Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
canım bende ne yazıkkı 8. Haftadan beri kanama alanı ile mücadele ediyorum. Bir hafta lekelenme yaşadım sonra 4-5 gün geçti tekrar başlamıştı. 2 gündür yine yok. Sabah akşam progestan fitil ve bol dinlenme, bol su iç. Ilık duş. Sıcak değil.
Ben bunlara dikkat ediyorum.
Sende 13 haftalık olmuşsun artık korkma belki hemen geçecek.
Karnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyor :( kırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum

Benim kocaya ikinci çocuktan bahsedince dur hele bunu bi doğur bakalım istiyor musun ikinciyi deyip benle dalga geçerdi. Kız istiyordu o. Şimdi telefonla haber verince dedim ki pat diye öğrendik hiç egzantrik olaylara girişmedik. diyor ki İKİNCİDE YAPARIZ ARTIK. Kız istediği için hemen beyni ikinciyi planlamaya başladı uyanığın🤣🤣🤣
Kocanin kafa kocaminkiyle ayni cikti ahsjdjdjd
Merak etme yarin baslar aslan oglum kocum diye sevmeye🤣🤣 asiri hizli adapte oluyorlar…
Gecen gun telefonda konustugu arkadaslarindan birine ERKEK ADAMİN ERKEK OGLU OLUR geyigini bile yaptiginasahit oldum ahsjdjdjdjdjdjd
Konusmayi bitirdi diyorum ki sen hayirdir ya🤣🤣

Karnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyor :( kırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum

Canım burda bir arkadaşın çok aşırı olmuştu kanaması ama şuan bebek de kendide iyi. Evet çok zor , ama sakin kal inan bu süreçte yaşadığımız stres daha zararlı

Kızlar baş ağrısına çözüm bulan oldu mu? Parol bende hiç etki göstermiyor. Bütün gün başım ağrıdı ve hâlâ ağrıyor muhtemelen fetal dna yı çok stres yaptım o da çıkmadı ağrıyla kaldım

Kızlar baş ağrısına çözüm bulan oldu mu? Parol bende hiç etki göstermiyor. Bütün gün başım ağrıdı ve hâlâ ağrıyor muhtemelen fetal dna yı çok stres yaptım o da çıkmadı ağrıyla kaldım
Parol dun calisti bende🙏🏼 ama magnezyum yazdiricam carsamba, surekli leblebi gibi parol icemem yani 🤣🤣
Yavrum stres yapma tabiki saglikli gelecek allahim izniye

Kızlar ya az önce araba kullanırken kırmızı ışıktı Beni bir hapşırık tuttu. Ama her hapşırdığımda rahmim nasıl kasıldı ve acıdı anlatamam. Sanki burda okumuştum yaşandı galiba bunlar da değil mi, bir şey olmuyor yani?

Parol dun calisti bende🙏🏼 ama magnezyum yazdiricam carsamba, surekli leblebi gibi parol icemem yani 🤣🤣
Yavrum stres yapma tabiki saglikli gelecek allahim izniye
Ben magnezyum içiyorum da o da baş ağrısını geçirmiyor ya. Kuzum testi vereli bugün 9.günüm malesef aklıma geliyor kötü şeyler elimde olmadan😔

Canım ben haftasonumu kötü geçirdim kusmalar baş ağrıları, yataktan çıkmadım yemek bile yapamadım çok iyi anlıyorum seni. Yarın çıkacak en geç ve güzel gelecek. Ben kendimi zehirlemeye başlamıştım çok sınavlar geçirdim her şey zor oluyor ya bu da olursa falan diye. İçim rahatladığı gibi seninki de rahatlayacak çok inanıyorum buna. Belki birkaç saate bile cevap gelir

Kızlaaar çok şükür sonucumuz geldi her şey yolunda😍 Bugün beklemiyordum şok oldum çarşamba ulaşmıştı çünkü benim kan. Resmen hastalıklarım geçti sabahtan beri doğru düzgün bir şey yememiştim şimdi at gibi oldum🤩
Dedim sanaaaaaa 😍😍😍😍
Ahhh cok sevindim ya cok şükür, cinsiyettttt????

Ay seninki de gelir birazdan bak dedim pazartesi günleri cok sonuc geliyor diye😍 arasana bi laboratuvardqki adamı ya da doktoru

Ay seninki de gelir birazdan bak dedim pazartesi günleri cok sonuc geliyor diye😍 arasana bi laboratuvardqki adamı ya da doktoru
Bugün aradım saat dört gibi. Kargoya yetişmeye çalışıyorun dönünce bakıp çıktıysa arıcam dedi aramadığına göre çıkmadı daha. Doktora da benden sonra gönderilcekmiş ilk size haber vericem dedi.

Bugün aradım saat dört gibi. Kargoya yetişmeye çalışıyorun dönünce bakıp çıktıysa arıcam dedi aramadığına göre çıkmadı daha. Doktora da benden sonra gönderilcekmiş ilk size haber vericem dedi.
Bizim acaba lablar başka şehirde olabilir mi benimki AUSTIN - Texas’tı belki farklı uçakla gittiği için farklı adrestir ve ona göre değişmiştir tarihler

Ay evet ya ben bugün asla beklemiyordum ve günüm de iç güveysinden halliceydi. Bi baktım kadın mesaj atmış sağolsun güzel haberi hemen vermek için aradı da. Aslan parçası geliyor😂
NE DİYORSUNNNN YAAAA 😍🧿🧿 🩵
Bir oğluş daha eklendi hadi bakalım gelsinnn zıbınlarrr isim listeleriii😍

Canım ben haftasonumu kötü geçirdim kusmalar baş ağrıları, yataktan çıkmadım yemek bile yapamadım çok iyi anlıyorum seni. Yarın çıkacak en geç ve güzel gelecek. Ben kendimi zehirlemeye başlamıştım çok sınavlar geçirdim her şey zor oluyor ya bu da olursa falan diye. İçim rahatladığı gibi seninki de rahatlayacak çok inanıyorum buna. Belki birkaç saate bile cevap gelir
Aynı şeyleri düşünüyorum. Çok zor süreçlerden geçtim 2020 den beri beklediğim bir gebelik o yüzden galiba herşeyi zirvede yaşıyorum bende. Herşey çok zor oldu artık bundan sonra birşey olmasın istiyorum. 🥹

Bizim acaba lablar başka şehirde olabilir mi benimki AUSTIN - Texas’tı belki farklı uçakla gittiği için farklı adrestir ve ona göre değişmiştir tarihler
Benimki de Teksastı ama ayrıntı hatırlamıyorum. Salı saat 11 küsür de ulaşmış görünüyordu.

Back
X