Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Eşim yapamıyor🥺
Bacaktan tarif ettiğin yere yaptım çok acıdı ama bi süre yapabilirim dayanabilirim. Göbeğin acısına alıstım neticede buna da alısırım diye düşünüyorum. Baya acıdı 😂 ama morarmazsa bacaktan devam bundan sonra
Geçmiş olsun bacak en zor yer atlatmışsın. Keşke yakın olsak komşu falan yapardım ben. 😂
Analıque fedakarlıktır işte🤣 o sahneyi gören biri de ona yer vermedi mi tü onlara ya
Birtane genç çocuk duydu kalkıp kadına yer verdi ikimizde oturduk sonra 🤣

Tecrübeli annelerr yenidoğan takımı ortalama kaç tane almak lazım ya bebeler çabuk büyüyor ya kimi çok alma diyor, daha çok hangi ay almak lazım beni aydınlatın nolur ya gram fikrim yok🤣
0-3 aylik 2,3 takim yeterli cogunu 3 -6 almakta fayda var hemen buyuyorlar cunku. Kis bebegi olacaklari icin uzun kollu zibinlar cok kullanisli olur, eldiven falan bir iki takim yeterli takmiyorlar. Hatta bebek bezine bile 2 numaradan basladik. Fikir olsun acemi annelere 🤗

0-3 aylik 2,3 takim yeterli cogunu 3 -6 almakta fayda var hemen buyuyorlar cunku. Kis bebegi olacaklari icin uzun kollu zibinlar cok kullanisli olur, eldiven falan bir iki takim yeterli takmiyorlar. Hatta bebek bezine bile 2 numaradan basladik. Fikir olsun acemi annelere 🤗
Ay böyle fikirlere aşırı ihtiyacımız var😍😍

Yapamıyor kaç kere denedi eli gitmiyor ya. Şimdi bide şehir dısına çıkacak iş için 1 hafta yok kaldım bi başıma🥺

Ayy benimki de gitti bu akşam.. bir haftayı bulmaz ama yinede hamilelikte daha fazla bağladım sanki hep yanımda olsun istiyorum 🥹 çabucacık geçsin bu haftada kavuşalım

Ya bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek😍

Seninle beraber kız bakıcaz mecbur🤣 O kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum🫠 Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım😂
Çok tebrik ederim canım gözün aydın 😍😍😍🧿🙏

Kızlar baş ağrısına çözüm bulan oldu mu? Parol bende hiç etki göstermiyor. Bütün gün başım ağrıdı ve hâlâ ağrıyor muhtemelen fetal dna yı çok stres yaptım o da çıkmadı ağrıyla kaldım
Geçmiş olsun canım benim de patlayacak gibiydi türk kahvesi içtim şimdi daha iyi sakinledi buz koy biraz ensene başının üstüne inşallah iyi gelir 🙏

Evdeyken tansiyonum ne güzel ya keşke hep böyle olsa

Eklentiler

• IMG_6914.webp
    IMG_6914.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 19
Geçmiş olsun canım benim de patlayacak gibiydi türk kahvesi içtim şimdi daha iyi sakinledi buz koy biraz ensene başının üstüne inşallah iyi gelir 🙏
Teşekkür ederim bende nescafe içtim hafifledi baya. Geçmişken uyumaya çalışcam. Yarın yine ağrırsa buz koyayım.

Ya bu nub teorisi ne enteresan bir şeymiş doğru valla yavrim erkek😍

Seninle beraber kız bakıcaz mecbur🤣 O kadar erkek senesi neymiş falan deyip erkek anası oluyorum🫠 Ama ilk günden beri erkek hissediyor erkek istiyordum. Rüyamda bile erkek emzirdim. Sonra sivilcelerim kız herhalde dedirtti ve kız hissetmeye başladım😂
Annenin rüyasında gördüğü çıkıyor ya. Ben hissel olarak her zaman erkek dedim ve ismi bile hazırdı kendimi bildim bileli. Ama hamileliğimde iki kere arka arkaya kız bebek gördüm ve tamam dedim kız olacak. Gerçekten de kız oldu, allah ömür versin bebeklerimize. Cinsiyeti ne olursa olsın zaten hepimiz cok sevinecektik😍

Karnım gala regl oluyormuşum gibi ağrıyor ağrı geçmedi kanamada devam ediyor :( kırmızı yine çok geldi. Doktoru aradım yine aktif kanama sürekli hale dönerse gelin dedi. Bu kanama devam edecek mi böyle. Stresli olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum
Canım nasıl oldun? Daha iyi misin

Annenin rüyasında gördüğü çıkıyor ya. Ben hissel olarak her zaman erkek dedim ve ismi bile hazırdı kendimi bildim bileli. Ama hamileliğimde iki kere arka arkaya kız bebek gördüm ve tamam dedim kız olacak. Gerçekten de kız oldu, allah ömür versin bebeklerimize. Cinsiyeti ne olursa olsın zaten hepimiz cok sevinecektik😍
Aynen öyle ya bir de ben başlarda çok rahattım ve size böyle normal merak etmeyin falan diyordum ya. O rüya beni rahatlatmıştı. Rüyada sütüm gelecek mi endişem vardı sonra kolaylıkla emzirdim o endişem de kalktı. Dedim ki demek ki tek derdim o olacak o da dert değil çözülecek. Hani kimyasal geçirmiştim bi kere, yine öyle olur mu endişem bu rüyayla kalkmıştı🥲🥹😍
Ay ya gözümün önüne kareli gömlekli kısa pantolonlu erkek çocuğu geliyor papyonlu bi de🤣🥰😍

Bu marka çok trendyy😅 ablam bize bunun pembe fiyonklusundan alıyormuş bebek Puset örtüsü falan da var çok güzel
Ben de bugun size attiktan sonra neyi bekliyorum ki diyip aldim🤣 ama bir desen daha begendim onu da uclu set olarak alicam sanirim gelenin kalitesini begenirsem🩵

Kızlar sizde de hapşırık sorunu var mı ben günde rahat 10 kere hapşırıyorum neden böyle oluyor acaba

Ben de bugun size attiktan sonra neyi bekliyorum ki diyip aldim🤣 ama bir desen daha begendim onu da uclu set olarak alicam sanirim gelenin kalitesini begenirsem🩵
Oyy yerim inşallah güzelce tombiş tombiş giysinler 😍😍😍 erkek bebişte kurşun asker serisi de çok güzel

Back
X