Gebelik tansiyonu var sende demek ki. Boşver işten cıkarılma konusunu fırsata çevir. Yat koltuğa akşama kadar pelte gibi uzan bak tansiyonun nasıl düşüyor
evet evet ben özellikle işyerindeyken takılı olsun istiyorum zaten. Ne oluyorsa bankadaki beyaz ışıklardan ve insanları beni delirtmesinden kaynaklı oluyor

evdeyken holter takılı olsa muhtemelen yalancı der bana kardiyolog dkdjdj allahtan raporlarım var hahah
Sana hipotansiyon teşhisi kondu mu
benim de hem anne hem baba 7 sülalem tansiyon hastası. Bende 25 yasında tansiyon teşhisi kondu düşün. Ama vücut fonksiyonlarımızda hiçbisey yok, kafasına göre yükselen sebepsiz tansiyon. Annem de mesela 18den aşağısını görmez ve rahatsız da olmuyor artık. Ben tabi o derece şiddetli duruma gelmedim ayda 1 kez falan yükseliyordu son zamanlarda. Gebelikte de hormonların etkisiyle düşüşe geçti ve sıkı diyet çok işe yaradı. Yarın ne yersen ye 1 tuz tanesine bile dokunma bakalım bu metod sende de işe yarayacak mı. Eğer yararsa altın bulmuş gibi sevin bence, hamileliğini en rahat şekilde geçirirsin
1 bardak limonlu su, istediğin kadar da tuzsuz ayran içebilirsin aksama kadar