Tebrik ederim canım bir erkek annesi daha sayımızda artış oluyor ne güzellkızlar bizim de fetal sonucumuz çıktı çok şükür her şey yolundadoktor kız demişti bize ama bebiş şaka yapmış oğlum oluyoo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım bir erkek annesi daha sayımızda artış oluyor ne güzellkızlar bizim de fetal sonucumuz çıktı çok şükür her şey yolundadoktor kız demişti bize ama bebiş şaka yapmış oğlum oluyoo
![]()
Dün konuşmuştuk sanki gözün aydın nasıl rahatlamışsındır şimdi.. Bana da dua et inşallah sağlıklı gelsin yarın tekrar vereceğim ben testi.kızlar bizim de fetal sonucumuz çıktı çok şükür her şey yolundadoktor kız demişti bize ama bebiş şaka yapmış oğlum oluyoo
![]()
İkiliyi perinatoloji yapıyorEvet bende Bucadan ek binadan randevu aldım perşembe gidicem ama peritanoloji değil normal kadın doğumdan aldım. Yine de perinatoloji mi bakıyor.
Chatgpt haftada %0.5 ila %1’e kadar artabileceğini söylüyor. Kanın sıvı olması da etkilermiş c vitamini içeren şeyler, kafein, e vitamini de kanı sulandırır dedi.Doktorum demedi firma tavsiye etti. Yarın 13.hafta artık çıkar diye düşündüm beklemek de istemedim.
Tekrar randevu mu almam gerekiyor yoksa doktor mu yönlendiriyor.İkiliyi perinatoloji yapıyor
Yeşil alan açtı öyle randevu aldım fakat durumu söylersen randevusuz bakabilme ihtimali olurTekrar randevu mu almam gerekiyor yoksa doktor mu yönlendiriyor.
10 günde %1 artarsa 3,6 civarı çıkabilir demekki yarın. 3,5 üstü bakılabiliyormuş hatta 3 üstü de kabul edilebiliyor demişti telefonda firmadan konuştuğum kişi. Ben bugün fazla bişey yiyip içmiyim en iyisi.Chatgpt haftada %0.5 ila %1’e kadar artabileceğini söylüyor. Kanın sıvı olması da etkilermiş c vitamini içeren şeyler, kafein, e vitamini de kanı sulandırır dedi.
canımm şimdi gördümm içimizi ferah tutuyoruz şu an kesin olan bi sonuç yok, hem bu testlerde çıksa bile kesin değill iniallah sen de çok güzel sonuçlar alacaksın ultrason bulgularına güvenDün konuşmuştuk sanki gözün aydın nasıl rahatlamışsındır şimdi.. Bana da dua et inşallah sağlıklı gelsin yarın tekrar vereceğim ben testi.
Canım özel mesajına bi baksana yazdm sanaEvet İzmirdeyim.
Olsun her şeyde bir hayır vardır yanlış sonuç geleceğine geç gelsinKızlar çok üzgünüm. Sonuç geldi Fetal Fraksiyon yani tekrar testin alınması gerekiyormuş. Kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığımı sordular kullanmıyorum ona rağmen yetersiz çıkmış.
Canım yeterli DNA yoksa alınan kanda test sonucunun hiç bir anlamı yok hatalı yaniSonuçta biraz kötü şeyler de yazıyor buraya yazmaya elim gelmedi. İyi değilim o yüzden bu kadarını yazabildim. Tekrar ücret ödeme olmayacakmış.
canım aç da kalma dengeli beslenmeye çalış kaçta gelecekler yarın10 günde %1 artarsa 3,6 civarı çıkabilir demekki yarın. 3,5 üstü bakılabiliyormuş hatta 3 üstü de kabul edilebiliyor demişti telefonda firmadan konuştuğum kişi. Ben bugün fazla bişey yiyip içmiyim en iyisi.
Canim 4 uzeri olmali diyor kendi kagitlarinda, benim 4,6 idi. Bir arkadas benden iki hafya sonra yaptirdi mesela 4.2 cikti sadirdik daha cok cikmasi lazimdi diyeS simlumina R rose-bahar C cilekcanavari Kızlar sizin raporda fetal fraksiyon oranınız kaç çıkmıştı, benim 2,6 çıkmış 10 gün önce verilen kanda. Yarın verdiğimde kaç olması gerekiyor acaba yeterli olması için.
2,6 çıkmış. Benim korktuğum 11+3 de vermiştim ona rağmen düşük çıkması.Olsun her şeyde bir hayır vardır yanlış sonuç geleceğine geç gelsin% kac çıkmış canım yetersiz dediği oran yani
Allah nazardan saklasın prensesini sağlıkla büyüsünKızlar selamm geldim ben kontrolden 14+6 104 gr minik kızçem
Herşey yolunda dedi doktor kafa tasını kalbini bacaklarını ayrı ayrı ölçtü hepsi haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür
Onun dışında akrobasi hareketlere aynen devam evlatcım
Bende haberler böyle![]()
Saatini konuşmadık kendi uygunluğuna göre gelecek en geç 16.00 da gelir.canım aç da kalma dengeli beslenmeye çalış kaçta gelecekler yarın
Teşekkür ederim canımm hepimizinkini inşallahAllah nazardan saklasın prensesini sağlıkla büyüsün![]()
![]()
Kana geç karışmış olabilir 4 altı kabul edilmiyor diye biliyorum her labaratuvar parametreleri farklı belki cihazlardan dolayı.sonucta ne yazıyorsa hatalı bunu bile sizinle paylaşmamalari gerekiyor boşuna strese sokuyorlar.ilk kan alırken kan sulandırıcı kullanıp kullanmadığıniz zaten soruluyor saatini ona göre ayarlıyor.hic moralini bozma arkadaşım bı 10 gün daha dişini sık moralini yüksek tut2,6 çıkmış. Benim korktuğum 11+3 de vermiştim ona rağmen düşük çıkması.
Çok ilginç gerçekten ya aynı gebelik haftalarınızda mı vermiştiniz testi.Canim 4 uzeri olmali diyor kendi kagitlarinda, benim 4,6 idi. Bir arkadas benden iki hafya sonra yaptirdi mesela 4.2 cikti sadirdik daha cok cikmasi lazimdi diye