrenmiş cinsiyetleri çok sevindimresmen kızlar önde gidiyor ya
hepiniz iyisinizdir inşallah, ben giremedim uzun zamandır biraz koşturmalıydı bu ara. Bulantı hapını 2 gün içmedim dün bütün gün kustum yine. 3. Aya da giriyorum artık sanırım 4 e kadar sürecek bu hamileliğimde de.
neyse sağlıklı olsunlarda artık en azından hap tutuyor
Benim de yarın kontrolüm var bakalım doktor 8+6 da erkek Galiba demişti çok çok erken bir tahmin yaparakpek ciddiye almadım ama yarın ki artık kesine yakın olur gibi diye düşünüyorum. Ben erkek hissediyorum ama bakalım.
Birde 3 hafta oldu doktora gideli biraz da merak ediyorum nasıl olmuş bebiş büyümüş mü elleri kolları nasıl insan merak ediyor artık![]()
Kutusunu atmamisim bak tam cekip gostereyimBirde o krem demiştin onu göğse sürüyormusn
Ya bende deniyim dedim iki dışarı çıktım falan bi gereksiz özgüven geldiBen hala her aksam iciyorum ilacimi canim, komple birakmaya cesaret edemedimkorkuyorum ajahah
Cok olmus doktora gitmeyeli evet, yarin git de kocaman olmus bebisini gor bakalimbelki cinsiyet de kesinlesmistir
![]()
Ayy poponuza da sürün kızlar eğer sürmediyseniz.Kutusunu atmamisim bak tam cekip gostereyim
Eki Görüntüle 3587156
Benim ergenlikten kalma oyle hali hazirda, o yuzden gobege surdugum kadar totoya da suruyorumAyy poponuza da sürün kızlar eğer sürmediyseniz.
Ben çünkü kızımda öyle bi hata yapmıştım unutmuştum. Resmen popom kedi tırmalamış gibiydi![]()
aaaaa keske daha once kesfetseydiler bu tansiyon dusurme olayini yaYa bende deniyim dedim iki dışarı çıktım falan bi gereksiz özgüven geldiağzımın payını aldım dün çok güzel bi şekilde bir daha noo bırakmam herhalde
Ay bide bir iştahım gitti 2 gün resmen ilaç yemek yediriyormuş bana onu da anlamış oldum.
Bu arada ilacımı da değiştirttirdim doktora hastane verilen hap benim tansiyonumu düşürüyormuş meğerse değiştirince gözüm açıldı resmen 9-6 gidiyordu hep tansiyonum.
Evettt çok merak ediyorum artık büyümüştür inşallah sorunsuz şekilde görürüz bebişii![]()
AlllahımmmmCassiope Müslin Kız Bebek Fırfır Desen 10
Ayyy kızlar şuna bakınbu markayı hiç görmemiştim yaaa ama bayıldıııımmm
kızçem kesinleşince allcammm
![]()
Burun tıkanıklığın var mı peki canım benim de son günlerde inanılmaz başım ağrıyo ve sonra farkediyorum ki burnum tıkalı başım bu nedenle ağrıyoYok ya aksine bas agrisi ne bilmemhamilelikte cok olmaya basladi ama
Ayyy harikaaaaaagCassiope Müslin Kız Bebek Fırfır Desen 10
Ayyy kızlar şuna bakınbu markayı hiç görmemiştim yaaa ama bayıldıııımmm
kızçem kesinleşince allcammm
![]()
Mağazada erkrğide var askitommAyyy harikaaaaaagbayildim
Ahshdjhdjdjd sakin ol kızzz shdkdjdkkdAlllahımmmmkocam mağazadan sürükleyerek zorla çıkardı elim kolum dolu djdkd her gördüğümü alasım geliyor batıcaz bu gidişle
![]()
O da hep var hatta benim burnum da kaniyor basindan beri ara araBurun tıkanıklığın var mı peki canım benim de son günlerde inanılmaz başım ağrıyo ve sonra farkediyorum ki burnum tıkalı başım bu nedenle ağrıyo
BakayimmmmMağazada erkrğide var askitommcok sevdiim