39 yaş canım 1.66 e 84 kilodeğerlerin benmkine göre çok çok iyi, riskin benmkine göre yüksek çıkmış yaşınız kaç? boyuna göre kilon fazla mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
39 yaş canım 1.66 e 84 kilodeğerlerin benmkine göre çok çok iyi, riskin benmkine göre yüksek çıkmış yaşınız kaç? boyuna göre kilon fazla mı?
Ay ona sor daglari bile deler, ama elli kez bana sorar onu da kesinYa hiç sorma , bu olmadık yerlerde gülmek kadar rezil birşey yok. Çok sınandım bu konuda
Yaa buna gerçekten güldüm doğuma mı girecekmişçok tatlısınız siz ya çift olarak
Ay ona sor daglari bile deler, ama elli kez bana sorar onu da kesingecen bana diyor ki GENEL ANESTEZİYLE SEZARYEN OLSAN NASİL FİKİR ahahahah kendi bulmus gibi bunu hani
dedim gorucem oglumun saglikla ciktigini allah korusun hani bir zorunluluk vs olmadigini varsayarsak neden genel anestezi alayim diyorum spinaldir epiduraldir varken.
Cikinca bana da surpriz olurmus ahahahahah aciklama bu. Kendi girmemek icin beni de boyle ikna etmeye calisti kendince ama yemedim
panik atağım anksiyetem tavan zor nefes alıyorumAy hic oyle dusunme, bak kac kisi yaptirdik burada birimizde malesef yetersiz ornek cikti sadece. Rutinde olan birsey degil bence cok, ama bir yandan da bastan bu ihtimali soyliyorlar yaparken demek ki karsilasiliyor ya yani onlar acisindan sıklıkla. Senin bugun yarin sonucun cikar eli kulagindadir icini karartma bosuna gece gece
genoks canım benimkiHangi şirkete vermiştin? Evet zor gerçekten beklemek ama gevşemeye çalış ılık duş iyi gelir. Hani bu stresin hiçbir şeye etkisi yok süreçler herkeste farklı işliyor.
panik atağım anksiyetem tavan zor nefes alıyorum![]()
Sakinlesmeye calis canim inan seni cok iyi anliyorum panik bozuklugu olan biri olarak, ama bebegini de strese sokmamak icin bununla motive olmaya calis, soguk su tut biraz ellerine basina bileklerinepanik atağım anksiyetem tavan zor nefes alıyorum![]()
Normalde istemeyebilirim ama sezaryende istiyorum esimi ben ya, oyle sedyede kurbanlik gibi yatarken bari iki guzel soz soylesin ahdjdjd nasilsa goremiyolar kesi alanini yukselttikleri icinYok ya bence erkekler girmemeli doğuma.
