Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Evet gerçekten iki gündür başım ağrıyor bugün iyice arttı. Ben sonuç çıkana kadar siteye girmemeyi düşünüyorum kızlar tüm herşeyi unutup buralarda araştırmadan bekliycem. Siteye girersem kendimi biliyorum ki yine bu konuda strese gireceğim. O yüzden yeni sonuç çıkınca görüşürüz hemen çıktığı gibi sizinle de paylaşıcam buraya yazıcam çıkıyorum şimdilik. 👋
Canım hiç sıkma canını çok güzel sonuçların gelecek ben inanıyorum sen kadanı dinle sakinleş dualarım seninle 🙏

Ben benim doktorum boyle dedigi icin yaptirdim acikcasi yoksa beklerdim, ama benim embriyom zaten genetik taramaliydi doktorumun oyle bir rahatligi vardi bizim. Double check oldu yani.
Valla benim arkadasimin dedigim gibi 13 haftada benden dusuktu. Tek bir dogru olmayabilir bu konuda da :)
Anladım canım artış hızı kişiden kişiye değişebilir belki senle aynı hafta yapsa 3 altı çıkacaktı bilinmez. Çünkü gebelik haftası ilerledikçe artması kural gibi bi şey. Benim açlık seviyesi peki 8 üzeri çıkmış sdfadgs

Anladım canım artış hızı kişiden kişiye değişebilir belki senle aynı hafta yapsa 3 altı çıkacaktı bilinmez. Çünkü gebelik haftası ilerledikçe artması kural gibi bi şey. Benim açlık seviyesi peki 8 üzeri çıkmış sdfadgs
Senin duydugum en yuksegiymis gerçekten de he 🤣 cilek in de ben gibi cikmis bak 12.haftada verdigi halde, bunyeler de fark ediyor demek. Benim arkadas 9.haftada verdi yeterli bulundu mesela, benim doktor ama israrla 10.haftayi gormek lazim dedi. Sizinkiler israrla 12 yi bekletti filan, hepsi ayri tel🤣

Ahahahah nasil kiz
Bugün video izlemekten kendimi kaybettiğim bi gün karşıma da hep aynı içerikler çıkıyor zaten bi baktım cinsiyet partisi var ve kombin de bi yerlerden tanıdık geliyor görsel hafızam iyidir sdjdkjdkd girdim bi baktım çıktım yakaladım seni hahahaha çok güzell içerikler bayıldım 😻😅😅😅

Back
X