Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın 🌸🌸 Günlerdir bitik olan enerjim bugün tavan. Bir mutlu bir neşeli uyandım. 12 haftalık oldu bebeğim. Bugün kontrolüm var. 3 haftadır görmüyorum. O kadar zor geçti ki 3 hafta. Bir an evvel gidip görmek istiyorum bebeğimi 😍 Herkesin güzel haberler aldığı, neşeli, keyifli, musmutlu bir gün olsun 🩷💙
GÜnaydın canımmmm kontrolden cıkınca bekliyoruz haberleriniii:anneadayı:

Ay kızlar bu gaz sancıları ne zaman bitecek ya yine kıvranıyorum off gaz yapacak bişey de yemedim
canım gaz ilaçlardan da olabiliyor bir sebep olmasada şuan bağırsaklara da bir baskı uyguladığı için rahim o da yapıyor olabilir geçecek inşallah 😄

Bşy diyim mi neler okuyosak geçen kendi kendime bunu söylemeye çalışıyordum içimden. Allahım gerçekten hamileyken 9 ay beynimi uyuştursamıydık diyorum yani.

Kızlar birde ben düzenli şeker de ölçüyorum. Her sabah parmağımı delmesi can sıkıcı ama. En azından yüksek çıkmayınca içim rahatlıyor. Bir arkaşımda gebelik de şeker çıktı o da çok zordu. Hiç birşey yiyemiyorsun doğru düzgün.
bende insülin direnci var mesela ben de her sabah ölçüyorum şekerimi detaylı ultrasona gidip bebeğin ve gidişatın iyi olduğunu ve cinsiyeti öğrenene kadar hep 99-104 arası değişiyordu herşey netleştikten ve ilaçları azalttıktan sonra sanırım ciddi bir rahatlama yaşadım ve stresimden arındım ki iki gündür 91-96 falan çıkıyor çok mutlu oldum. ama tabi beslenmeme aşırı dikkat ediyorum sadece bu 2-3 günde biraz abarttım börek pasta falan yedim kutlama hesabına ona rağmen bu sonuçların çıkması emeklerimin karşılığı sanırım. dikkat edince dengede kalıyor sonra ara kaçamaklar çok etkilemiyormuş amaaa en çok da stres etkiliyormuş şekeri ben onu anlamış oldum
Günaydın güzel kızlarım :KK200: Nasılsınız ? Ben çok şükür iyiyim Bugün 15. Haftaya girdim .İnşallah 25li 35li haftaları da birlikte sağlıkla görürüz.
günaydın ikiz oğluşlarımızın güzel annesi 😍😍 ohh ilerledin ne güzel en de bugün 13+5'in gerçi usg de 4 gün önde gidiyordu ama 14.haftadan bir şikayetim yok çok tuvalete gitmek dışında 😄 bakalım 15 nasıl olacak

Günaydın canım kızlar :KK200: Bugün kontrolü olan, sonuç bekleyen tüm annişlerden güzel haberleri bekliyorum 😍 günlük okumamı bitirdim yine gece kuşları sohbet etmişler hfdjhfk bugün diyetisyen randevum var ve tartıda biraz kilom artmış çıktı sanırım yediğim börekler kendini hatırlatmak istedi jkfdsj hayırlısı 😄😄

Günaydın canım kızlar :KK200: Bugün kontrolü olan, sonuç bekleyen tüm annişlerden güzel haberleri bekliyorum 😍 günlük okumamı bitirdim yine gece kuşları sohbet etmişler hfdjhfk bugün diyetisyen randevum var ve tartıda biraz kilom artmış çıktı sanırım yediğim börekler kendini hatırlatmak istedi jkfdsj hayırlısı 😄😄
Günaydın canım diyetisyenin önerdiği bizim bebetolara iyi gelecek tavsiyelerini bekliyoruz 😍

Günaydın canım diyetisyenin önerdiği bizim bebetolara iyi gelecek tavsiyelerini bekliyoruz 😍
valla canım öyle ekstra birşey söylemedi ama dikkat etmen gereken zengin lif ve yağ kaynakları (lifli sebzeler, zeytinyağı , avokado, ceviz vs.) , çiğ kuruyemişler (özellikle kabak çekirdeği içi , kaju) , bağırsak sağlığı için laktozsuz kefir, yoğurt, laktosuz süt gibi. Protein yönünden de zengin beslenmen gerekiyor bir öğün sebze ise bir öğün protein diyor her zaman. Benim listede karabuğday ekmeği dışında karbonhidrat yok sağlıklı unlardan yaparsa annem bazen krep yapıyor o kadar. Kilo verme odaklı bir süreç olmadığından sağlıklı beslenmeye yöneldik çok sık liste değişmiyor ufak eklemeler çıkarmalar yapıyoruz. sormak istediğin özel bişey varsa sorarım ama

Sabahları öğürme yaşıyormusunuz kızlar? Benim mide özsuyum çıkıyor çok da acı sarı bişey ne zaman geçer bu acaba ya 😞

Sabahları öğürme yaşıyormusunuz kızlar? Benim mide özsuyum çıkıyor çok da acı sarı bişey ne zaman geçer bu acaba ya 😞
Canım ben çıkarmıyorum ama öğürme geliyor arada. Özellikle vitamini içtikten sonra gün zehir oluyor bana. Her şeyden balık kokusu alıyorum. Nasıl olacak ben de bilmiyorum.

Günaydın kızlar, size bir sorum var. Zaten normalde de biraz göbüşü olan bir insandım. Şimdi iyice bir göbek çıktı ortaya. Normal pantolonlarım aşırı sıkmıyor ama iz yapıyor göbeğimde artık. Bu hafta göbek panelli birkaç şey alacağım ama şuan bir zararı olur mu bilemedim

ben canım sabahları banyoya giremiyorum .Diş macunu kokusu bile midemi bulandırıyor .

ayy çok geçmiş :) zaman da geçmez şimdi :) iyidir prensesin nasıl olsun hoplayıp zıplıyordur içeride doğduğumda ne yaramazlıklar yapsam diye düşünüyordur jfdkjk
Evet bugünkü geç biraz 😀 bakalım merak ediyorum bende neler yaptığını 😀

Back
X