Kıyamam bir de girmemek için kendince mantıklı çözümler arıyor ama asla yiğitliğide bşy sürdürmüyor
Geçen benim ki normal doğumda vajinaya kesi atılabileceği ile ilgili bir video gördü 2 saat inanmadı gerçek değildir bu diyor![]()
Bizim kız dediklerimiz erkek erkek dediklerimiz kız çıktı bizim topikten faydalı belirti çıkmaz akskksKızlar bende kasım annesiyim önümüzdeki hafta doktora gidicem kız bebek cinsiyeti belirtileri nelerdir
Normalde istemeyebilirim ama sezaryende istiyorum esimi ben ya, oyle sedyede kurbanlik gibi yatarken bari iki guzel soz soylesin ahdjdjd nasilsa goremiyolar kesi alanini yukselttikleri icinsimdi normalde ikinip aci cekerken kan ter gozyasi icinde etkilenebilmesi daha yuksek ihtimal
ayy annem de hep inan dogumdan daha zordu sonrasinda canli canli dikilmek der,ki suni sanciyla dogurmus beni bi de. İnsan bi bayiltir da diker ya yazik ajsjdj
Girsinler tabi surece katkilari sperm donorlugu allah askina bi tek tum cile bizdeYa şimdi sen böyle söyleyince bende bir kocamı istedim yanımda. Benim ki genel olarak sakin ve beni çok yatıştırıyor. Şimdi uzakta ama sesi bile iyi geliyor. Bencede olsunlar yanıbaşımızda ya
Benim zaten normal doğum ihtimali çok düşük tansiyondan dolayı. sezeryanada girsin nolcak :))
Ama ben belden iğneden aşırı tırsıyorum bak. Birde canlıyken dikilme olayı da şimdi bir gerdi. Ay 3. Trimesterda hep bunlarımı konuşcaz acaba bi heyecanlandım![]()
Soluna yat canım alışana kadar zor oluyor amaKızlar yatarken doğru pozisyon bulamama problemim var ya sizde de oluyor mu. Rahat edemiyorum bir türlü
Soluna yat canım alışana kadar zor oluyorKızlar yatarken doğru pozisyon bulamama problemim var ya sizde de oluyor mu. Rahat edemiyorum bir türlü
1 mm yanlış kaydırırsa hapı yutarızGirsinler tabi surece katkilari sperm donorlugu allah askina bi tek tum cile bizdebiz gecen gun epidural ignesi uygulamasi videosu izledik, benim tansiyon duser gibi oldu bak oneririm sana da shdjdjdjdj
Ay evet ya cok kritik biseymis allah korusun riski de olan bisey. Teyzem ilkini genel anestezi ile oldu 15 sene once, ikinciyi epidural olayim hadi dedi, his geri gelemedikce bana odada diyo ki felc kaldim sanirim ayagimi bi cimdirsene ahahahahaSoluna yat canım alışana kadar zor oluyor
1 mm yanlış kaydırırsa hapı yutarız![]()
Ahsysussuuudtggf patladımAy evet ya cok kritik biseymis allah korusun riski de olan bisey. Teyzem ilkini genel anestezi ile oldu 15 sene once, ikinciyi epidural olayim hadi dedi, his geri gelemedikce bana odada diyo ki felc kaldim sanirim ayagimi bi cimdirsene ahahahaha
Girsinler tabi surece katkilari sperm donorlugu allah askina bi tek tum cile bizdebiz gecen gun epidural ignesi uygulamasi videosu izledik, benim tansiyon duser gibi oldu bak oneririm sana da shdjdjdjdj
Ama sey bir yandan makyaj yapiyo yattigi yerden ahahahah oyle bi rahatlikla karisik korku hali ajdjdjdAhsysussuuudtggf patladım
Ayyy yeminle kaydirirken geldi video karsima, ben de hususi durdurup esimi cagirdim gel beraber izleyelim diye ahahaha. İkimizin de bi sesi kicina kacti izleyince tabi gereksiz oldu sjdjfjfjdjYa manyakmısınızşimdiden izledikleri videolara bak.
Ne yapılmaması gerekiyorsa erkenden yapmaya başlamanızbaşka yol yok mu illa belden mi uyuşturuluyor. Damardan falan olmuyor mu
Bak annem 3 tane normal doğum yapmış. En kolayı hangisiydi diye soruyorum. İlki diyor. Hiç birşey bilmiyorsun çünki diyordu. 2 doğumundan 1 ay önceden rüyalarına girmeye başlamış korkusu![]()
Ayyy yeminle kaydirirken geldi video karsima, ben de hususi durdurup esimi cagirdim gel beraber izleyelim diye ahahaha. İkimizin de bi sesi kicina kacti izleyince tabi gereksiz oldu sjdjfjfjdj
Annenin mantik dogru, cehalet mutluluk cunku her daimben mesela detayli ultrasonu burada ogrendim bilmedigim icin gerilmiyodum otomatikman. Simdi diyorum ki ya onda bi sey cikarsa kaygisi coktu simdiden