Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aynı şeyleri düşünüyorum. Çok zor süreçlerden geçtim 2020 den beri beklediğim bir gebelik o yüzden galiba herşeyi zirvede yaşıyorum bende. Herşey çok zor oldu artık bundan sonra birşey olmasın istiyorum. 🥹
Kolaylaşacak inşallah 🙏🏼 Bence seninki de gelmiştir ama ilgilenen aracı belki mesai bitti falan diye kontrol etmemiş olabilir. Benimki yoldaydı araç kullanıyordu.

evet acısı da fazlalaştı ve morluk baya oluyor. ben artık bacaktan yapmaya geçicem galiba karnımı mosmor görünce üzülüyorum sanki bi tık
Ay ben hem sabah hem akşam yapıyorum ben de yer kalmadı artık 😂 bi sola bi sağa yapıyorum da ertesi gün yine üstüne 😂

Kızlar 🙋🏻‍♀️ Ankara’da yaşayan ve özel hastanede muayene olan birileri var mı aramızda? Doktor önerisine ihtiyacım var. Bu iş sadece devlet hastanesiyle yürümeyecek gibi hissetmeye başladım.
hastane değil ama benim doktorumun özel muayenesi var canım

Karnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyor :( kırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Canım benim öyle bir kanamam olmuştu ki yani görmeden inanmazsın. Öyle diyeyim. Kimseyi korkutmak istemem ama paçalarımdan akıyordu. Hastanede herkesten özür diliyordum o psikolojiyle her yeri batırdım diye. Ama çok şükür bebeğim sağlıklı. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Eğer doktorun uygun görüyorsa hastanede yatmak da sana güvenli hissettirebilir. Ben 3 gün gözetim altında kalınca da biraz daha rahatlamıştım. Ne gelirse Allah’tan tabii ama biz hemen en kötüsünü düşünmeyelim. Sen ilaçlarını kullan. Doktorunla iletişimde kal.

Kızlar ben dün kan verdim beta 118 çıktı az önce eşimle yürüyüş yaptık çok kendimi yormadım zateb sürekli uykum geliyor şuan sancı var karnımda ipbe batar gibi regl olacak gibi çok korkktum bişey olur mu normalde regl günüm yarın herhangi bi kanama leke vs yok sadece ara ara sancı oluyor
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. 🌸 Gebelik belirtileri ile regl belirtileri benziyor, yani karın, kasık ağrısı, regl olacakmış gibi ağrı oluyor bir süre. Ama yine de kalp atışlarını duyana kadar dikkat edin bence, ilk haftalar dikkat etmek gerekiyor 🙏🏻

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. 🌸 Gebelik belirtileri ile regl belirtileri benziyor, yani karın, kasık ağrısı, regl olacakmış gibi ağrı oluyor bir süre. Ama yine de kalp atışlarını duyana kadar dikkat edin bence, ilk haftalar dikkat etmek gerekiyor 🙏🏻
Çok teşekkür ederim evet dikkat ediyorum cumartesi ikindin beta 118 di bugün sabah 246 sizce iyi mi artış yarın regl günüm

Çok teşekkür ederim evet dikkat ediyorum cumartesi ikindin beta 118 di bugün sabah 246 sizce iyi mi artış yarın regl günüm
Evet artış iyi bence iki katı olması gerekiyor ama bazen %50-60 artışı da kabul ediyorlar, benim de 112-269-508 şeklinde ilerlemişti 2900 filan olduğunda keseyi gördük

Ben magnezyum içiyorum da o da baş ağrısını geçirmiyor ya. Kuzum testi vereli bugün 9.günüm malesef aklıma geliyor kötü şeyler elimde olmadan😔
Ayy bak gecirmicekse hic icmem 🤣 saselerin tadini sevmiyorum haplari da yutarken zorlaniyorum sctim kisaca hahdhdjd
Hayir hic kotu dusunme sonucun kotuluguyle gunu arasinda bir baglanti yok ki canim aaaa🥹🥹 bizim 8 de geldi senin 10 da gelir ne olacak

Kızlar ya az önce araba kullanırken kırmızı ışıktı Beni bir hapşırık tuttu. Ama her hapşırdığımda rahmim nasıl kasıldı ve acıdı anlatamam. Sanki burda okumuştum yaşandı galiba bunlar da değil mi, bir şey olmuyor yani?
Ayyy he gun rahat 3-4 hapsirigim var ve sanki beynim akiyor gibi bir siddette. Rahmimi soylemiyorum sizisini bak 🤣🥹 hem korkuyorum hem guluyorum cunku gecen anneme mesaj attim hapsurdum napicam diye, öksür bakalim bir de bebege bisey olacak mi gorelim gibi soguk bir espri yapti 🤣🤣

Benimki de Teksastı ama ayrıntı hatırlamıyorum. Salı saat 11 küsür de ulaşmış görünüyordu.
Kizlar bildigim kadariyla hepsi ayni lab e gidiyor tek merkezli bir firma bu. Biliyorsunuz ki ilk austin teksas ucagi takibini bu kardesiniz yapmisti anksiyete ataklari icinde🤣

Back
X